Ati x1950 pro

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Ati x1950 pro

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Čaute, potrebujem zistiť akú maximálnu teplotu môže mať grafická karta Ati x1950 pro od Sapphire.

Dik za odpoveď.

Nejako sa mi to nepodarilo vygoogliť.
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Nikde neni napisana maximalna teplota gk. Ale do tych 100 stupnov vydrzi kazda. Aj ked je to strasne moc, ale vydrzi
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

No problém je v tom, že keď som po dlhšom čase zapol nejakú náročnejšiu hru tak som mal po chvíly teplotu 98 stupňov!!! a grafika sa podtaktovala a hra začala sekať, tak preto to chcem zistiť. A k tomu mám akurát danú dole bočnicu, lebo som niečo robil a predpokladám, že teplota pôjde trošku hore, keď ju nahodím naspať.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

skus si pozriet otacky ventilatora, ci sa spravne rozkrutil na max (nemas nejaky program, v ktorom mas tieto otacky regulovane, alebo tak nieco?). Ak sa vetrak rozkruti a teplota takto brutalne rastie, tak jedine zhodit chladic, prefukat ho, prepastovat novou pastou. Malo by pomoct
Sapo
Addict
Addict

98 stupnov? :shock: len tak s nicoho nic ti nemohla tak brutalne stupnut teplota. Si si isty ze sa ti toci vetrak? Ako pisal johny tak by moholo pomoct keby si dal doel chladic vycistil, a kupil kvalitnu teplovodnu pastu.
A praveze ked mas bocnicu nahodenu tak mas mensiu teplotu, lebo ked tam mas tu bocnicu tak ti v skrini lepsie cirkuluje vzduch (teda pokial mas v predu vetrak co fuka a v zadu co odfukuje)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Vetrák sa rozkrúťi pri záťaži na 100 % a som si istý, že sa krúti - veď ho mám pred očami. :shock:

Chladenie je celkom dobré podľa mňa - vetrák vpredu, vzadu, hore.

Netaktoval som ju, proste nič. A pred pár dňami - dovtedy v inom počítači šľapala ako hodinky.
Sapo
Addict
Addict

Mozno ze tam len nieco odislo v tej gk, mozno vadny senzor alebo ti odchadza gk. neviem. este ked bude mat taku teplotu skus len tak chytit chladic ci je horuci
Napísať odpoveď