F1 2009
takze prve vitaztvo ferrari tento rok. dufam ze nie posledne....
no a teraz chcem vediet ako zareaguju novinary na prichod alonsa do ferrari ked raikonen v poslednych 4 pretekoch podava dobre vykony a massa podaval predtym nez sa zranil (sice nedosahoval priecky ako raikonnen ale vtedy nemali take dobre auto)
no a teraz chcem vediet ako zareaguju novinary na prichod alonsa do ferrari ked raikonen v poslednych 4 pretekoch podava dobre vykony a massa podaval predtym nez sa zranil (sice nedosahoval priecky ako raikonnen ale vtedy nemali take dobre auto)
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Xplosion, toto nie je jediny problem. neviem ci to tu uz niekto spomenul, pripadne v nejakom odkazujucom clanku, ale pred par tyzdnami sa mi donieslo info o tom, ze kimi by mal po sezone prestupit k brawn gp s tym, ze nakolko ma platny kontrakt s ferrari, tak cerveni budu hradit jeho celorocnu mzdu. cize by jazdil pre rossa kvazi zadarmo. nakolko je vidiet, ze jensonovi dochadza dych a rubens pravidelne boduje tak to este bude zaujimave. ak by sa rubens nahodou stal majstrom sveta tak ho teraz posli na dlazbu nakolko prave jeho by mal kimi nahradit. v kazdom pripade tohtorocny prestupovy kolotoc asi nemal v historii F1 obdobu.
rubens pravidelne boduje ? bubens nebodoval v dvoch pretekoch a button len v jednom preteku a to v belgicku. a raikonen v brawne? to rovnaka novinarska kacica ako ze alonso ide do ferrari i ked by som ho tam privital ale zatial je navyse. a obavam sa ze ferrari ked uz niekoho predsa prepusti tak to bude skor massa.
ak by to bol raikonnen tak by iseil do rally a nie do brawnu gp.
novinary radi vymislaju blbosti tak ako s tym priochodom schumachera nic nebolo iste ale uz pisali ódy o jeho navrate a ostali z stoho iba sklamani fanuskovia (ti naivnejsi) na officialnej stranke timu ferrari nic take nieje ze alonso ide do ferrari ani nic o tom ze niekto odchadza takze su to len bludy. preco ani v jednych novinach nieje citat od lucku di montemolla ale stefana domenicalieho? proste su to nepodlozene famy.
tiez mi niekto hovoril ze bol v paddocku v madarsku a tam im jeden mechanik povedal ze shumacher na 95% nastupi a nic stoho nebolo..
co s toho vypliva? treba verit len officialnym vyjadreniam od kompetentnich ludi....
ak by to bol raikonnen tak by iseil do rally a nie do brawnu gp.
novinary radi vymislaju blbosti tak ako s tym priochodom schumachera nic nebolo iste ale uz pisali ódy o jeho navrate a ostali z stoho iba sklamani fanuskovia (ti naivnejsi) na officialnej stranke timu ferrari nic take nieje ze alonso ide do ferrari ani nic o tom ze niekto odchadza takze su to len bludy. preco ani v jednych novinach nieje citat od lucku di montemolla ale stefana domenicalieho? proste su to nepodlozene famy.
tiez mi niekto hovoril ze bol v paddocku v madarsku a tam im jeden mechanik povedal ze shumacher na 95% nastupi a nic stoho nebolo..
co s toho vypliva? treba verit len officialnym vyjadreniam od kompetentnich ludi....
-
MP4-27
Guru wannabe
http://www.f1.sk/clanok32887.htm to mi pride tak ze F1 je uz slaby stat,FIA su velmi mizerni politici,sefovia timov su mafiani a na to vsetko doplacaju slusni obcania piloti 
-
Mateq
Medium Professional
Hahaha, tak toto je bullshit rokaMP4-24 napísal:http://www.f1.sk/clanok32887.htm to mi pride tak ze F1 je uz slaby stat,FIA su velmi mizerni politici,sefovia timov su mafiani a na to vsetko doplacaju slusni obcania piloti
Tu nejde o nic ine, iba ze Piquet na renault kyda kade chodi namiesto toho aby si uvedomil ze na F1 zatial nemal. No a Brazilske media to zneuzivaju.
