ten fizel je na celkom serialy asi najlepsi... aj ked chytili typa co rozoberal daky murik, to boli hlody
je to take prijemne doplnenie po nie velmi prijmenych zasahoch, kedy niekto zomrie alebo bude mat dozivotne nasledky...
jackb napísal:ten fizel je na celkom serialy asi najlepsi... aj ked chytili typa co rozoberal daky murik, to boli hlody
je to take prijemne doplnenie po nie velmi prijmenych zasahoch, kedy niekto zomrie alebo bude mat dozivotne nasledky...
jj, to si pamatam jak mu nakladal, alebo ked su decka ozrate...
Absolútne najlepšia vec v telke v pondelkový večer.
No a to si ešte predstavte ak by ste boli v úlohe tých záchranárov a by umrel niekto pod tvojimi rukami brrrr
ViRuS napísal:lol suhlas
najradsej mam ked chytia dakych pikerov a ake doje*** potom na nich hadzu ... vlastne len kvoli tomu sledujem tu relaciu
heh alebo minule tam bol jeden tipek strasne naje*any a on normalne lizal bahno a jedol travu.. a ten policajt.. prestan co si ty dazdovka.. heh strasne haluze som mal..
mne sa pacil taxikar, co u neho nasli uplne malu skladacku nejakej drogy a chlapik sa im tam normalne rozplakal a prosil, ze to uz nikdy neurobi...totiz ako to neskor vysvetlili bol v podmienke
Aspon sa v tejto relacii ukazuje dolezitost znovu zavedenia zachytiek
chalan co dostal epilepsiu bol moj znamy. v stredu mal pohreb
bral drogy 6 alebo 7 rokov, ale 2 roky uz bol cisty... nuz stalo sa
jeho mama je z toho dost vykolajena teraz
i-cube napísal:chalan co dostal epilepsiu bol moj znamy. v stredu mal pohreb
bral drogy 6 alebo 7 rokov, ale 2 roky uz bol cisty... nuz stalo sa
jeho mama je z toho dost vykolajena teraz
nj ... ked ti zomrie dieta v tridsiatke...
ale nepacilo sa mi, ze ked hovorili o tej spojitosti s drogami tak dali zaber na pomocky na hulenie a zvysok sisky v popolniku... ako keby toto s tym suviselo..
a co si ty uchyl ? Sa vyzivas v tychto veciach ? sa zamysli nad sebou
Je to dobre...najlepsie zasahy policajtov a kuklacov...co nemusim su tie ozivovania a umrtia....este som nevidel ze by po aspon 10 minutach ozivovania niekto nezomrel......
ledenaster napísal:a co si ty uchyl ? Sa vyzivas v tychto veciach ? sa zamysli nad sebou
Je to dobre...najlepsie zasahy policajtov a kuklacov...co nemusim su tie ozivovania a umrtia....este som nevidel ze by po aspon 10 minutach ozivovania niekto nezomrel......
zevraj nie, no v programe ju tiez akosi nevidim.. akurat zavcas rana na DOMA, no zrejme iba reprizy.. snad si ten clanok nevycucali z prsta, bola to jedina pozeratelna relacia na markize..