zastavila sa funkcnost qipu ?

Informácie o software, ankety...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR napísal:U nas je. Predpokladam, ze to svoje tvrdenie si vztahoval na USA, ale takisto mozeme povedat, ze u nas nie je MSN konkurenciou k icq, ale:
Je to IM program s doplnkovymi sluzbami? Je.
Je cieľovou skupinou mladá generácia? Je.
Je zadarmo? Je.

A icq nema oproti MSN ziadnu vyhodu, teda ak neratame to, ze ho ma vacsina nasich znamych :)
nie toto tvrdenie som vztahoval na vsetko, MSN narozdiel od ICQ

+necrashuje 100x denne(ze hojko? :roll: )
+nevykopuje zo siete
+neprihlasuje sa hodinu do siete
+user friendly interface
+dostupnost skoro v kazdej reci, to je menej podstatne ale predsa vyhoda
+pouziva ho kazdy nie len decka od 12 rokov
+v chatovacom okne niesu ziadne reklamy ani ine blbosti
+prijemnejsie zvuky a oznamenia
+a este vela ineho

Prosim nezacnite teraz pisat o 3rd party klientoch lebo tie vo veci nehraju rolu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep: Vyzera to tak, ze je problem na tvoje strane. Neviem preco si tam pouzil nick, neviem o tom, ze by mi to padalo 100x denne a neviem ani o tom, ze by mi padlo raz za den. Mna zo siete nevyhadzuje, prihlasuje ma par sekund... Skor to vyzera tak, ze je chyba na tvojej strane.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

sheep: najprv si ma pobavil pri urazani a teraz pri tomto :D
+necrashuje 100x denne(ze hojko? Rolling Eyes ) -mne nepada
+nevykopuje zo siete -mna nevykopuje
+neprihlasuje sa hodinu do siete -prihlasi sa hned
+user friendly interface -vec nazoru, podla mna to ma icq v pohode
+dostupnost skoro v kazdej reci, to je menej podstatne ale predsa vyhoda -anglictina, slovencina, cestina ti v icq nestaci?
+pouziva ho kazdy nie len decka od 12 rokov - mas to podlozene nejakou statistkou alebo len cucas z prsta?
+v chatovacom okne niesu ziadne reklamy ani ine blbosti -jedina vyrazna vyhoda oproti icq?
+prijemnejsie zvuky a oznamenia -icq 6 ma podla mna zvuky dost prijemne, skor sa cudujem, ze pri nom ostalo tolko ludi v case pouzivania icq 5.1
+a este vela ineho - napriklad?

Ja icq nemusim, ale zase chcem, aby sa tu nepisali blbosti. (hram na obidve strany :) )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

GothaR: Banner je mozne odstanit zmazanim jedneho suboru, pripadne pouzitim banner hacku, taktiez existuju alternativne klienty pre ICQ. Ale sheep zrejme teraz naraza na oficialn ICQ 6 klient.
Sheep
Addict
Addict

MSN aj ICQ pouzivam sucasne niekolko rokov a viem dobre porovnat, bavime sa len o klasickych klientoch cize Windows Live Messenger 8.5 a ICQ 6.

Pisem po MSN aj cely den a nic sa nestane, vsetko ide, ICQ? nejde posielat subory, jeden ide a dalsi nejde, jednemu uzivatelovi idu posielat subory dalsiemu nie. Pisem a v strede konverzacie proste zrzne program a hotovo. Taktiez ma to castokrat samo od seba odpoji od ICQ a pise ze sa neda prihlasit aj ked resetnem icq aj komp nic sa nezmeni a ide to zase po nejakom case.
A celkovo sa mi MSN viac paci ale to toto nie je fakt to je moj nazor.

Preco vo vacsine krajin je majoritnym MSN ale iba u nas je to ICQ?

Inak hojko to som pisal v spojeni s tou karmou od teba, a ked to tebe nepada tak potom mam asi uplne nahovno net a pokazeny komp pretoze tebe to ide a mne nie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep: ja tiez povazujem MSN za lepsi, ale vytykat ICQ nespolahlivost a nestabilitu je nespravodlive. Subory nejdu posielat vacsinou vtedy, ak ma druha strana alternativneho klienta. Ostatne tebou zmienene problemy som nikde nepozoroval a to poznam viac ludi, ktori pouzivaju icq 6.
Hojko: mazanie banneru je jednoduche, ale u mna potom nefungovali icq hry :) A tiez to nie je fer...
Uz som to tu pisal par stran dozadu - bol by som radsej, keby u nas malo viac ludi MSN alebo jabber, lebo len dobra vola AOL stoji za tym, ze mozeme pouzivat alternativne programy. (mozno je to aj strach, pretoze vela ludi by pri nutnosti pouzivania icq6 radsej zavrhlo kontakty a preslo k inemu protokolu)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep: Oficialny klient ICQ som prestal pouzivat uz davnejsie, bolo to na konci roku 2004 ked bola na svete verzia 4.0. Vtedy som presiel na SIM, neskor na Trillian, nasledne opat na SIM a potom na Mirandu pri ktorej som od Vianoc 2005. Za ten cas preslo ICQ roznymi zmenami, ci to boli zmeny protokolov alebo klientov, ako verzia 5.0, 5.1 a tak aj verzia 6, ktora sa dost vysvihla smerom hore (aspon podla mna). Standardne pouzivam len Mirandu, mam na PC aj QIP a ICQ 6, ale tie pouzivam len pre druhe icq konta, ktore ma len par ludi a na jednom z nich som odkazany len pre ICQ 6. Ked ICQ bezi aj pol dna, tak sa mi nestava, ze by padlo, odpojilo ma, neslo pripojit alebo nieco podobne, vzdy je to bez problemov, teda pokial sa nejedna o vypadok ICQ serverov, ale to je uz iny problem ako problem zo strany klienta.

