Zvuk na notebooku
Zvuk na notebooku
nechce mi ist zvuk na mojom msi driver som nainstaloval ale akosi mi ho neberie nemam ale ani ikonku zvuku na liste vpravo
pise ze zvukove zariadenei neexistuje
pise ze zvukove zariadenei neexistuje
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
vladenko007
VIP
http://eu.msi.com/index.php?func=driver ... o=6733&i=0
na tento odkaz klikni otvori ti okno a tam kliknes na EUROPE a zacne ti stahovat 31MB subor ten stiahni. Ak to bude zbalene rozbal to bud WinRAROM alebo WinZipom a spust instalaciu. Nainstaluju sa ti ovladace na zvukovu kartu.
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2009, 0:15 )
Inak runaldo si vytvoril 2 temy do prvej co si pisal ta uz tu neni takze pokracujeme v tejto.
Stiahol si tie ovladace? Su to vlastne Realtek High Definition Audio Drivers for VR601 ovladace na tvoj typ.
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2009, 0:17 )
Teda je tu ta druha tema ale v sekcii Hardware
na tento odkaz klikni otvori ti okno a tam kliknes na EUROPE a zacne ti stahovat 31MB subor ten stiahni. Ak to bude zbalene rozbal to bud WinRAROM alebo WinZipom a spust instalaciu. Nainstaluju sa ti ovladace na zvukovu kartu.
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2009, 0:15 )
Inak runaldo si vytvoril 2 temy do prvej co si pisal ta uz tu neni takze pokracujeme v tejto.
Stiahol si tie ovladace? Su to vlastne Realtek High Definition Audio Drivers for VR601 ovladace na tvoj typ.
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2009, 0:17 )
Teda je tu ta druha tema ale v sekcii Hardware
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
Skus este preinstalovat Chipset
http://eu.msi.com/index.php?func=driver ... o=2877&i=0
http://eu.msi.com/index.php?func=driver ... o=2877&i=0
-
vladenko007
VIP
-
schwaro
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vladenko ma pravdu, ak si sa nerhral s bios nastaveniami pripadne ak si ho neflashoval tak tam nema co byt zle. Ale pre istotu sa kukni. Mal by si to najst v moznosti Advance , pripadne Internal devices, alebo nieco podobne.
Proste snad sa najst podmenu v ktorom sa zapinaju vecicky ako napr Firewire, LAN, audio, USB, ....
Proste snad sa najst podmenu v ktorom sa zapinaju vecicky ako napr Firewire, LAN, audio, USB, ....
diky kuknem na toschwaro napísal:Vladenko ma pravdu, ak si sa nerhral s bios nastaveniami pripadne ak si ho neflashoval tak tam nema co byt zle. Ale pre istotu sa kukni. Mal by si to najst v moznosti Advance , pripadne Internal devices, alebo nieco podobne.
kukol som ale stale nic nejde zvuk