ANNO 1404

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 5 misia

Príspevok od používateľa Momo46 »

PietroLM napísal:No a to je práve problém, už nemôžem stavať ďalšie domy lebo nemám miesto
Zaber novy ostrov
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Zabrat novy ostrov mu pomoze jedine, ak by nan premiestnil priemysel. Novy ostrov = nove mesto. Aj ked celkove obyvatelstvo sa ti scitava, pre ucely posudzovania poctu obyvatelstva pre vyssi level, sa rata len konkretne dane mesto.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Aky je rozdiel medzi normalnou verziou a verziou s bonusom ? Teda aspon to tak vypada, lebo niekde pisu Anno 1404 Bonus a inde nie... Diky za odpoved

//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2009, 15:21 )
este by som rad vedel, je tam tutorial ? Ak ano kde :)
KoCi
Darca
Darca

Tutorial je rieseny formou standardnej kampane. Da sa povedat, ze je tam vlozeny dost nenasilne, a pocas velkeho useku hry, ta oboznamuje s hernymi principmi roznymi vedlajsimi ulohami (ktore su pre znaleho skorej otravne, ale neznaly sa na zaklade nich nauci vyuzivat potencial hry).

A s tym bonusom kde si sa stretol? Nakolko to nevidim u ziadneho z predajcov, ani u vydavatela spominane :). Viem len o verzii zberatelskej a klasickej.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

KoCi napísal:s tym bonusom kde si sa stretol? Nakolko to nevidim u ziadneho z predajcov, ani u vydavatela spominane :). Viem len o verzii zberatelskej a klasickej.
na nemenovanom warez fore napr je:

Kód: Vybrať všetko

Multi 4 Version + Bonus (English/Français/Spañol/Italiano): 
alebo

Kód: Vybrať všetko

Anno 1404 - Multi 4 Version with Bonus (English/Français/Spañol/Italiano) 
myslel som ze ten bonus je akoze viac jazykov, ale kedze tam je multi 4 predtym, tak to bonus znamena nieco ine(asi)...
KoCi
Darca
Darca

Mozno bonus v podobe backdooru v cracku, nic ine ma nenapada. Warez neriesim :)
Momo46
Professional
Professional

KoCi napísal:Zabrat novy ostrov mu pomoze jedine, ak by nan premiestnil priemysel. Novy ostrov = nove mesto. Aj ked celkove obyvatelstvo sa ti scitava, pre ucely posudzovania poctu obyvatelstva pre vyssi level, sa rata len konkretne dane mesto.
Ved suroviny sa daju dovazat.aj tak nema na vyber nieco dovazat vzdy musi len ziadna ostrov nema kompletnu urodnost :)
KoCi
Darca
Darca

Pochopitelne, premiestnit sa da iba premiestnitelny priemysel, ked nieco nejde pestovat/tazit na inom ostrove, to nepremiestni. Osobne som pouzival nakupy len u poloziek, ktore som si nedokazal vykryt sam.

Ale tak napriklad tazbu dreva/dreveneho uhlia, dokazes umiestnit prakticky kamkolvek, a svojou potrebnou rozlohou nezaberaju zrovna najmenej miesta. Rovnako tak prasacie farmy atd (aj ked pre spracovanie uz treba sol, potok, atd., ale stale sa da vynajst).

Treba skusat, dost miesta sa da usetrit aj na cestach (kedze nie je potrebne mat suvislu siet so vsekym pospajanym (toto ma mrzi ze to "odflakli", bral by som system podobny pharaoh.)

//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2009, 11:36 )
Zacal som to hrat znovu, s tym ze to chcem prejst na 100%. No nedari sa mi prist na to, ako ziskam zadanie ulohy "Datlove plantaze" v misii, kde zachranujem decka. Vie niekto? :)
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

viem ze tu polozim asi cudnu otazku ale toto je cisto obchodno budovatelska hra alebo sa tam aj bojuje ? :D
Momo46
Professional
Professional

Aj jedno aj druhé :D Bojuješ ak máš už určitý ´´level´´ alebo Loďami od samého začiatku
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

jaj tak nic no ja som si myslel ze to je nieco na sposob city life takze to ani stahovat nebudem :)
pietre
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pietre »

Hneď v prvej misii, splnim vsetky úlohy, zostane mi iba posledná a to postaviť kostol. Po jeho postavení sa ukončí scénár a hodí ma to do okna s prehladom všetkych misii. No a tu sa mi ukazuje jedna ktorá nieje splnená, a to KDE JE STAVEBNÍ MISTR ?
Tak isto mám body len 190/220.
Obehal som celú mapu s loďami, ale nič nové som neobjavil. Vie niekto čo je potrebné spraviť pre zadanie tejto úlohy?
Dík.
KoCi
Darca
Darca

Cas od casu nie je odveci si preklikat vsetky pristavy, ako aj cisarsku katedralu - ak niekto ma nejaky quest, zada ti ho az po tom, co sa o neho zaujimas.
pietre
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pietre »

Dik. Už som nato prišiel, nad tou katedrálou bola taká questová šípka, ktorú som si predtým nevšimol... :oops:
nickolo
Medium Expert
Medium Expert

Anno 1404

Príspevok od používateľa nickolo »

Ahoj. Chcel by som poradit s hrou Anno 1404. Na zaciatku vzdy vyrobim Trh a okolo neho domceky. Potom prejdem z poddanych na obcanov ale niektore domy poddanych mi ostanu. Potom postupim zase z obcanov na patrijiciov ale tiez mi ostanu nejake domy obcanov a tym ze ostanu nedostanem tolko patrijiciov aby som mohol stavat vsetky budovy od nich :( (samizda ich treby 1910)a ako sa ich da tolko ziskat?
:?:
dakujem za vsetky rady co pridu!
Paťko
King
King

Re: ANNO 1404

Príspevok od používateľa Paťko »

keď klikneš na dom tak vidíš čo všetko potrebuješ aby postúpili na ďalšiu úroveň
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

Zdravím.Chcem sa spýtať,"obchodne výsady" získam že na danom ostrove postavím velvislancou.Vraj za každých 110-ich velvislancou získam jednu obchodnú výsadu,ale ja mam vyše 700 velvislancou a nemám ani jednu.Aj keď my vypísalo že som ich získal.
KoCi
Darca
Darca

Nickolo - vzdy vzdy musi mat mesto nejake minimalne percento z kazdej triedy domov/obyvatelov, takze nikdy nebudes mat vsetko upgradovane na maximum. Ked si chces spravit pekne centrum iba s krasnymi domami, tak stavaj niekde na periferii domy pre nizsie vrstvy.

klokyno - nie je obchodna vysada to, ze mozes upgradnut nejaky pribytok navyse, na vyssiu uroven? Ak mas automaticke pridelovanie obchodnych vysad, tak sa ti domy upgraduju v pripade dostatku surovin same.
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

KoCi - vďaka
Napísať odpoveď