Prečo je Mikosoft taký bohatý ?? lebo za chyby sa platímiho2910 napísal:"KEBY SA ZA CHYBY PLATI MICROSOFT BY UZ DAVNO SKRACHOVAL"
Naj hlasky
Re: microsoft
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kamarati boli na futbalovom zapase s Ceskom, ale pred zapasom boli este popit par piv, samozrejme sa bolo treba aj najest. Uz tak mierne viacej pripity siel kamarat kupit hotdog, v druhej ruke niesol pivo a ako tak odisiel ledva od stanku s hotdogom, kde si ho kupil, tak mu padol na zem. Zastal, sklenenym pohladom sa pozrel na ten hotdog na zemi a hovori: No co koukas, nemam zajem!
4 hodiny rano, ja s kamaratom a kamaratkou na vlakovej stanici v Poprade. Isli sme domov z festivalu, tak sme boli unaveni....ja som zaspal na schodoch, ked som sa asi po hodine zobudil, otvoril som oci, zdvyhol som hlavu a nado mnou stoji kamarat a takym uprimnym a lutostnym hlasom povedal: 'Lubo, ty si rozbity jak ciganska hracka' 
asi o 2 ráno sme sa vracali z takého menšieho "festivalu" sedeli sme na lavičke a jeden kamoš sa pýta: "čo tu tak stoji ten policajt s baterkov"?
a druhý mu odpovedal: "robí kameru"
stáli sme vonku s kamošmi, jeden z nich kopol do odpatkového koša, za cgvílu prišiel policajt a zvreskol: "komu vadi ten koš!?" kamoš ho nevidel a myslel si že ja si robím srandu, tak povedal: ku*va čo chceš?!...
to ste mali vidiet ten xicht ked ho zbadal
:D:D
nič smiešneho, ale to trebalo to počuť
a druhý mu odpovedal: "robí kameru"
stáli sme vonku s kamošmi, jeden z nich kopol do odpatkového koša, za cgvílu prišiel policajt a zvreskol: "komu vadi ten koš!?" kamoš ho nevidel a myslel si že ja si robím srandu, tak povedal: ku*va čo chceš?!...
to ste mali vidiet ten xicht ked ho zbadal
nič smiešneho, ale to trebalo to počuť
-
Misuliatko
Expert
Dnes na chemii. Profesorka sa nam snazila vysvetlit ako rychlejsie privedieme polievku do varu
Profka: "No kedze vy ste hotelieri predstavte si ze ste strasne hladny alebo mate plnu restauraciu ludi a chcete si spravit polievku. Ako dosiahnete aby rychlejsie vrela?"
Spoluziak zaperlil: "zalejem si vifon-ku!"
Profka: "No kedze vy ste hotelieri predstavte si ze ste strasne hladny alebo mate plnu restauraciu ludi a chcete si spravit polievku. Ako dosiahnete aby rychlejsie vrela?"
Spoluziak zaperlil: "zalejem si vifon-ku!"
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Don_Pipino
Darca
-
Earl_Simmons
Light Star