čawte chlapi...nenašiel som tu riešenie problemu ktory potrebujem vyriešit...takže kupili sme s kamošom sietovy kabel aby sme mohli hrat hry cez neho...sme 4...a každy ma svoj notebook...ale iba dva išli zosietovat....ostatne už nie..IP adresy mame nastavene,skušal som zadat aj ping kamošovej IP a napisalo že ciel je nedosiahnutelny...a ked zapojim kabel tak napiše že sietovy kabel je odpojeny..a už som zufaly neviem čo s tym..mohli by ste mi pomoct??:) dik
ak chcete 4Pc or notebooky potrebujete router alebo switch aby ste mohli pospajat ale najlepsie je to cez Wifi.. ziadne kable...
no a v nastaveni treba nastavit presnu IP adresu(teda koncovky ine) a workgroup treba mat rovnaky myslim ze to je vsetko
V dnesnej dobe to uz nieje aktualne pri 2 pc stietovky si to prehodia same ale k teme urcite si skontroluj firewall a anitivirus ci nieco neblokuje ak sa neviznas do ich nativirov rovno ich odinsaluj a mas po probleme potom si tam das taky aky mas ty a nastavis ho.A(nastavte si jednotnu pracovnu skupinu)