S MSN nemam ziadnu skusenost, nemam tam ucet a zatial ani neplanujem, pretoze poznam minimum ludi, ktori ho pouzivaju a pokial nemaju ICQ, tak Skype ci mail to isti.
Sheep
Addict
Addict

ICQ som mal ako tak rad do verzie ICQ Pro 2003b, tato vsak ako tak fungovala do roku 2004 potom sa zacali podporovat tie ICQ Lite verzie 4 a 5.
Ja som sice pro 2003 prestal pouzivat az v 2007 pretoze uz fakt nesla skoro vobec.

A tie subory nefunguju aj ked na druhej strane je rovnaky klient napr. ak obidvaja maju ICQ 6
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Zvyčajne to je problém nastavenia firewall.
Sheep
Addict
Addict

chrono napísal:Zvyčajne to je problém nastavenia firewall.
ICQ mam vo firewalle povolene
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

skusim poozivovat starsie temy ,tak co ako ste spokojny s qipom v poslednej dobe ? pretoze ja mma pocit ze mi zacina cim dalej tym viac blbnut a to tak ze ma proste niekolkonasobne odpaja z mojho konta , podotykam ze to nieje len na mojom pc ale aj hocikde inde ,robi to aj vam ?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

cORP. napísal:skusim poozivovat starsie temy ,tak co ako ste spokojny s qipom v poslednej dobe ? pretoze ja mma pocit ze mi zacina cim dalej tym viac blbnut a to tak ze ma proste niekolkonasobne odpaja z mojho konta , podotykam ze to nieje len na mojom pc ale aj hocikde inde ,robi to aj vam ?
mne momentalne nejde uz hodinu :(
vypisuje chybne ICQ cislo or heslo ....
:shock: :?

dufam ze je to docasne :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:mne momentalne nejde uz hodinu :(
vypisuje chybne ICQ cislo or heslo ....
:shock: :?

dufam ze je to docasne :)
tak to dufam aj ja ,pretoze po dlhom case mam pocit ze zas zacina kvalitne blbnut ,ja napr vzdy ked idem ku pc a napajam sa na icq tak ma vzdy cca raz dva krat vyhodi do offline ,netusim preco ,no na treti krat mi to ide :roll:
Moma
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Moma »

ja tiež používam qip (Infium. Build 9030 RC4), a momentálne nemám žiadne problémi, a ani som tušim nemal niejake extra, vždy používam najnovšiu verzu, ale par krat sa my už stale že ma to hodilo do offline, ale hneď aj prihlasilo
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Moma napísal:ja tiež používam qip (Infium. Build 9030 RC4), a momentálne nemám žiadne problémi, a ani som tušim nemal niejake extra, vždy používam najnovšiu verzu, ale par krat sa my už stale že ma to hodilo do offline, ale hneď aj prihlasilo
ved okej lenze neviem ako zvysok ludi co ma problem tak ja pouzivam klasicky qip ,ja skratka infinium nemam rad :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

to vás ešte icq neomrzelo? :D jabber to istí :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:to vás ešte icq neomrzelo? :D jabber to istí :wink:
icq ma vacsiu komunitu a frajeske snad nebudem vysvetlovat co je jabber :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

j, má komunitu. ale len na SR, ČR a pár dedín okolo :D osobne presadzujem jabber a pár ľuďom som už vysvetlil jabbera :) a ked má osôbka gmail, má v podstate aj jabber, aj ked trochu iný. stiahne googletalk a ďalej už vie aj sama :wink:
nie, nechcem vám vnucovať jabbera, len uvádzam alternatívu. treba mať viacej možností kontaktu, ked jedna zo služieb zlyhá :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:j, má komunitu. ale len na SR, ČR a pár dedín okolo :D osobne presadzujem jabber a pár ľuďom som už vysvetlil jabbera :) a ked má osôbka gmail, má v podstate aj jabber, aj ked trochu iný. stiahne googletalk a ďalej už vie aj sama :wink:
nie, nechcem vám vnucovať jabbera, len uvádzam alternatívu. treba mať viacej možností kontaktu, ked jedna zo služieb zlyhá :)
neboj sa mam icq ,skype,mns aj gtalk :wink: ona ma skype icq a gtalk takze je to okej :)
Napísať odpoveď