A ked zeny strielaju myslite ze maju skutocnu zbran a k tomu slepe naboje ? Aj tie maju spatny naraz.
Moj nazor je ze ide o repliky, utle ziena urcite nestriela dam priklad: Demi Moore v charlieho anjeloch mala desert eagle /cca 2kg vaha/ - nechcem podcenovat jej konstituciu ale neverim tomu.
Aké zbrane používajú pri nakrúcaní???
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj to je možné, že ide o nejaké repliky.hornblower napísal:A ked zeny strielaju myslite ze maju skutocnu zbran a k tomu slepe naboje ? Aj tie maju spatny naraz.
Moj nazor je ze ide o repliky, utle ziena urcite nestriela dam priklad: Demi Moore v charlieho anjeloch mala desert eagle /cca 2kg vaha/ - nechcem podcenovat jej konstituciu ale neverim tomu.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Vo filmoch sa pouzivaju aj airsoftove zbrane, kedze vizualne su to dokonale repliky skutocnych zbrani. Casto j�e vidiet, ze zbrane napriklad nekopu a ak ano, nevyhadzuju prazdne nabojnice. Zablesky pri vystreloch v par filmoch su potom dost� primitivne dorobene v postprodukcii. Ale zas je pravda, ze v poslednych par rokoch sa efekty neskutocne posunuli dalej a toto bolo vidat skor v starsich filmoch 
Presne a záleží od filmu.Videl som už aj také kde používaly airsoftové zbrane a dorobily k tomu záblesky ale bolo to vidiet že je to spravené na počítači lebo to bolo dost také umelé. Ale v niektorých používaju len čisto ozajstné zbrane zo slepími nábojmi.
btw: Preklep.Pomýlil som si síru z pušnym prachom
btw: Preklep.Pomýlil som si síru z pušnym prachom