Ako si správne čistiť uši | vata v uchu | špina v uchu
Ako si správne čistiť uši | vata v uchu | špina v uchu
prave som si cistil ucho a jak som vybral s ucha tu palicku,tak na nej nebola ta vata.ako ju dostat s ucha von?budem vdacny za kazdu radu.
fuj,uz je to vonku,vyplachoval som to vodou a este trochu posparal tou sprostou palickou kvoli ktorej mi to tam zostalo a zrazu som to videl(no sestra)ze uz mi to trci z ucha a uz som to len prstami vybral.este ma trochu boli ucho,ale to je asi normalne,kedze som to tam mal viac jak hodinu
sundevil: vysavacom do by som nesiel,to je prilis citlive,nechcem si odtrhnut bubienok
sundevil: vysavacom do by som nesiel,to je prilis citlive,nechcem si odtrhnut bubienok
-
lekoklatik
VIP
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vsak vyskusaj, ked si taky hrdinalekoklatik napísal:ale prosím vás páni. To čo máte doma za vysávače?![]()
Je mi jasné že je to citlivé. No povedzme že vysávače stavané sú na takú citlivosť
Prosto je to možno nebezpečné, ale dám ruku do ohňa za to že by ti to bubienok neodtrhlo. Nepríjemné to bude určite ale bubienok odrapiť? Neverím
hehe mne sa toto iste stalo den pred zapisom na VS
, no tak som isiel na krcne tam mi to za 2sekudy vytiahla a bol som prekvapeny, ze sa ma opytala, ze preco si cistim usi. No preto, aby neboli spinave nie. A doktorka mi vravi, ze usi sa nemaju cistit tymi palickami.
No neviem ale ja si stale nimi cistim, celkom dobry pocit ked si tak vrtam v uchu
No neviem ale ja si stale nimi cistim, celkom dobry pocit ked si tak vrtam v uchu
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Grim
Darca
Re: Vata v uchu POMOC!
...zajtra s tým idem na ušné aj ja...no čo vám poviem...vedel som že sa tie paličky nemajú používať, ale ja mám potom pocit, že mám špinavé ucho...navyše, keď ma svrbí až kdesi vnútri, tak je to výborný nástroj na škrabanie...skúšal som to vypláchnuť s vodou, ale bolo to ešte horšie, lebo mi tá voda kdesi zatiekla a počul som len žblnkot...potom vytiekla, ale radšej to už nechám na profesionáloch...
-
xXPAINKILLERXx
Star
Držím palce
Na margo toho - niekto tu vyššie dávno písal že môže prasknúť bubienok. Ja som mal prepichnutý bubienok z haluze čo som si v lese nevšimol dávno, asi 8 rokov naspäť. Horšiu bolesť som nikdy v živote nezažil... aj vajčiská boli oproti tomu nič
Na margo toho - niekto tu vyššie dávno písal že môže prasknúť bubienok. Ja som mal prepichnutý bubienok z haluze čo som si v lese nevšimol dávno, asi 8 rokov naspäť. Horšiu bolesť som nikdy v živote nezažil... aj vajčiská boli oproti tomu nič
-
Grim
Darca
...pozeral mi do ucha a vraj tam nič nemám...asi som truhlík...