Ako lacno sa opiť? :)
a jééje, tampón do predele, to už môžte rovno vnutro-žilne, alebo si kúpiť toluén za dvacku a zhlboka sa nadýchnuť. Divné stavy to vyvolá tak či tak, ale pitím by som to za žiadnych okolností nenazýval.
Ak sa chcete rýchlo a lacno nadrbať tak pred pitkou aspoň 6 hodín nejedzte nič, potom stačí pomiešať vínko, sladký likér, bylinný likér a domácu 52-ku, úspech je zaručený.
Inak ale nepovažujem za umenie opiť sa a potom o sebe nevedieť, na to existuje 1000+1 spôsobov a nie je to nič ťažké, ale umenie je piť a neopiť sa ...
Ak sa chcete rýchlo a lacno nadrbať tak pred pitkou aspoň 6 hodín nejedzte nič, potom stačí pomiešať vínko, sladký likér, bylinný likér a domácu 52-ku, úspech je zaručený.
Inak ale nepovažujem za umenie opiť sa a potom o sebe nevedieť, na to existuje 1000+1 spôsobov a nie je to nič ťažké, ale umenie je piť a neopiť sa ...
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa chcem opýtať tých čo pijú "chateau de čučo", nevadí vám že toto je alkohol bezdomovcov, asociálov a iných spoločensky veľmi vysoko postavených ľudí? A že to smrdí? A že ľudia vás volajú čučkári alebo ovocníčkovia?
Ja osobne by som nemal guráž dať si Sandberg do košíka išiel sa postaviť do radu ku pokladni. Tu hanbu by som neprežil. A myslím že ani tú extra doux chuť ktorá nikdy nekončí s neopakovateľným buketom.
Ja osobne by som nemal guráž dať si Sandberg do košíka išiel sa postaviť do radu ku pokladni. Tu hanbu by som neprežil. A myslím že ani tú extra doux chuť ktorá nikdy nekončí s neopakovateľným buketom.
-
mr_margera
Medium Professional
Ja osobne mám čučo celkom rád. Keď som bol mladší pil som čučo skoro stále, teraz už nevyhľadávam, ale zas nemám problém čučo vypiť.
S tým, že to pijú bezdomovci nemám žiadny problém, ani ako nás ľudia volajú, ani mi nepríde divné postaviť sa pri pokladňu s fľaškou (krabicou
) čuča.
Keď som to pil tak som si kúpil liter lacného moku a k tomu nejakú lacnejšiu kolu (volám to "močová" voda). Žiadna iná kola k tomu neni dobrá, len tie močové. Mne to proste chutí a ani mi to nepríde nejak hnusné, to domáce víno čo robí tatko doma je oveľa horšie
S tým, že to pijú bezdomovci nemám žiadny problém, ani ako nás ľudia volajú, ani mi nepríde divné postaviť sa pri pokladňu s fľaškou (krabicou
Keď som to pil tak som si kúpil liter lacného moku a k tomu nejakú lacnejšiu kolu (volám to "močová" voda). Žiadna iná kola k tomu neni dobrá, len tie močové. Mne to proste chutí a ani mi to nepríde nejak hnusné, to domáce víno čo robí tatko doma je oveľa horšie
-
el_chupacabra
Medium Star
-
el_chupacabra
Medium Star
-
mr_margera
Medium Professional
erytrocyt: Je jasné, že sa čučo spája s bezdomovcami, myslím že to väčšine ľudí. Aj tak som na to nebral nikdy nejaký extra ohľad, proste som naučený to piť, aj keď vravím, teraz už moc čučo nevyhľadávam.
Každý nech si pije čo mu chutí, ja som nikdy nepovedal a ani nepoviem že: aha, henten snob si kupuje víno za 20€, to musí byť riadny pánko... Každý ma svoje...
Na zdravie!
Každý nech si pije čo mu chutí, ja som nikdy nepovedal a ani nepoviem že: aha, henten snob si kupuje víno za 20€, to musí byť riadny pánko... Každý ma svoje...
Na zdravie!
-
Kibo
Hardcore addict
Nech si kazdy slope, co chce, potkani vyvar, nektar z podkovy ci hradnu sviecu... Mna skor irituju DETI ako take, ked ich vidim v Tescu, skladaju drobaciky na Tesco vodku a hladaju, kto z nich vyzera najdospelejsie... A potom ak sa im to podari kupit, tak s rehotom bezia prec, ze ako sa oni rozjebu... No co uz len z toho bude, ked budu raz dospeli... ak vobec.... Ale to je do inej diskusie 
Týmto som si prešiel aj ja a myslím, že aj veľa iných deciek vo veku 14-15 rokov. Pamätám si, ako som sa tešil na piatky.Kibo napísal:Nech si kazdy slope, co chce, potkani vyvar, nektar z podkovy ci hradnu sviecu... Mna skor irituju DETI ako take, ked ich vidim v Tescu, skladaju drobaciky na Tesco vodku a hladaju, kto z nich vyzera najdospelejsie... A potom ak sa im to podari kupit, tak s rehotom bezia prec, ze ako sa oni rozjebu... No co uz len z toho bude, ked budu raz dospeli... ak vobec.... Ale to je do inej diskusie