teraz na robenie pekny url pouzivam mod_rewrite ale k domene mam aj webhosting a ked chcem dalsiu stranku cize aj novu domenu nechcem vyhadzovat peniaze za dalsi webhosting tak si objednam presmerovanie na stary webhosting a ked chcem aj na tu druhu stranku pouzivat mod_rewrite nefunguje to ... zobrazi mi Internal Server Error vie mi niekto pomoct ? Ak treba poskytnem dalsie informacie
ak ide o dve rôzne stránky, tak musíš mať na tom hostingu virtualhost, a každá stránka bude vo vlastnom adresári a bude mať vlastnú IP (na ktorú budeš smerovať dns záznam tej domény). Potom môžeš mať pre každú stránku vlastné .htaccess. Ak to je jedna stránka, na ktorú smerujú dve domény (teda je jedno ktorú adresu zadám, zobrazí sa tá istá stránka) tak druhá doména bude v dns iba aliasom pre tú prvú. Potom stačí v .htaccess mod_rewrite iba pre prvú doménu
audiotrack napísal:...každá stránka bude vo vlastnom adresári a bude mať vlastnú IP (na ktorú budeš smerovať dns záznam tej domény)...
Stránka nebude mať vlastnú IP. DNS nasmeruješ na name servery toho hostingu a oni už potom budú vedieť, kam to majú smerovať ďalej. Na 1 IP môže byť aj viac webov, keďže sa dajú nastaviť virtualhosty v apache a podľa toho server vie, ktorú stránku ma zobraziť pre požadovanú doménu.