Bluetooth sluchadlo

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Westt
Light Star
Light Star

Bluetooth sluchadlo

Príspevok od používateľa Westt »

Potreboval by som poradit s pripojenim bluetooth sluchadla...ide o sluchadlo pre telefony Sony Ericsson no pripojit ho chcem k telefonu Nokia 6120c...kamaratovi sa toto sluchadlo podarilo pripojit k Nokii no mne to nejak nejde...nevie ho ani najst aj ked to sluchdalo si ma telefon vyhladat samo...jemu to ide normalne...sluchadlo je s blsaaku samozrejme ale nechapem preco mne to nejde a jemu hej ked oba telefony su rovnake...vsetky nastavenia,synchronizacie a nwm co este mame na rovnako nastavenee...v com to moze byt ze mne to sluchadlo nevie najst?dokonca on aj zrusil pripojenie a synchronizaciu stym sluchadlom... poradte prosim.,.,
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Pozri este do mobilu na nastavenie Bluetoth či mas nastavenu zapnutu viditelnosť zariadenia. Možno ho sluchatko hlada ale nevidi ho kvoli tomu.
Westt
Light Star
Light Star

vladenko007 napísal:Pozri este do mobilu na nastavenie Bluetoth či mas nastavenu zapnutu viditelnosť zariadenia. Možno ho sluchatko hlada ale nevidi ho kvoli tomu.
...jo kamo, toto vsetko som uz pokukal a vsetko je tak ako na kamosovom mobile..nechapem ty kks...ci to nebude niekde hlbsie v nastaveniach v nejakych autorizaciach alebo co... :?
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

BT sluchadlo treba resetovat. Napis aky typ mas BT sluchadla.
Westt
Light Star
Light Star

Walky napísal:BT sluchadlo treba resetovat. Napis aky typ mas BT sluchadla.
...fuha reset a to jak? :) ono to je BT Sony Ericsson a ked kamosov mobil najde to BT tak to ma v mobile takyto nazov: HBH-PV702...viac neviem

//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2009, 22:44 )
kks ani neviem ako som to zrazu dokazal ked tu bolo napisane ze to mam resetnut...podrzal som 10 sekund bocne dve tlacitka a zacalo to blikat zeleno-cerveno a potom som dal v telefone vyhladat a uz bolo a aj som sparoval a slape to :D
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Zrejme si to prepol do rezimu,v ktorom je mozne sluchadlo vyhladat a sparovat,co je normalna vec...Otazkou ostava,ako sa podarilo tvojmu kamosovi sparovat sluchadlo,pokial nebolo prepnute do spominaneho rezimu...Hlavne je vsak, ze ti to funguje.
Napísať odpoveď