co vsetko sa da spravit s psp
-
tomaxx_199
Medium Professional
co vsetko sa da spravit s psp
mam taku otazku. este nikdy som nemal psp a ani som to nedrzal a ani neviem co to je. no viem co to je to take na hry ale chcem sa spytat co vsetko sa da spravit s psp, daju sa tam zahrat vseliake hry? neplatia tam ziadne poziadavky ako na pocitaci? a co filmy? a pocul som ze to funguje tak multifunkcne to pojde aj spustit windows?
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
PSP = Playstation Portable, daju sa na tom hrat hry, pozerat filmy, behat po internete cez wifinu, pocuvat hudbu, da sa to pouzit ako joystick na pc, mozes tam spustat aplikacie rozne, take najzaujmavejsie su napr PSPmaps - obdoba google maps, len treba mat wifinu a mozes pozret mapy celeho sveta, dalej aplikacia AFKim pomocou ktorej mozes ist na icq cez psp, mozes si k tomu pripojis PSPgo! cam - mala kamerka pomocou ktorej mozes potom aj fotit a nahravat videa s PSPckom..mozes si pripojit gps modul a potom ti bude sluzit psp v aute aj ako gps navigacia..
a nie, windows sa tam neda nainstalovat, ma to vlastny software
nic viac ma nenapada..specializovane slovenske PSP forum - www.pspzone.sk
a nie, windows sa tam neda nainstalovat, ma to vlastny software
nic viac ma nenapada..specializovane slovenske PSP forum - www.pspzone.sk
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Andrew007
Guru wannabe
Do PSP idu hry ktore boli vydane len na PSP, na PSPcko pirpojis veci ktore spominal kolega. Hry do PSP bud budes kupovat (vola sa UMD ) alebo si downgradnes svoje PSPcko (potom uz len nahois do PSPcka hry s koncovkou .iso-cso,.. vid. zoznam downgraderov vo tvojom okoli..tomaxx_199 napísal:dobre a co hry tiez ma to psp procesor, ram. a idu tam vsetky hry? je to dobre? co vsetko sa tam da pripojit? ked dam do pocitaca tak co mozem robit? a existuju warezi kde sa da stiahnut do psp hry? je to to iste ako notas?
http://www.pspzone.sk/viewpage.php?page_id=21
Na warezoch najdes hry, ako na pspzone.sk len treba sa tam regnut a na koniec nie, PSP nieje notebook..
-
Deafboy
Darca
Windows
Cisto teoreticky by na tom windows mal bezat, ale memyslim si ze by to bolo prakticky vyuzitelne napr. Na hry . A navyse sudiac podla otazok ktore kladies by si sa ani o ziadne podobne 'hacky' nemal pokusat
-
erikmendel
Medium Expert
-
erikmendel
Medium Expert
Re: co vsetko sa da spravit s psp
ľudkovia, mne to stále nejde,môžete mi dať prosím návod ako pre BLBCA na to ako dám video do psp ?
-
DeJF
Addict
Nahraj ho do zložky Video na karte - Video musí byť vo formáte .mp4obuk napísal:ľudkovia, mne to stále nejde,môžete mi dať prosím návod ako pre BLBCA na to ako dám video do psp ?
Da sa na psp spustiť TV ? lebo chcem si kupiť TV tuner ale neviem či sa mi to oplati lebo neviem či by mi to išlo alebo nie
-
tomaxx_199
Medium Professional
bol by som aj s psp frajer? hodi sa psp ku takemu frajerovi....