K tym prestupom, jasne ze su to vsetko bachorky a nikto nic nepovie dopredu kvoli sponzorom (casto to moze byt aj priamo v zmluve). Ale kto F1 sleduje dokaze vnimat podrobnosti. Preco Santander uz ohlasil prechod k Ferrari? Co to znamena? BTW Santander prisiel do McLarenu z Alonsom. Tktiez uz v minulosti sa kopa spekulacii potvrdila (Raikkonen- Ferrari, Alonso - McLaren.) Takze nieco je hlupost ale v niecom sa da najst logika.
Zase mne napriklad hlava neberie ako moze niekto uz vidiet Fisica v Monze v cervenom. Ved ma zmluvu z Force India, a uz vidim ako by ho po tak skvelom vysledku VM uvolnil s usmevom. Mozno tak za motory Ferrari na 10 rokov za 1 Euro
-
krija
VIP
- kolko bodov ziskal button v poslednych 3 velkych cenach?Xplosion napísal:...
- k tomu schumimu: michael sa sam vyjadril k navratu do F1 na svojej webovej stranke. s jeho rozhodnutim novinari nemaju nic spolocne. cast z toho vyjadrenia tu citoval tusim mateq, tak co tu riesis? a svojho casu som to info ani ja nemal od novinarov.
- bez ohladu na novinarov je prestup alonsa k cervenym hotova vec. udajne sa uz caka iba na oficialne potvrdenie od tych, ktorych ty nazyvas kompetentnymi.
- kimi vs felipe. kedze som fanusikom hlavne kimiho sa mi nasledovne riadky pisu relativne tazko. nechcem tvrdit, ze felipe je lepsi pilot ako kimi, ale vidim to co vidia aj hlavni predstavitelia ferrari. a to, ze felipe sa vyrazne zlepsil a v ostatnych dvoch sezonach je to prave felipe, kto dosahuje lepsie vysledky.
-
Bennhy
Amateur
nepaci sa mi, ked je to pravda, ze idu teraz riesit kauzu spred roka. to zacnu vysetrovat schumachera s barichellom, mansella...? mali to riesit vtedy, nie teraz ked sa ozval jeden urazeny pilot. navyse ved fia ma zaznamy z radiovej komunikacie nie? tak ak tam nic nie je tak ako mu to mohli dat vediet?MP4-24 napísal:http://www.f1.sk/clanok32887.htm to mi pride tak ze F1 je uz slaby stat,FIA su velmi mizerni politici,sefovia timov su mafiani a na to vsetko doplacaju slusni obcania piloti
k Fisichellovi - myslim ze pojde do Ferrari, teda ak sa nezisti ze Massa moze tak za 1,2 preteky prist, potom by to bolo zbytocne a asi by ostal Badoer
-
Majro
Light Star
fisichelovi prajem to posobenie vo ferari, ved urcite to snad nebude horsie ako badoer(prve a posledne auto v pretekoch malo ferari
), ved je to skuseny jazdec (Fis.), len nemal moznost asi nejak vyrazne v poslednej a aj minulej dobe zaposobit, kedze nemal na to spravne auto. to co spravil v spa, ze od zaciatku do konca drzal tempo s raikonenom(ktory pouziva kers) tak je podla mna fakt uctihodny vykon, a o niecom to svedci.. badoer je mozno vitaz v F3000, ma mozno najazdenych viac pretekov ako barichelo ci co som to pocul, ale na trati je hovno. osobne by som dal prednost fisichelovi vo ferari(kedze teraz im tie monoposty celkom dobre slapu) a mozno by sme ho videli pomerne dost casto na bodovanych prieckach.
ale je tu aj moznost, ze FI malo prostitutovske stastie
)) ale zaroven odviedli fakt ukazkovu robotu.
a najvacsi kvietok je aj tak ten ross brawn alias hovno. robia z neho nejakeho extra stratega a co ja viem akeho boha, a pritom kde bol jeho tym v poslednych asi 4-5 pretekoch ? robi super taktiky, kedy zbytocne barichelo pride o podium a podobne, navyse ho chce vyhodit(asi najskusenejsieho jazdca, ktory zo vsetkych najlepsie jazdi) a vymenit za nejakeho mladeho typka, lebo vsadza skor na dravu jazdu mladych ako ostrielaneho veterana, ktory je omnoho lepsi ako uzastny gombik.
