Zdravím

Teraz týždeň dozadu som kupoval 2 kusy PlayStation 2, jeden som si chcel nechať a druhý predať na kšeft. Každý od iného majitela. Jeden kus je v pohode, žiadne problémy, rýchlo pracuje. Mimochodom, sú to Slim-y. Obe sú nachipované modchipom Matrix Infinity v2.9, presnejší typ neviem, myslím že tam je tento chip. No pri druhom PS nastala chyba, chip načíta, hodí aj screen s Logom PS2 a verziou chip-u, no niektoré hry skrátka nejdu, áno, najprv som si myslel že odchádza optika a že nedokáže prečítať sebemenší skrabanec, stiahol som si teda NFS Undercover a skúsil na oboch konzolách, na jednej no problemo a pri druhej zase problém, po vložení DVD čierna obrazovka a potom ma hodí len na Browser screen kde vidím tradične memory kartu a DVD s označením "Playstation 2 disc". No nejde spustiť, DVD je v najlepšom stave napálené na najnižšej rýclosti.
Ešte tam je jedna zaújmavosť...Na bezchybnej konzole je po zapnutí klasicky modrá obrazovka kde sa hýbu transparentné kocky a nápis "sony Computer Entertaiment". No niekedy, myslím že to vyzerá na náhodne, sa táto obrazovka zmení na modrú z podkladom veela už tež transparentných kvádrov, proste úplne iné, na duhom PS všetko normálne, robí to akokeby s náhody. Grafická chyba to nieje, je to spravené proste graficky správne, len neviem odkial sa to tam vzalo. Originály, filmy, aj hudbu číta bez problémov, ide tu o napálené, ale chipom to asi nebude, kedže do druhého je montovaný presne ten istý kus. Niektoré napálené hry, aj doškrabané staré CD z PSX aj PS2 idú bez problémov, u iných robí neplechu...
Mal s niečím takým niekto skúsenosti? Dík za každú radu
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 16:56 )
Nič?