Presne tak, nemám nič proti značkám ako Lonsdale, Everlast, ale také značky ako Thor Steinar napríklad nemusia vyzerať ako neonacistické, ale "Thor-severský boh vojny a Steinar-to bol nejaký vodca Hitlerovej armády",takže považujem tiež za zdravý rozum túto značku nenávidieť a bojkotovať.M142 napísal:a čo ti pripadá ako oblečenie pre nacistov?kanady po ocovy, o dve čísla vačší bombér a maskáče z army shopu?také časy sa už dávno skončili..a nejde vobec o to, či sú tam nejaké nazi znaky, ale o to, že vyrábajú aktívni neonacisti.osobne nie som žiadny presvedčený antifašista ani nejaký kvázi antifa bojovník, ale nepodporovať takéto značky je podĺa mňa vec zdravého rozumu.
Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?
Zdravý rozum sa s nenávisťou nezhoduje...... skôr je to znakom nejakej poruchy.....Lukáš Kumančík napísal:považujem tiež za zdravý rozum túto značku nenávidieť
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechápem niektoré príspevky, pripadajú mi bez pointy, načo sa tu stále hádate ? každý si zastáva to svoje pravé orechové, niekto ma rád DC niekto zasa TS alebo Lonsdale, poznám veľa chalanov či už príslušníkov hip-hopu alebo nacionalistov, každý si kupuje to čo sa mu páči alebo dobre nosí ...o Lonsdale som počul veľa vecí a tiež si ju kupujú či už ľavičiari alebo pravičiari a každý z nich si túto značku zastáva ...čítal som o tom že kolekcia "Lonsdale love all colours" bola krycia pretože niektorý si všimli že v názve LONSDALE je niečo zašifrováne (viď. farebným) a niekto to popiera že to tak není ...a užívateľ menom 88 robí hanbu svojmu národu, zazerať po niekom čo má oblečené a akú značku nosí je stupídne a dementné, mal by si sa hanbiť a ísť robiť nejaké VPP s rómskymi spoluobčanmi aby si potom vedel kto koho bije za to čo má oblečené a je tiež pravda a na vlastné oči som videl ako mal AFÁk oblečenú Lonsdale mikinu/bundu a dobili ho rómovia ...aj keď sa zamyslíte nad touto témou tak to všetko smeruje len k veľkej hádke a výmene názorov ako takých a teraz len čakám na K- 
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: hehe
looool tak toto ma dostalo:D:D:DFondo napísal:nerieš či to nosia náckovia alebo nie.Ak sa ti to páči tak si to kúp:P kamaráta zbili cigáni lebo mal tričko ludia proti rasizmu
inak nosim vacsinu tychto znaciek.. mam dost pravicovy nazor... ale pohodicka... nebol problem s nikym.. to iba ludia maju predsudky...
a ked niekto boxuje a nosi benlee a everlast .. tak to neznamena ze ide len tak za nic vybit hocikoho... aj ten co vie boxovat ma rozum:D ( az na niektore vynimky)
Hmm podla mna vsade kde len chces si mozes najst nieco zasifrovane, podla mna je to len mindfuck.blitzkrieg napísal:nechápem niektoré príspevky, pripadajú mi bez pointy, načo sa tu stále hádate ? každý si zastáva to svoje pravé orechové, niekto ma rád DC niekto zasa TS alebo Lonsdale, poznám veľa chalanov či už príslušníkov hip-hopu alebo nacionalistov, každý si kupuje to čo sa mu páči alebo dobre nosí ...o Lonsdale som počul veľa vecí a tiež si ju kupujú či už ľavičiari alebo pravičiari a každý z nich si túto značku zastáva ...čítal som o tom že kolekcia "Lonsdale love all colours" bola krycia pretože niektorý si všimli že v názve LONSDALE je niečo zašifrováne (viď. farebným) a niekto to popiera že to tak není ...a užívateľ menom 88 robí hanbu svojmu národu, zazerať po niekom čo má oblečené a akú značku nosí je stupídne a dementné, mal by si sa hanbiť a ísť robiť nejaké VPP s rómskymi spoluobčanmi aby si potom vedel kto koho bije za to čo má oblečené a je tiež pravda a na vlastné oči som videl ako mal AFÁk oblečenú Lonsdale mikinu/bundu a dobili ho rómovia ...aj keď sa zamyslíte nad touto témou tak to všetko smeruje len k veľkej hádke a výmene názorov ako takých a teraz len čakám na K-
Re: Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?
