zmenšenie MP3
zmenšenie MP3
Potrebujem program ako by som zmenšil MP3... mám napríklad bitovú rýchlosť 320 kbps a chcem to dať na 128 ale aby mi ostalo pomenovanie... aj to čo je v podrobnostiach ako je autor, rok vároby, žáner a tak ďalej. Lebo čo som mal program tak všetko zmyzlo a ostal iba názov. A sa mi nechce každú pesníčku prepisovať keď mám cca 500 pesníčiek... Díky moc.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Skúšal som SUPER a PackAudioConverter. A v oboch mi ostal iba názov. A celé mi zmyzlo. Všetko v podrobnostiach. Idem vyskúšať čo ste mi tu radili a zachvíľku napíšem či pomohlo. Zatiaľ díky.
Díky chalani.. Ten audioconvertor mi pomohol. To je to čo som hladal. A nemá na to niekto náhodou Serial alebo Key gen??? Lebo to neni freeware a nikde som to nenašiel.. Díky moc...
Díky chalani.. Ten audioconvertor mi pomohol. To je to čo som hladal. A nemá na to niekto náhodou Serial alebo Key gen??? Lebo to neni freeware a nikde som to nenašiel.. Díky moc...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
budeš musieť hladať inde, my nie sme warez forum a v pravidlách by si sa dočítal že aj pridávanie key genov a serialov je tu zakázanémischooo napísal:Skúšal som SUPER a PackAudioConverter. A v oboch mi ostal iba názov. A celé mi zmyzlo. Všetko v podrobnostiach. Idem vyskúšať čo ste mi tu radili a zachvíľku napíšem či pomohlo. Zatiaľ díky.
-
mikkimikki
Medium Professional
Okis.. ja som sa len pýtal či to niekto nemá a ak by to mal tak by mi to poslal v SS alebo cez e-mail... ja len aby som vedel či to vôbec niekto má lebo som to nenaššiel nikde..audiotrack napísal:budeš musieť hladať inde, my nie sme warez forum a v pravidlách by si sa dočítal že aj pridávanie key genov a serialov je tu zakázané