Uz to cele mam vyriesene. Vista je tak napi.., ze sa do suboru WINSXS zalohoje vsetko. Tak ze po 3 mesiacoch mi Vista zabera na HDD viac jak 38GB.
Riešenie?
Nainstalovat naspat XP a cakat na Windows 7. Len skoda ze som si Vistu kupil .
Romeo2006 napísal:Uz to cele mam vyriesene. Vista je tak napi.., ze sa do suboru WINSXS zalohoje vsetko. Tak ze po 3 mesiacoch mi Vista zabera na HDD viac jak 38GB.
Riešenie?
Nainstalovat naspat XP a cakat na Windows 7. Len skoda ze som si Vistu kupil .
Ďakujem všetkým.
No ze si mal dva krat zlozku Windows neni chyba Visty ale tvoja.
Ja mam Vistu na 2 PC a nemozem povedat jedno zle slovo. Ale ked pride Oficialne WIN7 urcite prejdem nanho.
Smesnych 27,8GB? Chces tym povedat, ze jeden debilny operacny system ma mat "smiesnych" 28GB?
Nie kazdy ma disk 500GB. Este stale su velmi rozsirene 120, 80GB
BX napísal:Smesnych 27,8GB? Chces tym povedat, ze jeden debilny operacny system ma mat "smiesnych" 28GB?
Chalani, vy ste na tom da sa povedat dobre, ved mne zabere 36GB a HDD mam 50GB.
BX napísal:Smesnych 27,8GB? Chces tym povedat, ze jeden debilny operacny system ma mat "smiesnych" 28GB?
No tak ti poviem, pre mna je 28GB nic, ale pre dakoho to moze byt vela. Nech si da XP alebo Linux. Ci je Vista dobra alebo nie tu nebudem rozoberat, nech si kazdy odpovie sam, je to jeho vec, kazdemu sa paci nieco ine.
//Ako som uz vyssie pisal daj si XP alebo Linux. Kazdy operacny system po urcitom case (instalovanie novych veci a pod.) narasta na velkosti. Mozes zvolit aj reinstall Visty, potom bude mat "iba" 7 ci 9GB uz neviem presne.
Filipito napísal:ako vymazem tie restore points? teda chcem aby mi ich robilo lebo je to skvela vec ale tieto mozem vymazat , lebo zatial ziaden problem