odkial to mas? kto ti to povedal? co su tvoje zdroje? otehotnel s tym niekto koho poznas?segenica napísal:Veriť môžeš akurát tak reklame, že vraj to nie je veľmi spoľahlivé...
PHARMATEX
Re: Pharmatex
Viem o ňom, s priateľkou sme ho skúšali.
RELATÍVNE VEĽKÁ NESPOLAHLIVOSŤ [aj keď osobne nepoznám žiadne dievča, ktoré by otehotnelo]
Na orál po pharmatexe odo mňa mohla zabudnúť [má to veľmi zvláštny zápach - kto skúšal pharmatex vie o čom hovorím...]
Je to „alegické“ na mydlo
Ak si jeden váži druhého a nechcú mať dieťa tak pharmatex určite nie[môj názor]. Aspoň my sme určite nemali pocit 100% ochrany.
Dalo by sa negatívne argumentovať ešte viac, ale myslím, že také argumenty už boli spomenuté. Osobne si myslím, že pharmatex má viac negatív ako pozitív.
V podstate žiaden hormonálny zásah do tela.
Minimálne zdravotné riziká
Celkom priaznivá cena
Môj celkový názor či ho používať alebo nepoužívať: NIE
Dalo by sa negatívne argumentovať ešte viac, ale myslím, že také argumenty už boli spomenuté. Osobne si myslím, že pharmatex má viac negatív ako pozitív.
Zo začiatku sa to zdalo fajn... Ale časom je okolo pharmatexu asi viac negatívneho ako pozitívneho...Makovnik napísal:Dost silne konstatovanie o nespolahlivosti od niekoho, kto nespravil ziadny vyskum, studiu, nikoho sa nepytal, sam s tym nemal problem...
Oral skus robit pred sexom, nie po >: o)
Vychádzal som len z osobného názoru [aj keď sa nič nestalo] a názoru iných v rôznych diskusiách na nete.
BTW: A orál...:] Aj po sexe to nie je na škodu veci:]
BTW: Orál nie je na škodu veci nikdy...FABi2 napísal:Zo začiatku sa to zdalo fajn... Ale časom je okolo pharmatexu asi viac negatívneho ako pozitívneho...
Vychádzal som len z osobného názoru [aj keď sa nič nestalo] a názoru iných v rôznych diskusiách na nete.
BTW: A orál...:] Aj po sexe to nie je na škodu veci:]
//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 21:56 )
a mali ste kapsuly alebo krem?by ma zaujimalo...FABi2 napísal:Viem o ňom, s priateľkou sme ho skúšali.
RELATÍVNE VEĽKÁ NESPOLAHLIVOSŤ [aj keď osobne nepoznám žiadne dievča, ktoré by otehotnelo]
Na orál po pharmatexe odo mňa mohla zabudnúť [má to veľmi zvláštny zápach - kto skúšal pharmatex vie o čom hovorím...]
Je to „alegické“ na mydlo
Ak si jeden váži druhého a nechcú mať dieťa tak pharmatex určite nie[môj názor]. Aspoň my sme určite nemali pocit 100% ochrany.
V podstate žiaden hormonálny zásah do tela.
Minimálne zdravotné riziká
Celkom priaznivá cena
-
maciatko3133
Novice
tak takto negativne postaveny nazor na tuto antikoncepciu som este necitala... hroza... prevdepodobne to tu ludia vobec neskusali alebo skusali asi tak 1x....ze relativne vysoka nespolahlivost... tak 99, 3 % je malo ze? a ze je zaradeny hned po HAK , alebo dokonca v niektorych pripadoch je s nou porovnatelna...tak to je nic? a este nieco...trapnosti tipu ze si baby vymyslaju ze nemozu brat HAK...alebo ze je naozaj pre kazdeho si nechajte nabuduce pre seba..... z tej vasej skvelej HAK mam nador....sice nezhubny ale je tam.... po jej vysadeni sa zmensuje a je sanca ze zmizne...ale HAK uz do na nikto nedostane...nebudem riskovat ze sa mi vytvori dalsi...a zhubny...tak asi tolko mojej skusenosti s HAK....
S frajerkou sme to vyskúšali, ale dokopy to mala dvakrát, lebo to bola blbosť.
Za prvé, som sa do nej neurobil, lebo som tomu až tak neveril, čiže nič moc.
Za druhé, jej to nebolo moc príjemné, čo sa týka citlivosti, inak, u mňa to isté, to cez kondóm je toho viac cítiť.
A za tretie, otázka, čo po styku s tým. Zostane toho dosť, ako v nej, tak na mojom veď vieme čom, je s tým procedúra.
Nekupovať.
Za prvé, som sa do nej neurobil, lebo som tomu až tak neveril, čiže nič moc.
Za druhé, jej to nebolo moc príjemné, čo sa týka citlivosti, inak, u mňa to isté, to cez kondóm je toho viac cítiť.
A za tretie, otázka, čo po styku s tým. Zostane toho dosť, ako v nej, tak na mojom veď vieme čom, je s tým procedúra.
Nekupovať.
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som používal Pharmatex kapsule s bývalou cca 8 mesiacov, bez žiadnych problémov, sex až do konca, nikdy nebol žiaden problém. Jediné čo bolo nepríjemné bol ten chemický zápach z toho, vonná tyčinka vždy pomohla, inak žiadne odmedzenie, všetko ok.
S terajšou holkou používame Pharmatex zriedka. Mne osobne to viac vyhovuje ako kondóm. A priateľke tiež.
S terajšou holkou používame Pharmatex zriedka. Mne osobne to viac vyhovuje ako kondóm. A priateľke tiež.