O2 internet v pc
-
doddo999
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
O2 internet v pc
chcel by som sa spytat akym sposobom sa da pripojit na internet pomocou mobilu (cez bluetooth) a O2 data neobmedzene. stacilo by mi cislo ktore ma modem vytacat... dik
alebo:Uz tom mam. Je smutne, ze nikde na nete sa na stranke O2 nedozvies, dve podstatne veci: a to AT+CGDCONT=1,"IP","o2internet" treba dat do nastavenia modemu a plus vytacacie cislo *99***1# Toto mi chybalo a uz mi funguje NET od O2. Je to len skuska nakolko mam rychly net aj doma aj v praci, ale na cestach sa to zijde. Dakujem
viem, ze podla jedneho navodu to mam nastavene, ale uz neviem, ze ci to bola prva alebo druha moznostJa som to nepotreboval nastavovat tak komplikovane. V tefone som nastalil a vybral profil pre internet (profil sa da zaslat z o2 straky).
Pripojil som sa cez USB kabel a ako dialup string som pouzil *99#
Ziadne AT setupy a chodilo to.
-
doddo999
Light Expert
samozrejme chcem sa pripojit na internet pomocou telefonu cez bluetooth na notebooku a neviem nakonfigurovat telefon ako modemDye napísal:ja viem len o takom sposobe cez usb s orig. softwarom od mobilu
-
typek61
Darca
takže takže da sa to aj kablom aj bluetooth.kablom som to riešil ked som mal nokiu
teraz ked som si kupil se tak ani za tu p... nechcelo kablom pripojit k netu
tak som sa rozhodol pre bluetooth.Dal som si teda bluetootht,nainštalovalo sa a telefon som si musel nadstavit ako modem
potom som si dal bluetooth vlasnosti pripojiť k sieti pan.Tam boli dva pripojenia dal som prve pripojilo nič zlozite 
Re: O2 internet v pc
neviete niekto kde sa ten inicializacny prikaz nastavuje vo windows 7?