Zablokovana zložka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kartos
Novice
Novice

Zablokovana zložka

Príspevok od používateľa kartos »

Čafte,
neco sa mi do... na windowse, oprava z instal. disku win. nepomohla, tak som musel daj naistalovat windows nanovo. Vybral som si aby sa data zachovali. Instalacia prebehla v poriadku. Na starom win. som mal profil zaheslvany a mal takto aj chranene zložky. Teraz ked chcem tuto zložku otvoriť a súbory dalej používať vypiše mi C:\xyz Prístup byl odepren
HDD sa normale neda otvorit musim nam kliknut pravým a vybrat moznosť Preskúmať
Ako by som sa do tejto zložky mohol dostať?? Prihlásenie cez účet Administrátor nepomáha

Ked mi nabieha comp, mam možnosť si vybrať z dvoch verzii winu.
1. ten novo naistalovaný
2. ten starý
3. recovery /čosi/
Ked dam nacitat ten starý preblikne mi modrá obrazovka a pc sa reštartuje. Otázka znie ako odstrániť ten výber tych win.

Všetkým vopred velká vdaka za každú radu :D
3PO
Medium Professional
Medium Professional

mozno

Príspevok od používateľa 3PO »

mozno bude mat niekto lepsiu radu ale mna napada live verziu Linuxu data z disku kde je win odzalohovat na druhy disk/particiu a disk/particiu sformatovat a nahodit nanovo win. tym padom bude vyrieseny aj problem s vyberom OS pri spusteni. samozrejme da sa to riesit aj inak ale toto je podla mna casovo najrychlejsie
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Ak mas XP: Start / Spustit / msconfig / karta Boot ini / kontrola vsetkych ciest spusteni.
Tam by ti malo najst ten neplatny Windows a odstranit ho.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Ked sa neda otvorit nejaky adresar, zvycajne su zakazane prava pre urciteho uzivatela v suborovom systeme NTFS. Tie su nezavisle od instalacie systemu. Ked kliknes na adresar a das vlastnosti (properties), byvaju tam obcas 4 zalozky, jedna z nich je bezpecnost (Security) tam sa nastavuju prava a tie mas asi pre Administratora zrusene. Mohlo by pomoct pridanie full Control prav pre uzivatela SYSTEM a Everyone, tych uzivatelov nastavis v Control Panel/Administrative Tools/Local Security Policy

Ak by si nevidel tie 4 zalozky pre adresar, skus spustit safe mode, tam by to malo byt, alebo potom su bootovatelne nahrady na opravu WIN ako ERD Commander a podobne, cez tie sa pristupove prava daju menit.
Ja mam W2003, tam tie 4 moznosti mam vzdy, v XP to tak vzdy nie je.
Napísať odpoveď