it_novice napísal:mam par otazok...... doma som nasiel fotak je na nom Zenit-E ..... bolo prii nom aj kopu veciciek ako blesk, a cocky vselijake ci co to je..... ale neviem s tym robyt... preto by som poprosil kebyze ma tu zasypete kopou navodou k tomuto fotaku a ku foteniu vseobecne ..... Dakujem
P.S. fotenie ma zaujimalo uz davnejsie len teraz mam viac casu sa tomu venovat tak to neni chvylkova zalezitost
Nechcem byt drzy alebo oprskli... ale je to uz take strasne pouzivat v dnesnej dobe google? napisal som tam 2 veci: Zenit-E Manual
Neviem (vobec) ci sem patria fotky tochto typu a mozno su neni ani art- posudte vy. Ale su 100 % MADE IN NATURE.
A KVALITA TIEZ NIEJE DOBRA- CVAKNUTE IBA MOBILOM.
erytrocyt
nie, to je po lesnej asfaltke smerom hore od Klatovianky, ta cesta konci az pri takej velkej luke, ku ktorej som sa nedostal kvoli tomu stromu
art/neart fotky (art je pre kazdeho individualny)
ruzovy krystal (makro) //obrazky pridavajte do priloh
//GothaR: aby si nepovedal...linky som zmazal ja, pravidla platia pre vsetkych a ked vies fotit, tak urcite vies fotky zmensit tak, aby sa dali nahrat do prilohy
robo244 napísal:BTW a co hovorite na tie moje predosle fotky? Daju sa oznacit za ART?
"hojko03.jpg áno, ostatné nie.
Na 1. netuším čo to je... A negatívové (efekt priamo v mobile že?..) moc nemusím, vznikla ti tam biela plocha cez pol fotky, ktorá to dosť znehodnotila. Ale tá trojka sa mi celkom páči
riadny shit sem davate. toto nebola tema pre vase mobilne cvaky. su ubohe po technickej stranke, kompozicne a obsahovo nevyhovujuce. ja sa sem ani neopovazim dat fotku o ktorej si myslim, ze nieje prave dokonala, ale to co sem davate v poslednom case je ubohe. erytrocit ma pred 2 rokmi stade vyhodil a to som sem dal daleko lepsie fotky nez tieto vycvaky. ved ked to clovek zvacsi tak to je akvarel a nie photo.
zelovoc napísal:riadny shit sem davate. toto nebola tema pre vase mobilne cvaky. su ubohe po technickej stranke, kompozicne a obsahovo nevyhovujuce. ja sa sem ani neopovazim dat fotku o ktorej si myslim, ze nieje prave dokonala, ale to co sem davate v poslednom case je ubohe. erytrocit ma pred 2 rokmi stade vyhodil a to som sem dal daleko lepsie fotky nez tieto vycvaky. ved ked to clovek zvacsi tak to je akvarel a nie photo.
zelovoc napísal:riadny shit sem davate. toto nebola tema pre vase mobilne cvaky. su ubohe po technickej stranke, kompozicne a obsahovo nevyhovujuce. ja sa sem ani neopovazim dat fotku o ktorej si myslim, ze nieje prave dokonala, ale to co sem davate v poslednom case je ubohe. erytrocit ma pred 2 rokmi stade vyhodil a to som sem dal daleko lepsie fotky nez tieto vycvaky. ved ked to clovek zvacsi tak to je akvarel a nie photo.
Niet co dodat... K+
Chlapci, zmierte sa s tym ze Mobil+Art=NEjdu pri 90% dokopy
robo244 napísal:Ked ta vyhodil tak asi o moc lepsie neboli.
Tak teda porovnajme tvoj masterpiece s nokiou 6120
A napr nejaku jeho ... Dalej to uz nepotrebuje komentar
Dobre, ale pre tuto fotku ho urcite nevyhodili a uznavam je lepsi.(Ale tiez je pravda ze si dal moju najhorsiu a jeho najlepsiu.)
A uz sa vyhybajme OT, nema to fakt zmyel.
dobre HRko, ibaze to je tzv. photoshopove, ktore neviem nemas daky link na navod ako sa robia take HDRka? da sa to robit aj v niecom inom ako photoshop?
dobre HRko, ibaze to je tzv. photoshopove, ktore neviem nemas daky link na navod ako sa robia take HDRka? da sa to robit aj v niecom inom ako photoshop?