Antifa

Diskusie na politické témy...
Risko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

satan napísal:nevedel som, ze takto idete moslimom branit v zaplavovani europy :lol: len tak dalej .....
Niekto tu videl videa na youtube ze ;) ... Skoda ze tie cisla su uplne mylne ... Skuste si to overit z doveryhodnych zdrojov a uvidite.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Doveryhodnych zdrojov maleho Riska?

Sem s nimi, alebo este lepsie do http://www.hojko.com/multi-kulti-t66762.html alebo http://www.hojko.com/arabi-muslimovia-t55334.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aryan Angel napísal:Doveryhodnych zdrojov maleho Riska?

Sem s nimi, alebo este lepsie do http://www.hojko.com/multi-kulti-t66762.html alebo http://www.hojko.com/arabi-muslimovia-t55334.html
Včera som dopozeral tému "Islamizácia Európy" v archíve Večer na tému, bolo to tam celkom dobre rozobraté, aj také aj také názory, ale myslím, že tam bolo vyvrátených veľa antiislamských kecov od novodobých prorokov z beo a prop.sk.
Vrelo odporúčam získavať informácie od vzdelaných a múdrych ľudí. :wink:

http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/vecer-na-temu-/
39. týždeň
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hughito napísal:Včera som dopozeral tému "Islamizácia Európy" v archíve Večer na tému, bolo to tam celkom dobre rozobraté, aj také aj také názory, ale myslím, že tam bolo vyvrátených veľa antiislamských kecov od novodobých prorokov z beo a prop.sk.
Vrelo odporúčam získavať informácie od vzdelaných a múdrych ľudí. :wink:

http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/vecer-na-temu-/
39. týždeň
Vzdelanych a mudrych... Sionskych mudrcov? :D
//02:10 zaber na Samsona. dalej to nema zmysel pozerat, kedze je jasne ze dalsich takmer 118 minut sa ponesie v duchu antiislamizmu, hlavne vdaka panovi politologovi, ktory sa preslavil tym, ze pre media kazdu vetu zacina slovami "Spojene staty".
ale dam si to sebazapretie a pozriem to cele, kedze ma rozosmieva ako pan brat velmajster Sionskeho ritu, ktory pri rozprani zasadne hybe len dolnou perou a odkryva tak dolne zuby, pricom sa horna ani nepohne. to je kunst... mozno jediny styl kosher rozpravania.
inak zastava mi rozum, ked ludia bojuju proti antisemitizmu a chcu vyvrazidit vsetkych moslimov (povacsinou semitskeho povodu), ba dokonca vymyslaju take ptakoviny ako "islamofasizmus" :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

jackb : Klasika.
Príspevok o ničom. každé druhé slovo o sionistoch,
Vyčítaš niekomu, že začína svoju vetu slovným spojením Spojené štáty.
Ty začínaš každú svoju úvahu slovom sionizmus v akejkoľvek podobe.

To bolo za prvé a za druhé, si to tu celé "akože" zhodil kvôli jednému pánovi, ktorý je samozrejme Žid ( určite máš jeho rodokmeň dôkladne preskúmaný ) , ale zabudol si, že tam bolo ďalších x pánov., ktorí tiež niečo hovorili. A hovorili o téme, ktorú tu pretriasate neustále, hádžete sme katastrofické scenáre. Tá diskusia sa nato pozrela viac rozumne, boli tam vyvrátené viaceré mýty atď.
O tom už nič nehovoríš, hlavne, že si zbadal Samsona Žida v 2:10 minúte. To je podstatné.

btw : Ešte u teba sledujem zaujímavú vec, podľa toho čo si napísal, je každý proamerický človek Žid, navyše ak nehýbe hornou perou.

Raz som videl človeka, ktorý mal zrejme nejakú vadu, horná pera sa mi vôbec nehýbala keď rozprával.
Určite to bol Žid. A ešte viac by ma v tom utvrdil rozhovor s ním, kde by vyjadril nejaké proamerické sympatie.
:roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

najdi mnou raz spomenute slovo Zid/ zid v poste ktory si komentoval :wink:
a ked prestanes tvrdit, ze som hovoril o Zidoch ci zidoch, bud tej lasky a nepripisuj mi tvrdenia, ktore som nenapisal.
ze Samson, ani Meseznikov nehybu hornou perou je cisto empiria, nic viac, nic menej. to v com su az obaja az po usi s tym nemusi mat nic spolocne
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Tá diskusia sa nato pozrela viac rozumne, boli tam vyvrátené viaceré mýty atď.
Rozumne preto lebo tebe vyhovovala v tvojich nazoroch.

