ahojte
mam zaujem prikupit do mojho pc tuto graficku http://www.alza.sk/sapphire-hd-4870-toxic-d107936.htm moja zakladna doska je nforce 570 sli chipset,bude to kompatibilne?
a este by som chcel dokupit 2*1GB ram,momentalne mam tiez 2*1 pojde to vsetko dohromady ked tam dam 4*1 gb ram dokopy?
dakujem za odpovede.
všetko závisí od základnej dosky, či má PCIE slot pre grafiku (keďže podporuje SLI, tak asi bude mať) a či doska podporuje 4x1GB ram (čo by tiež malo).
Takže si to pozri v manuáli od dosky, ale na 99% by to malo ísť..
Samotná karta je určite aspoň o triedu lepšia, len otázne je, či so svojim procesorom pocítiš ten nárast výkonu. Chcelo by to už 4jadro.. alebo ako som už spomínal, aspoň riadne taktnúť súčasný procesor.
brm napísal:Samotná karta je určite aspoň o triedu lepšia, len otázne je, či so svojim procesorom pocítiš ten nárast výkonu. Chcelo by to už 4jadro.. alebo ako som už spomínal, aspoň riadne taktnúť súčasný procesor.
no ja som nikdy procesor netaktoval a nerad by som ho odpalil...
je to zlozite? treba na to niake specialne programy?
diky kuknem to,este sa rozhodnem medzi tymi grafikami,ale rozmyslam ci investovat do grafickej tolko penazi,lebo ked bude vonku mafia2 budem potrebovat asi celu novu masinu.
no tak potrebujem este poradit,precital som si par tem tu o tej grafickej gtx275 a zistujem , ze budem potrebovat novy zdroj kedze mam iba 400W.
600 W mi bude stacit? mozete mi niaky odporucit za dobru cenu a ako zistim ci mi bude ten zdroj pasovat do mojej bedne?
a este taka otazka podla coho viem aky vykonny zdroj potrebuje urcita graficka karta,lebo napriklad to som nevedel, ze moj 400 W by nezvladal gtx275.
dakujem