PS: to len tak aby to tu nestalo
ale je tu aj moznost, ze FI malo prostitutovske stastie
a najvacsi kvietok je aj tak ten ross brawn alias hovno. robia z neho nejakeho extra stratega a co ja viem akeho boha, a pritom kde bol jeho tym v poslednych asi 4-5 pretekoch ? robi super taktiky, kedy zbytocne barichelo pride o podium a podobne, navyse ho chce vyhodit(asi najskusenejsieho jazdca, ktory zo vsetkych najlepsie jazdi) a vymenit za nejakeho mladeho typka, lebo vsadza skor na dravu jazdu mladych ako ostrielaneho veterana, ktory je omnoho lepsi ako uzastny gombik.
PS: to len tak aby to tu nestalo
-
PAIN
Light Professional
Na starte zaspal 3X teraz to bolo najhorise, prepadol sa az na koniec...oficialne info = tech. poruchy...minimalne v Spa tomu verim bo keby bolo vsetko OK, tak rychlejsiu reakciu by mal asi aj Malcharek. Okrem toho, toto iste sa stalo aj Buttnovi par pretekov dozadu. Rubensovi by som celkom ten titul doprial bo vo Ferrari bol urcite nedobrovolny vodonosič a potom uz nemal konkurencie schony monopost, rychlost ma a na sklonku kariery by bol prenho titul pekny bonus . Co sa Alonsa tyka, dufam ze prestupi do Ferrari, podla mna je najlepsi zo sucasnych jazdcov a snad v buducej sezone bude na vrchole aj Ferrari a znovu bude zvadzat subole s McLarenom...a bude vsetko ako ma byt.
-
Mateq
Medium Professional
Mám z toho zmiešané pocity. Na jednej strane som rád, že zase dostane poriadne auto, na druhej strane mi je ale ľúto, že keď sa FI začalo dariť ide preč...
Hádam ich to nezhodí, aj Sutil išiel pekne (nemal body ale predbiehal myslím najviackrát zo všetkých).
Taktiež si myslím, že Giancarlo uvažoval o jasnom konci kariéri tento rok a mal o tom jasno dosť dlho. Pretože v FI mohol kľudne jazdiť aj na rok, kdežto týmto prestupom mu je jasné, že dokončí sezónu za Ferrari, ale potom už závodný kokpit nikdy neuvidí. Takže pokiaľ naozaj chcel skončiť, vyšlo mu to náramne
Taktiež si myslím, že Giancarlo uvažoval o jasnom konci kariéri tento rok a mal o tom jasno dosť dlho. Pretože v FI mohol kľudne jazdiť aj na rok, kdežto týmto prestupom mu je jasné, že dokončí sezónu za Ferrari, ale potom už závodný kokpit nikdy neuvidí. Takže pokiaľ naozaj chcel skončiť, vyšlo mu to náramne
tak je to potvrdene aj z officialneho zdroja
no dufam ze sa ukaze aspon tak dobre ako v belgicku.
Kód: Vybrať všetko
http://www.ferrari.com/English/News/Pages/090903_F1_CS_Ges.aspx-
Mateq
Medium Professional
Tak popravde, s Renaultom do vyzerá dosť na p****... Nebudem prekvapený keď im udrú taký trest, že ich na rok neuvidíme: http://www.f1sports.cz/index.php?Center ... 79¶m3=
Defakto všetko priznali... Flavio, Piquet aj Symonds sú dobrý idioti. Už len to, že to vôbec niekto vypustil z úst, mal letieť z tímu. Či už to napadlo najprv jednu či druhú stranu.

Defakto všetko priznali... Flavio, Piquet aj Symonds sú dobrý idioti. Už len to, že to vôbec niekto vypustil z úst, mal letieť z tímu. Či už to napadlo najprv jednu či druhú stranu.