Chcel by som sa opýtať ak by niekto vedel, čo značka Bulldog? Mám od nich jedny boty, Bulldog BadFighter, tie botky sú inak perfektné ale čosi som započul a pochybil som, nerád by som nosil nazi veci z nevedomosti..
Bulldog sa mi spája z HOOLS. Určite ich nezahoď keď sa ti páčia len kvôli tomu, že Bože je tam toto a toto, nevidím v tom logiku.
K tým ostatným značkám len toľko, že je tu sloboda a môže si kto chce kúpiť, čo chce. Je to vec štýlu, nebudem sa hádam obmedzovať za dakoho koho ani nepoznám a jeho názor mi môže byť ukradnutý.
K tým ostatným značkám len toľko, že je tu sloboda a môže si kto chce kúpiť, čo chce. Je to vec štýlu, nebudem sa hádam obmedzovať za dakoho koho ani nepoznám a jeho názor mi môže byť ukradnutý.
Je to každého osobná vec, ale TS by som na seba určite neobliekol radšej by som chodil holý.
Vsak su to klasicke tazke boty, skinheadi ich bezne nosia, sice teraz ti NS uz pomenej.jonatan83 napísal:Chcel by som sa opýtať ak by niekto vedel, čo značka Bulldog? Mám od nich jedny boty, Bulldog BadFighter, tie botky sú inak perfektné ale čosi som započul a pochybil som, nerád by som nosil nazi veci z nevedomosti..
Inak tieto boty mam aj ja uz asi 5 rokov a furt drzia pokope ziadna diera nic roztrhane, kvaltia tam rozhodne je.
Su to klasické značky športové ktoré si nackovia privlastinili.
Prečo ? Aj TS má pekné veci, ktoré ani zďaleka nenesú žiadny podtón. Treba len hľadať.jonatan83 napísal:Je to každého osobná vec, ale TS by som na seba určite neobliekol radšej by som chodil holý.
Ale niesli podtón vlastníka tej značky, čo už dnes síce nie je pravda, ale ten tieň zostal.COTHW napísal:
Prečo ? Aj TS má pekné veci, ktoré ani zďaleka nenesú žiadny podtón. Treba len hľadať.
bohuzial, tie tam ostane este na velmi dlho a pritom niektore kusky od TS sa velmi pekne vyhrali s motivmi severskej mytologie a o obleceni znacky nibelung ani nehovoriac...
ahojte odstal som od švagrinej darček toto triko criminal squad http://www.thorshop.sk/kategoria/doberm ... l-squad-2/ čo si o tom myslíte??
Osobne si o tom myslim, ze ti svagrina dala triko criminal squad ako darcek.
Co viac si o tom mysliet?
Co viac si o tom mysliet?
ze v cechach som ho videl za cca 12 eura
debilne slovensko
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2010, 21:36)
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2010, 21:36)
http://www.vagabund.cz/index.php?main_p ... cts_id=734 njn je tam ta juzanska ale white powe som presiel vsetky veci a nikde..daj linkhughito napísal:Pitbull ani Lonsdale nie sú nazi značky.
Teoreticky už ani Thor Steinar nie je, ale má pokrivenú minulosť.
Pretorian je pochybný, videl som rôzne zaujímavé motívy ( či už s južanskou vlajkou, alebo s heslami ako white powe ).
Medzi nazi značky patrí slovenská eighty eight, nibelung, grassel atď...
ale chcel som vedieť či má to triko a tá značka spoločné niečo s propagovaním fašizmu nacizmu a iných sračiek, lebo ak ano budem ho použivať ako handru na utieranie dlážky to je všetko čo chcem vedieťantiagrar napísal:ahojte odstal som od švagrinej darček toto triko criminal squad http://www.thorshop.sk/kategoria/doberm ... l-squad-2/ čo si o tom myslíte??