Záhadne pokazenie PC
Záhadne pokazenie PC
cawte chalosi vcera sa mi záhadne pokazilo PC do obeda fungoval v pohode ale potom z nicoho nic zamrzol cakal som asi 5 min. tak som ho resetol pol hodinu isiel a po pol hodine to zasustalo ako keby nieco odislo a vypol sa ked som ho isiel nastartovat len blilka cervena kontrolka ze pracuje a motorcek sa trochu roztocil a viac to nic nerobí nwm preco plzz pomozte mi vopred dakujem . myslim ze to bude doska ale to len myslim necham to na vás .
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
lollo
Professional
hmmm nieco podobne som mal ja prve to islo islo a potom uz ani diodka nesvietila a ani fany sa neroztocili tak som siel vylucovacou metodou otestoval som ramky cpu disk to slapalo tak mi ostalo len MB a zdroj pozhanal som novy zdroj zapol a co sa stalo? odpalilo mi dosku, odisla nejaka usmernovacia dioda na MB a zdroj je funkcny ide mi doteraz 
-
Blackangel
Light Star
sak ked ani do biosu nejde tak jasne ze mas problem v HW a teraz nikto nevi ktore mozme len typovat ked nenapises ziadne informacie ....Mantas5LT napísal:nechapem naco ti je vediet operacny system. proste sa neda dostat ani do biosu lebo ked stlacim vypinac tak zasvieti cervena kontrolka asi na sekundu a znova sa vypne myslim ze informácia o mojom op . s . je úplne zbytocná ja len potrebujem vediet ze ako udrzat pocítac zapnutý
reset biosu. precitaj si manual co mas k doske. ak nemas tak si pozri na doske typ a najdi na nete. ak nepomoze odpojit vsetky hluposti (disk, mechaniku sietove karty wifi atd.) skusit nastartovat. ak nepomoze skusit poprehadzovat ramky ak mas viac ako jednu. pocitac moze pipat inak ako obvykle. niekedy sa pomocou pipania a manualu da urcit kde je vada