PS3 otazka/problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
M@jo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

PS3 otazka/problem

Príspevok od používateľa M@jo »

Zdravim, mam taky problem ze mam stary TV a PS3 mam nan napojeny cez DVD cez vstup line in. Vsetky hry co som tam doteraz dal isli bez problemov a boli to novsie hry (undercover, assassins, fifa/nba09....) lenze ked som tam dal BR disc tak mi zaplo len zvuk a obraz bol cierny som si povedal ze proste DVDcko nezobere HD signal s BR discu a neriesil som to, ale dnes som si pozical od kamarata NHL09 a urobi mi to iste, cierna obrazovka, zvuk ide, napise tv signal sa neda rozoznat ako pri tom spominanom BR discu a nic, len zvuk. Som si myslel ze to bude bud starym TV alebo prepojenim cez DVD ale preco mi idu ostatne hry? dokonca mi ide fifa 09 a nhl 09 spravi toto? neviete prosim niekto ci to je v nastaveniach alebo v NHL pouzili novsiu technologiu ci co :?
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Máš to prepojené cez SCART? Ael teda je možné že to bude zastaralou technológiou TV. Darmo PS3 už počíta jedine s LCD/PLAZMA a prepojenie cez HDMI. A to teda nehovorím potom o tej kvalite obrazu a lepšieho pôžitku z hier.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Presne tak.. Pre hranie na nových konzolách proste potrebuješ televízor s vysokým rozlíšením, aby si si tú grafiku naozaj vychutnal. Byť tebou porozmýšlam nad kúpou novej telky alebo aspoň lcd monitora :wink:
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

ako som pisal, prepojene to mam cez dvd rekorder sony, tam som tie tri "since" dal do line in a dvd je do TV cez scart. A grafiku mam taku istu ako kamarat co to ma na plazme len tu NHLku mi nezobrazi obraz :-(

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 19:07 )
uz som na to prisiel preco :D
je to americka verzia a nepodporuje PAL, preto mi ju nezobrazi.
Napísať odpoveď