win install
win install
Čus. Nemôžem nainštalovať Win (7 ani Vista ani XP) do notebooku. Stále vypisuje že mám vložiť bootovacie CD. (áno mám botovacie CD no neide to) Rozobral som NB, vybral HDD, pripojil cez sata konektor do PC, v biose ho našlo, zformátoval som ho... Skúsil som install Win 7 a Vistu no nedá sa nainštalovať lebo ten disk rozoznalo ako "Dynamic". A ani Partition magic 8 nemôže zrobiť partíciu.
Neviete mi poradiť? Kamoš mal rovnaký problém a hovoril že vraj musel zaplatiť 20 € aby mu odblokovali HDD. Dá sa to nejak spraviť bez tých 20 €? Za odpoveď ďakujem 
-
vladenko007
VIP
Partition Magic je starý, najnovšiu verziu vydali ešte predtým, čo vydali Vistu, samozrejme, že sa to s tým nedá, novišie sata..
Musí sa dať, dáš delete na všetko, vytvoráš nové oddiely a musí to ísť. Nemáš dobre nastavené bootovanie v biose, chybne napálené dvd, chybné sektory na dvd, neviem čo by tam mohlo byť ešte.
Skús na inom počítači napáliť bootovacie cd paragon hdd manager. Ja by som použil systemrescue cd, ale tým paragonom ti to pôjde jednoduchšie.
Musí sa dať, dáš delete na všetko, vytvoráš nové oddiely a musí to ísť. Nemáš dobre nastavené bootovanie v biose, chybne napálené dvd, chybné sektory na dvd, neviem čo by tam mohlo byť ešte.
Skús na inom počítači napáliť bootovacie cd paragon hdd manager. Ja by som použil systemrescue cd, ale tým paragonom ti to pôjde jednoduchšie.