V piatok skvele posedenie s kamosmi, sice len na kofolke, ale aj tak bolo fajn. Vranov vyhral 7:3 (po 1 pol. 2:1), co ty chlapci robia? Dnes 61 uloh na teste z nj, cela trieda samozrejme tipovacka ako nikdy.
+ Logitech G5 a Force 3D Pro expedovane zajtra dorazia
- MX518 dosluzila
- Chladny den
+ Coskoro vyplata
+ Znova som zacal z BF2, chybalo mi to, konecne poriadna odreagovacka
uz som na intraku zatial nemam spolubyvajuceho feest mi chyba moja priatelka a domov pridem asi az o 2 tyzdne fest mi bude chybat bude dlho trvat kym si zvyknem na takyto system v ba celkom pekne fest sa s mojou laskou milujeme
zajtra predposledný deň na praxi na traumatológii. Škoda, že som tam bola len týždeň. Dalo mi to strašne veľa. Je mi jasné, že sa učím robiť to, čo je v náplni sestier, ale predsa len je to trochu blbé, keď doktor nevie dať ani infúziu. Včera sa mi stratil mobil, ale našiel sa. Našťastie!
v skole to uz funguje vyborne, akoby sme spolu chodili do jednej triedy uz niekolko rokov a teraz nadväzujeme vztahy so starsimy spoluziakmi zajtra branne, neucime sa a slapeme na zemplinsku siravu zas zacinam kaslat, dufam ze si neodlezim doma tri tyzdne
Zas raz v praci sedim ako taky grapen Premyslam na pitchovinami, ktore umna niesu zvykom V BA bude nejaky Pivny Velkofest..tam nesmiem chybat Chcelo by to nejaky brutalny reset, ale nieto tu nikoho.. Ako Zona A spieva v pesnicke Chleba..
Frajerka konečne poslúcha Konečne som sa prestal roz*jebávať. (sorry za výraz, ale inak sa to nedá pomenovať) /:minus: v PN začína filmový fest Cinematik, mám zadarmo lístok, ale ten zoznam filmov nič moc teda... Trochu nuda a mám taký zvláštny pocit, že sa niečo posere....
Dj-XxX napísal:Zlomena ruka
Neviem snou ani pohnut
Je zlomena na troch miestach
Boha, ty si co porobil?
Uz len zajtra, a potom konecne vikend. Zachvilu by uz mala byt nova gitara. Novy re-make albumu od Slipknotu teda nic moc. (myslim pesnicky, ostatne je fajn)
+ konecne piatok, aj ked tento prvy tyzden v skole bol lahky.. kazdy den 5 hodin, ziadne ucenie, pohoda..
+ poobede von s priatelkou, konecne s nou mozem byt skoro kazdy den..
- zas nejak na suchu, co sa tyka penazi...
som stale nezamestnany = nemam ani cent mam nejaku hrcku na krku dufam ze je to len uzlina ,ak je tu nejaky student mediciny pls napiste mi idem za svojou laskou dnes ,dufam ze zajtra Trnavsky jarmok