o pár dní to bude rok, čo nefajčím. Ale ten čas beží. Aj keď chuť na cigaretu občas mám, no teraz by som si už nezapálil. Veľa krát som mal problémy, veľa krát som sa opil, veľa krát ma skúšali kamaráti, ale ani len do ruky som cigaretu nevzal.
Fajčenie je najhoršia droga, a to preto lebo je taká rozšírená a neničíte ním len seba ale aj život ostatných. Považujem to za indiánsky výmysel a hrozne to neznášam, malo by sa s tým niečo robiť, najlepšie zakázať ako drogy, aspoň by sa to obmedzilo.
Lukáš Kumančík napísal:Fajčenie je najhoršia droga, a to preto lebo je taká rozšírená a neničíte ním len seba ale aj život ostatných. Považujem to za indiánsky výmysel a hrozne to neznášam, malo by sa s tým niečo robiť, najlepšie zakázať ako drogy, aspoň by sa to obmedzilo.
zmena k pozitivnemu, napr v la cucaracha pizzerii ked som isiel pred rokom na pizzu, odchadzal som zafajcen ako z baru, teraz tam mozem v klude sediet, jest atd a ziadny cigaretovy dym
ja si obcas dam,ale zacinam to pomaly obmadzovat ... nefajcim kopu rokov ale nejaky ten rok to uz je a mozno aj viac snazim sa prestat terazz to bude problem ked som si fajne cigaretky nasiel ktore mi mooooc chutia
Fajčím príležitostne , ževraj je to horšie ako aktívne fajčenie...Keď dostanem poriadnú chuť , večsinou ráno pred śkolou .. Asi tak ... Inak dobré su vanilkové dútničky značky SILVERSTONE .
Fajčil som od 16 rokov, teraz budem mať o pár dni 25 a už 6 mesiacov som bez cigarety ...
Priznám sa niekedy to chýba ... ale zatiaľ sa statočne držím ...
Fajcil som od 16 - tich , teraz mam 21 prestal som fajcit pred troma mesiacmi zo zdravotnych dovodov.
To je asi jednia pricina co mi dokazala odtrhnut cigu od huby.