satan_dca napísal:Hacker by chcel byt kazdy mno nevim ci sa povazuje za hacking ja dostat sa do emailu ale budis poslite my na [email protected] nejaky navod a co si mam stahnut aby som isiel na kamosov emai ked viem iba jeho meno emailul![]()
![]()
![]()
Ako sa stať hackerom - podrobný návod
-
schwaro
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hacker is Cool
Re: Hacker is Cool
Len neumieraj a povedz navod Dakujem to chcem az tak vela
-
Hellboy248
Guru wannabe
myslim ze uz vysla aj verzi 6,58268Plasmon napísal:Tu mas navod:
1.Stiahni program Password E-mail ver 4.235
2.Do kolonky E-mail napis kamaratov E-mail
3.Potom stlac dolne tlacidlo Generate
4.V kolonke Password sa zobrazi heslo
5.Vysledok? Hackol si kamosov E-mail a teraz sa mozes pochvalit v skolke
Copyright © 2009 Plasmon
Daj si facku!
//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 22:28 )
kamo natahajte si do kompu knizky napr hacking bez tajemstvi a hlavne sa nauc robit v prikazvom riadku
tych peknych paru minut citania stalo za to ...r3mus napísal:ja z vas nemozemkrasny topic, btw studujem v brne siete tak sa na tom pekne u*ebavam
jednoducho krasa, zajtra ukazem v skole
hm a este nieco, tento topic na zlu kategoriu, dal by som to skor na VTIP
chcem sa podakovat za pobavenie
a hosi.... chce to trpezlivost, ucit sa a mat hlavne k tomu vztah ...
a viac takejto zabavy
:)
No ja mám 13 o počítačoch viem nie moc veľa ale niesom ani lamka. Ale toto čo som čítal tak na tom som sa dobre zabavil. Úkázal som to kamarátovy čo študuje na FMFI v BA a také údrby čo pri tom hádzal to bolo neuveritelné. 
-
tomaxx_199
Medium Professional
Ja nemam slov k takymto prispevkom bud sitomaxx_199 napísal:chcem sa stat hackerom. ale chcem hackovat tak profesionalne ne nejakim programom. ako to mam robit a co nato potrebujem. ja som cital ze potrebujem linux ale neviem naco linux. a chcel by som sa napajat do pocitacov a tak

-
tomaxx_199
Medium Professional
vsetci sme tu "hackeri"
ja nie som hacker aj ked by som sa nim chcel stat kedysi som hromadne zistil hesla na pokeci a kazdemu som menil profily atd. (btw vecsina mali hesla datum svojho narodenia ktory mali napisany v profile
skutocny hacker ma linux a potom co hackne nejaky server nepomeni vsetko na "HACKED!!! jupiii haha hackol som vas
este... ak sa chcete zasmiat, chodte na http://anonymteam.estranky.sk/ ja som sa zasmial dobre hlavne na vete o antivirusoch: "Mozte mat aj 3 je to predsa jedno, cim viac tym lepsie"
-
r3mus
Medium Star
Re: vsetci sme tu "hackeri"
Almaironn: nic v zlom ale ani trochu ti neverim a myslim ze si v hackingu rovnako pokrocili ako ten co temu zakladal. ty ze si hackol pokec?? a chodis sa s tym chvalit na hojko forum?? robis z nas debilov?! ale mam riesenie, hackni mi tento nick skuska12345 a ak sa ti to podari verejne sa ti ospravedlnim a budem ti hovorit pan. ak nie, zahrab sa prosim ta a uz nevychadzaj!!!!Almaironn napísal:Je velmi zaujimave ze vela ludi si mysli (asi vdaka americkym hackerskym trilerom) ze hacker je clovek ktory sedi za pocitacom a cez nejaky program stlacenim tlacitka (ktore je doplnene o pekne graficke efekty z matrixu) hackne pentagon s namierenou pistolou pri cele lebo nejaky zlocinec uniesol jeho rodinu, no docista povedzte je*e vam???
ja nie som hacker aj ked by som sa nim chcel stat kedysi som hromadne zistil hesla na pokeci a kazdemu som menil profily atd. (btw vecsina mali hesla datum svojho narodenia ktory mali napisany v profile) a co z toho mam teraz ha? nahodou viem heslo na pokeci cloveka ktoreho nemam prave najradsej ale nic som mu nespravil ani mu tam nechodim a je mi jeho ucet ukradnuty (P.S.: nie nepoviem ako som to spravil
)
skutocny hacker ma linux a potom co hackne nejaky server nepomeni vsetko na "HACKED!!! jupiii haha hackol som vas" ale posle spravu adminovi ze ho hackol, ako ho hackol a napise mu nech si to opravi (aspon tak by mal jednat spravny hacker). Sklamani??? No toto je hacking a nie ze niekomu hacknete ucet na pokeci a potom sa mu smejete
este... ak sa chcete zasmiat, chodte na http://anonymteam.estranky.sk/ ja som sa zasmial dobre hlavne na vete o antivirusoch: "Mozte mat aj 3 je to predsa jedno, cim viac tym lepsie"![]()
...
co to tu trepete setci za bluby..hackovat sa nenaucite z minuty na minuty..tie "hackerske stranky" pisu taky isty lameri,,ako ty ktory ich citaju..na hackovanie vam nestaci poznat jazyk C mat dva programi a hotovo.....Radsej hrajte CS:)
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 11:54 )
alebo ak sa chete zabavit posielajte ludom virusi budete v pocite ze ste HACKERI:D hh
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 11:54 )
alebo ak sa chete zabavit posielajte ludom virusi budete v pocite ze ste HACKERI:D hh
Re: Ako sa stať hackerom - podrobný návod
virusi :) to posielam uz davno to ma nebavi ale ten co otvori 200 krat cd-rom je dobry :) dal som mu nazov Basnicka aby to otvaraly :DD