Zase len zbytocne kecas a nic konkretne si okolo toho vymysleneho sionizmu nic nepovedal ani nevyvratil.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vsetko co je proti vam je sionisticke , zidovske , sku**** , fetacke , antifasisticke :D.

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 19:51 )
Aryan Angel napísal:Doveryhodnych zdrojov maleho Riska?

A ty mas ake zdroje ? Youtube video ? :) To je ako keby ja som spravil video ze je statisticky iste ze fasisti maju mensi penis ako normalny ludia :D.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Staci ked nam poskytnes tie cisla zo svojich doveryhodnych zdrojov a 'uvidime'. Ziadne video som neposielal.
hughito
Redeemer
Redeemer

jackb napísal:najdi mnou raz spomenute slovo Zid/ zid v poste ktory si komentoval :wink:
a ked prestanes tvrdit, ze som hovoril o Zidoch ci zidoch, bud tej lasky a nepripisuj mi tvrdenia, ktore som nenapisal.
ze Samson, ani Meseznikov nehybu hornou perou je cisto empiria, nic viac, nic menej. to v com su az obaja az po usi s tym nemusi mat nic spolocne
No prepáč ale vo mne slová ako sionizmus a kóšer evokujú istý národ...

kali : Takže podľa teba bola nerozumná, asi preto, lebo tam nevideli príčinu islamizácie v Židoch.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Hugino len stracas s nimi cas....keby tam bol nejaky nacek alebo popierac holokaustu tak by si to pozreli...inak neni sance...samozrejme vsetci proamericky su sionisti a Zidia... najvacsie zlo su Zidia...a isto aj islamizaciu riadia zidia...

Kto neni slepy tak vie co robi islam v zapadnej europe...

Inak islamofašizmus je dávno znama vec... nie je to ziadny vymysel... staci citat aj nieco ine ako mainstream napr. www.eurabia.cz
jackb
Redeemer
Redeemer

MakeFake napísal: Kto neni slepy tak vie co robi islam v zapadnej europe...
no zacni.
v Edinburgu som pri mesite nespozoroval nic nevidane. Nikto nerozdaval C4 ani nemieril AK47 na okoloiducich nemoslimov. Vo Viedni som robil s dvoma Marocanmi a nebol problem.
BTW: videl si TY nazivo moslima?!!!
Sice mimo Zapadnej Europy, ale v Bosne som tiez nemal konflikt s moslimami a to som bol v tricku s krestanskym krizom v mesite.
Milion krat som ti tu pisal preco je moslimsky extremizmus a ty stale dookola hadzes vsetkych moslimov do jedneho vreca, a si schopny sa divit ked oznacim kazdeho amerikofila za sionistu, nie za Zida ci zida.
(BTW, vy Mudrci Sionu, viete aspon preco pisem Zid aj zid? vy pouzivate len jednu formu)
Inak islamofašizmus je dávno znama vec... nie je to ziadny vymysel... staci citat aj nieco ine ako mainstream napr. www.eurabia.cz
okrem linku na tyzden a na tu tvoju eurabiu google nenajde nic co by stalo za to, takze co ma to divne spojenie znamenat?
daka sexualna uchylku u Arabov vyznavajucich islam? su sami proti sebe? proti semitom? alebo "wo co go"? lebo po vasom, a po "antifasisticky" fasizmus = nacizmus ale budis.
O Irane som svoj nazor napisal v prislunej teme, tu sme vsetci OT.
hughito
Redeemer
Redeemer

jackb : Neboj sa, ja viem, prečo píšem Žid s veľkým Ž a zároveň predpokladám, že Žid je zároveň aj žid ( aby sme to nekomplikovali ) .

