Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Antichrist napísal:pls a este plugin ktory bude ukazovat ze kdo sa odpoojil?disconnect info mi nejde na servery a este ked cem nastavit na servery cestina tak mi to vzdy po zmene mapy da aj tak english
Ale ved citaj ten link co som ti dal, post cislo 8 je update, je tam aj info o disconnecte.

http://forums.alliedmods.net/showpost.p ... ostcount=8

announce_mode <0|1|2|3> - Default: 3

* 0 - Off
* 1 - Connect announce only
* 2 - Disconnect announce only
* 3 - Both

...aj tak je to hrozny plugin, este ked zapnes zvuky, cisty spam a je to maximalne otravne vidiet v chate kto sa pripaja a odpaja. Nemyslim si, ze to niekoho zaujima :roll:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Neuveriteľné, že sem ja píšem svôj problém. No neviem čím to môže byť,ale z ničoho nič mi prestalo ukazovať na steame "View game info" pri mojich priateľoch, je to možné? Môže sa toto stať? Má niekto podobný problém? :wink:
Prílohy
SSSS.JPG
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

SSemteXX: prave som to pozrel, "view game info" mam... :?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX nestalo sa mi, ale nie si prvy komu sa to stalo:

http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=951904

...mozes akurat tak sledovat tu temu, ci sa nenajde riesenie.
dushman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dushman »

cORP. napísal:pravdepodobne nenainstaloval ale ziadne csko len ten patch :D a to je asi najvacsi problem :wink:
pls potrebujem s týmto poradit mám tiež problem že mi to vyhadzuje chybu Fatal Error: W_LoadWadFile: couldn`t load gfx.wad a neviem čo stým bolo tam povedané na patch niečo tak som si ho inštaloval a stale to robi skušal som dokonca stiahnuť aj to gfx.wad a le neviem kam to vložiť a chcem sa spytat či to neni problem toho kam patch inštalujem (inštaloval som ho do mojho lakálneho disku / program files / valve <<je to vpoho?) prosím odpoved čo najskor
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

patch si nahodil dobre. gfx.wad daj do \cstrike
Doom_Swk
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Doom_Swk »

Prosim mozete presetrit moje video v cs na hojku ja som fakt nic nemal no dostal som ban na trvalo...mozete mi zaslat video alebo si ho znova pozriet.dakujem
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Doom_Swk napísal:Prosim mozete presetrit moje video v cs na hojku ja som fakt nic nemal no dostal som ban na trvalo...mozete mi zaslat video alebo si ho znova pozriet.dakujem
Napíš do tejto témy - http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... 99527.html .
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

SSemteXX napísal:Neuveriteľné, že sem ja píšem svôj problém. No neviem čím to môže byť,ale z ničoho nič mi prestalo ukazovať na steame "View game info" pri mojich priateľoch, je to možné? Môže sa toto stať? Má niekto podobný problém? :wink:
ja som mal ten isty problem asi mesiac, ale dnesny patch mi tu chybu opravil , vyskusaj malo by to ist :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mohol by mi niekto poradit nejake male mapky tak pre 3vs3 max 4vs4? fy_iceworld,snow a poolday su uz odohrate.. Najlepsie nejake fy_
Fiky
Darca
Darca

kukiak napísal:Mohol by mi niekto poradit nejake male mapky tak pre 3vs3 max 4vs4? fy_iceworld,snow a poolday su uz odohrate.. Najlepsie nejake fy_
Odporúčam fy_india, fy_buzzkill a fy_simpsons :) :smt071
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

blitzkrieg napísal:pff ....tak asi takto .... po 1. non steam servery nikdy nemaju VAC & VAC2 ochranu a nikdy ich asi nebudu mat
netrep, ako vysiel update na 48 protokol, do dproto sa zacal pridavat VAC ...zozaciatku to bolo len take "ukazkove", ale po viacerych updatoch dproto to aj ucinku. osobne som to nahodil na server, jedneho dna som otvoril log a 10 ludi mi banol VAC :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hellboy248 napísal:netrep, ako vysiel update na 48 protokol, do dproto sa zacal pridavat VAC ...zozaciatku to bolo len take "ukazkove", ale po viacerych updatoch dproto to aj ucinku. osobne som to nahodil na server, jedneho dna som otvoril log a 10 ludi mi banol VAC :)
Ako moze VAC dat ban NS hracovi? VAC banuje steam account, aby uz nehral na VACenabled serveroch. Dokonca nebanuje okamzite, ale az po par dnoch/tyzdnoch, aby vyvojar nezistil, kedy su jeho cheaty uz detekovane. STEAM_ID_LAN moze banovat kolko chce a nic sa nestane :) A po druhe... ten prispevok je z roku 2007, dproto este nebolo, ani protocol 48, takze neviem co tu riesis. A log z VACu? To si kde videl :roll:
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

neporadite mi, prosi vas, nejake dobre nonsteam servey? najlepsie sk/cz dakujem.
Fiky
Darca
Darca

snaque napísal:neporadite mi, prosi vas, nejake dobre nonsteam servey? najlepsie sk/cz dakujem.
86.110.225.249:27015
Hojko.com server :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

snaque napísal:neporadite mi, prosi vas, nejake dobre nonsteam servey? najlepsie sk/cz dakujem.
hojko server neurazte sa ale ma este pred sebou dlhu cestu :D ,super server s vybornou komunitou je war server www.war-server.net, dalej potom rapidsharing server ,tam zial web neviem ip ti hodim ak chces ,ale pozor tam je troska vacsi skill treba ,lamy sa kickuju :D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

marQo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marQo »

filipack napísal:Caffte mam taky problem . Prisiel kumne kamos s PC ze spravime lan party . Popripajali sme sa na router Vigor Draytek 2700 . Internet ide obidvom vsetko v pohode ale ked sme pustili Steam ze zadrtime CS na rovnakom servri sa stalo to ze :
1. Ja sa pripojim na server "cs 1.6"
2. Kamos sa chce pripojit tiez na ten isty server "cs 1.6" nahodi sa tabulka s loadingom ze sa pripaja ale loading nepokracuje viac ako len 3 palicky zostane stat.
3. V tu chvilu to mne lagne a hra zostane zamrznuta nemozeme sa dostat dvaja na jeden rovnaky server .

Ale oddelene mozeme hrat bez problemov len ked chceme dvaja tak tomu co hra to lagne a druheho nepripoji ...

Je to asi otazka nastavenia routra pls poradte . Aby som nezabudol skusali sme napriklad GTA SA- multiplayer a to islo normalne dvaja na jednakom servri sme hrali ... Takze sa asi jedna len o Csko pls poradte . Pritom mi to nejde do hlavy on osobne doma ma 2PC a su spojeny cez 1 switch a dvaja kludne hraju z rovnakej IPcky cez steam CS 1.6

PS : kazdy mame vlastny zakupeny steam !
Zdravím , mám tento istý problém . Už som poskúšal všetko možné a nič nepomáha pomôžte pls .

Vďak za každú pomoc ...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

cORP. napísal:potom rapidsharing server ,tam zial web neviem ip ti hodim ak chces ,ale pozor tam je troska vacsi skill treba ,lamy sa kickuju :D
Hoď IP. chcem zistiť aká veľká lama som :-P a o čo je ten server lepší.
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute neviete ako si mozem hodit na server hudbu ze ked ako admin napisem dajme tomu mix tak mi to pusti hudbu ktora bude mat nazov mix? neviete ako sa vola plugin alebo take nieco co nato je?

diky
Napísať odpoveď