Malo mieste na disku C
Malo mieste na disku C
Caute,
Mam rozdeleny HDD na 3 casti. Nebudem to rozoberat, jedna sa o to, ze na C- ku mam 50GB. Mam nainstalovany len Vistu a programy, ktorých velkost do kopi je 4,5GB. Tak nechcapem preco mi PC ukazuje, ze mam len 9GB volneho miesta.
Keby mi niekto vedel poradit, bol by so mu velmi vdacní.
Ďaaaaaaaaakujeeeeeeeeeeeem!!!
Mam rozdeleny HDD na 3 casti. Nebudem to rozoberat, jedna sa o to, ze na C- ku mam 50GB. Mam nainstalovany len Vistu a programy, ktorých velkost do kopi je 4,5GB. Tak nechcapem preco mi PC ukazuje, ze mam len 9GB volneho miesta.
Keby mi niekto vedel poradit, bol by so mu velmi vdacní.
Ďaaaaaaaaakujeeeeeeeeeeeem!!!
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nie kazdy tu zbytocnost zapinavladenko007 napísal: Inak k tomu co si napocital este pripocitaj Restore points (body obnovenia) cca 10-20GB
Tiez som mal podobny problem kedysi, ale vyriesit sa mi ho nepodarilo..Vtedy mi nieco podobne spravil Lineage, ktory aj po odinstalovani,zmazani a prekontrolovani stale "nevratil" disku cca 4gb..
Vtedy mi pomohol len format..ale isto to pujde aj inak
-
vladenko007
VIP
Trosku si to napisal zleSoviet napísal:Nie kazdy tu zbytocnost zapina
Tiez som mal podobny problem kedysi, ale vyriesit sa mi ho nepodarilo..Vtedy mi nieco podobne spravil Lineage, ktory aj po odinstalovani,zmazani a prekontrolovani stale "nevratil" disku cca 4gb..
Vtedy mi pomohol len format..ale isto to pujde aj inak
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
to je ten bod obnovy systému, kde máš uložené nastavenia a podobné blbosti, aby napríklad keď sa ti začne kaziť systém si si tam mohol nastaviť, do ktorého dňa sa chceš vrátiť kedy ti to ešte fungovalo ... väčšinou zbytočnosť lebo keď sa win pokazí tak sa pokazí riadne a toto nepomôže boh vie ako, ale už mi to pomohlo pár krát ... no, ale ja byť tebou navštívim temp aj windowsácky aj v dokumentoch a preriedim to tam riadne a prekne ručne pretože ono aj keď používa človek hibernáciu napríklad tak som si všimol, že po každej hibernácii mám menej miesta na disku, teda zvykol som mávať, už ju nepoužívam, takže to môže byť tiež nejaké to miesto dole ak to tam necháva v tempe ukladané alebo čo ..
Iba programy, ale v tom uz mam aj NFS, ale ten je nainstalovany na inom HDD.M@rt1n napísal:Len otázočka Vista + programy ti zaberajú 4,5gb??? Či iba programy ti zaberajú 4,5gb?
//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 12:21 )
Vidis, ja som doteraz stale pouzival hybernaciu... Asi to bude kvoli tomu.danpark napísal:to je ten bod obnovy systému, kde máš uložené nastavenia a podobné blbosti, aby napríklad keď sa ti začne kaziť systém si si tam mohol nastaviť, do ktorého dňa sa chceš vrátiť kedy ti to ešte fungovalo ... väčšinou zbytočnosť lebo keď sa win pokazí tak sa pokazí riadne a toto nepomôže boh vie ako, ale už mi to pomohlo pár krát ... no, ale ja byť tebou navštívim temp aj windowsácky aj v dokumentoch a preriedim to tam riadne a prekne ručne pretože ono aj keď používa človek hibernáciu napríklad tak som si všimol, že po každej hibernácii mám menej miesta na disku, teda zvykol som mávať, už ju nepoužívam, takže to môže byť tiež nejaké to miesto dole ak to tam necháva v tempe ukladané alebo čo ..
//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 12:56 )
Vdaka za ten program
Toto mi zabera 5,34GB C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
C:\Users - 4,499, ale ja na C nic neukldammmmm
Možno pomôže: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=96253