A takisto viem, čo je fašizmus a čo nacizmus, rozdielov tam nie je veľa, ale sú, základ je pre mňa však ten, že nacizmus vychádza z fašizmu, takisto ako napríklad frankizmus či perónizmus. A preto pre zjednodušenie tiež vo väčšine hovorím o fašizme, preto je aj antifašizmus ( antinacizmus je zriedkavý pojem ) a takisto sa aj SNP nazýva protifašistické, aj keď podľa správnosti by akože malo byť protinacistické.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Staci ked nam poskytnes tie cisla zo svojich doveryhodnych zdrojov a 'uvidime'. Ziadne video som neposielal.
Su hocikde pristupne na internete vsetkym ludom no ja by som chcel vidiet tvoje a tych ludi z youtubu zdroje :) ak niesu samozrejme vymyslene ! :shock:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito
Redeemer
Redeemer

Krásne je tam vidieť rozpor medzi diskutujúcimi pod článkom, dosť častý rozpor.
80 % borcov, čo to ani nezažili to strašne zhadzujú, ako aj celú antifu atď.

20 % ( možno som prehnal ) dokáže uznať aj nebezpečnosť protivníka, jasne uznali, že jednoducho prehrali a ten článok na odpore sa zdal byť tiež prekvapivo celkom nezaujatý.

Hold, podceňovanie protivníka je základná chyba. To viem.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked uz ctate clanok z pohladu jednejs trany, tak tu mate na danu temu aj z druhej strany: http://www.antifa.cz/266-mzdomova-retro-1-maj-1992.html
:)
Prílohy
afa comics.gif
(1.25 MiB) 278 stiahnutí
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Risko napísal:Su hocikde pristupne na internete vsetkym ludom no ja by som chcel vidiet tvoje a tych ludi z youtubu zdroje :) ak niesu samozrejme vymyslene ! :shock:
O ziadnych svojich som nepisal.

Som rad ze to co tvrdis je publikovane 'hocikde na internete', takze ti nebude robit problem mi dat nejaky odkaz, kde sa dozviem 'ako su tie cisla uplne mylne'.
jackb
Redeemer
Redeemer

"Ja by som sa chcel opytat nasich humoristov", pardon antifakov, aky ma zmysel bojovat proti krivde na Tibetnoch, Ujguroch, Romoch ci Zidoch, a zaroven bojovat proti mestitam a strasit tu islamizaciou?
Moslimovi niekto zobral pravo na slobodne vyznavanie viery, na tradicie, na kulturu?
Nie ste vy nahodou rovnaki, alebo horsi rasisti, ako "nackovia" proti ktorym bojujete?
Je to posledna vec, ktorej pri diskusiach nerozumiem. Preco sa spravate hlavne voci moslimov ako k nizsej kulture/nabozenstvu/rase? Ved vy ste predsa proti diskriminacii, alebo to je snad niekto iny?
O ludoch, ktori veria konspiracnym teoriam hovorite, ze su chori na hlavu. Vidiet Europanov pod utlakom moslimov je v poriadku? (reci o podlozeni faktov z youtube neberiem, lebo rovnako su podlozene konspiracie, na ktore nadavate).
Mam pocit, ze vacsina AFA, hlavne tu tu na fore, maju do 18 rokov a hlasia sa k nej, lebo kamarata s cirom im zbil zly nacek...
hughito
Redeemer
Redeemer

Neviem akých antifašistov máš na mysli, len pre zopakovanie, antifa nie je politická organizácia či strana ( v obvyklom ponímaní ), nemá žiadny program ani sídlo, je to voľné združenie ľudí, ktorí majú spoločnú tú hlavnú myšlienku antifašizmu, názov, skratku a možno tak logo.

Ani ja sa so svojim kamošom, ktorého na príklad tiež možno považovať za antifašistu, nezhodnem vo viacerých politických či iných otázkach, ako sa to však vylučuje s tým, že sme obidvaja antifašisti ?

Ďalej celkovo nechápem tým tvojim otázkam, čo majú spoločné s antifašizmom ?
O akom správaní sa k moslimom ako k nižšej rase píšeš ?
Mam pocit, ze vacsina AFA, hlavne tu tu na fore, maju do 18 rokov a hlasia sa k nej, lebo kamarata s cirom im zbil zly nacek...
A ja má zas pocit, že drvivá väčšina náckov má prinajlepšom IQ 88.
Napísať odpoveď