audiotrack napísal:ak to dáš cez include, tak sa v ňom to php vykoná
jj ale ja by som to potreboval potom vratit ako text do premennej aby som mohol potom ešte dosadit za { /} nejake tie data a potom ich umiestnit kde to potrebujem nevies ako na to PLS
podľa tých značiek, a aj podľa koncovky tpl to bude zrejme nejaký template. Prečo ho nespracovávaš cez engine na to určený, ale si to takto komplikuješ?
jj lebo nechem aby som nemal v kode furu html-čiek a potom ked treba niečo prerobiť tak sa treba hrabat niekde hlboko v kode ..a ešte ked je to tak spravene tak template môže urobit ktokolvek na pc aj ked nema nejaký localhost server
no koplikujem lebo čo som malakýsi jeden engin tak ten nefungoval nejako slavne ,tak som sa rozhodol si spravit vlastný
Niektoré php skripty používajú na spracovanie php kódu v šablónach ob_start + ob_get_clean (výstup ob_get_clean potom dajú do nejakej premennej), alebo niečo podobné.
chrono napísal:Niektoré php skripty používajú na spracovanie php kódu v šablónach ob_start + ob_get_clean (výstup ob_get_clean potom dajú do nejakej premennej), alebo niečo podobné.
aha dikes ale už som sa nato vykašlal idem to prerobyt pomocou toho smartiku brrm brrrrrm