Chcem sa opýtat v akom programe je mozne vytvoriť podobný efekt z obrazkami (POSTAVY, POHYB, DALSIE POSTAVY V POZADí) alebo konkretne nejaký plugin. Veľmi pekne ďakujem!
Aký program(plugin) na vytvorenie takéhoto efektu
Aký program(plugin) na vytvorenie takéhoto efektu
Ahojte, jedná sa o video http://www.vimeo.com/5409444
Chcem sa opýtat v akom programe je mozne vytvoriť podobný efekt z obrazkami (POSTAVY, POHYB, DALSIE POSTAVY V POZADí) alebo konkretne nejaký plugin. Veľmi pekne ďakujem!
-
lekoklatik
VIP
Adobe After Efect Ale nie je to med lízať. Budeš si v tom programe musieť čo to odsrať aby si urobil niečo také. Avšak výsledok? Stojí za to
Re: Aký program(plugin) na vytvorenie takéhoto efektu
Možem ti odporučiť Sony Vegas je tam všetko čo potrebuješ na výrobu takéjto prezentácie. Ako som pozeral tak táto je robená z viacerích prelínačiek a farebných úprav. ja v tom robím tiež podobné veci aj videá.dxcore35 napísal:Ahojte, jedná sa o video http://www.vimeo.com/5409444
Toto som robil pre jednu alianciu v Ikariame
Pre jedneho rapera:
Treba tomu venovať trocha času.
efekt
ahoj, nie su to prelinacky robi sa to takto, vo photoshope si orezes kazdu postavu a ulozis ich do psd suborov tie psd subory s orezanymi postavami si nainportujes do after effect do vrstiev kazdej vrstve nastavis 3D parameter je to v layer a potom pridas novy layer typ camera v camere nastavis ohnisko na 50 mm potom rozmiestnis jednotlive nainportovane postave do 3D priestoru a kazdej jednej pridas pohyb uz podla toho ako potrebujes v tom videu to bolo pohyb zozado dpredu a dosiahnes presne ten isty efekt