Je samovražda riesenie ?
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja tiez samovrazdu odsudzujem. Je to sebectvo ako povedal mystique a myslim, ze je to podvod, nefer a nezodpovedne k zivotu. Sebevrazdou sa urcite nic neda vyriesit, skor to, ze ten problem prekoname, nas zoceli. Ja verim v reikarnaciu a tiez aj tomu, ze sebevrahovia sa budu musiet vratit spat sem, aby dozili taku velku cast zivota, pred ktorou zbabelo utiekli.
dost blbo polozena otazka. riesenie? riesenie COHO
vseci tu skoro kecate o nejakych chorych a bolestiach a blabla ale na to je skor slovo eutanazia..
a ze to nie je riesenie??
co za blbost, ved ked sa odje*em tak som kompletne vyrieseny, nie? uz ma nic nemusi trapit..........
poviem vam kedy napr. je/bola samovrazda riesenie vo vojne: ak nepriatel chyti a mucenim by chcel ziskat dolezite informacie, ked je odsudeny na smrt vysoky dostojnik armady moze si vybrat ako riesenie samovrazdu (E.Rommel), ked osoba vie ze by bol zneucteny a nasledna smrt by bola este horsia (A.Hitler), vela situacii kedy je samovrazda riesenim suvisi s armadou a ctou,-harakiri, potom je to napriklad riesenie u arabskych teroristov atd..
k tej cirkvy.. niesom si isty ale samovrazda je asi v krestanskej viere smrtelny hriech takze tak...
a ze to nie je riesenie??
poviem vam kedy napr. je/bola samovrazda riesenie vo vojne: ak nepriatel chyti a mucenim by chcel ziskat dolezite informacie, ked je odsudeny na smrt vysoky dostojnik armady moze si vybrat ako riesenie samovrazdu (E.Rommel), ked osoba vie ze by bol zneucteny a nasledna smrt by bola este horsia (A.Hitler), vela situacii kedy je samovrazda riesenim suvisi s armadou a ctou,-harakiri, potom je to napriklad riesenie u arabskych teroristov atd..
k tej cirkvy.. niesom si isty ale samovrazda je asi v krestanskej viere smrtelny hriech takze tak...
Jedno je isté v 10-tore je: miluj seba samého ako blížneho svojho. To znamená že by si mal mať asi takú úctu k sebe ako k príbuznému alebo rodičom. Čiže kresťania sú jednoznačne proti samovražde!masterrr napísal:dost blbo polozena otazka. riesenie? riesenie COHOvseci tu skoro kecate o nejakych chorych a bolestiach a blabla ale na to je skor slovo eutanazia..
![]()
a ze to nie je riesenie??co za blbost, ved ked sa odje*em tak som kompletne vyrieseny, nie? uz ma nic nemusi trapit..........
poviem vam kedy napr. je/bola samovrazda riesenie vo vojne: ak nepriatel chyti a mucenim by chcel ziskat dolezite informacie, ked je odsudeny na smrt vysoky dostojnik armady moze si vybrat ako riesenie samovrazdu (E.Rommel), ked osoba vie ze by bol zneucteny a nasledna smrt by bola este horsia (A.Hitler), vela situacii kedy je samovrazda riesenim suvisi s armadou a ctou,-harakiri, potom je to napriklad riesenie u arabskych teroristov atd..![]()
?
Zaujimava tema toto. Ak mozem oponovat ja si myslim ze samovrazda nieje az take zbabelstvo. Ak ste uz stali na kraji balkona (11 poschodie) alebo drzali zbran proti sebe.....
tak neviem, ja si myslim ze som zbabely stlacit kohutik alebo skocit.
Spravit to moze podla mna clovek, ktory je psychicky naruseny, nevyliecitelne chory alebo si prezil nieco tak strasne co ho zlomilo, ze si povedal, ze stacilo. Jedine v tom prvom pripade by som to neschvaloval.
"Aj tak po smrti je urcite nieco lepsie ako tu"
Spravit to moze podla mna clovek, ktory je psychicky naruseny, nevyliecitelne chory alebo si prezil nieco tak strasne co ho zlomilo, ze si povedal, ze stacilo. Jedine v tom prvom pripade by som to neschvaloval.
"Aj tak po smrti je urcite nieco lepsie ako tu"