Potrebujem menšiu radu ohľadom Multimediálneho Touchpadu na notebooku pretože mi vôbec nereaguje na dotyk prsta tiež nesvieti. Je na to nejaký ovládač alebo notebook musím dať reklamovať? Momentálne používam optickú myš, Touchpad nefunguje ani s ňou ani bez nej.
Mám Windows Vista Home premium (originál) nobol preinštalovaný, notebook je Asus tu je link na neho: http://notebooky.heureka.sk/asus-m50vc-as043c/ ovládače sa mi aktualizujú sami, nepridával som žiadny.
Este pokukaj, ci tam nemas v okoli nejake tlacitko na vypnutie/zapnutie TP
A to ti len tak z riti prestal ist, alebo ti uz tak prisiel?
Ak ti tak prisiel, tak jednoznacne reklamacia
No ak si nic nerobil (neinstaloval apod.) a ani si ho nehadzal o zem, tak by som siel do reklamacie. Je to jednoduche, nie velmi rychle, ale za to ucinne
Asi bude zly kontakt od touchpadu k maticnej, skusil by som ho otvorit a pozriet to sam. Tieto touchpady ficia na PS/2. Reklamovat no neviem na tvojom mieste. Posielali by to do ceska... V mojom pripade trvala 4 dni doprava, potom dalsie 4 dni kym nan dosiel rad...
No a nebude chyba niekde inde. V paneloch úloh sa to nedá nejako prenastaviť aby to šlo? Mám taký pocit, že len treba niečo prenastaviť, aby TP fungoval.
//autoeditácia príspevku ( 11 Sep 2009, 17:27 )
TP mi už funguje nastavil som to v Ukazovateľoch myši. Aj tak dík za rady. Som štastný že nehrozí reklamácia. :) :)