I/P: Uplne novy Asus 1005ha

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

I/P: Uplne novy Asus 1005ha

Príspevok od používateľa icefiresr »

Zdravim,
chcem sa informovat, ci by bol zaujem o predaj netbooku Asus 1005HA, kupeny bol tento piatok. Je v dizajne Seashell a v krasnom bielom prevedeni.

Zial osobe, ktorej som ho kupoval, netbook nezapasoval, tak rozmyslam, ze ho predam.

Je to samozrejme kompletne balenie, pouzite iba par hodin. Faktura z kamenneho obchodu so zarukou 2 roky samozrejmost, reklamovat moze ktokolvek s danym dokladom v Nitre v obchode, resp. sa da aj na dialku.

Netbook vydrzi na baterku cca 7 hodin, ma dost kvalitny matny displej, ziadne mrtve pixely ani vady. Momentalne je nainstalovany Windows 7 Home Premium, cista instalacia, vsetky ovladace aj Asus Hybrid Engine a FN skratky funguju.

Je to presne tato verzia:
http://www.alza.sk/asus-eee-pc-1005ha-bily-d129662.htm

XPcko sa da lahko obnovit zo skytej particie alebo z recovery DVD.

Ak bude zaujem, napisem topic s P: prefixom. Na cene sa samozrejme dohodneme k obojstrannej spokojnosti, podotykam, ze je uplne novy, pouzivany par hodiniek.

:!: Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. :!:
neto
Darca
Darca

Príspevok od používateľa neto »

ahoj, aku cenu si predstavujes?
icefiresr
Addict
Addict

neto cca 290 Euro osobka v NR / plus nejake drobne k tejto cene, ak to pojde postou
neto
Darca
Darca

Príspevok od používateľa neto »

ok, este porozmyslam, osobka v nitre by mi nerobila problem, idu na tom spustit aj nejake hry? nevies? a program autocad 08 by na tom isiel, lebo ide mi hlavne o to aby isiel?
icefiresr
Addict
Addict

Mozeme vyskusat pocas osobky, nie je problem, slapat by to malo. Uz sa objavil aj jeden zaujemca na konkurencnom fore podotykam, uvidim, ako sa to vyvinie tam.

GMA950 ti rozbeha hry ako HOMAM4, CNC TS, resp. aj s tweakmi par dalsich (GTA SA a pod.), ale je jasne, ze zretel na hranie s IGP moc brany nie je. Aero pod Win7 ide plynulo bez problemov, ako aj vystup na Samsung 2032BW co som skusal pod Win7.

//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2009, 17:32 )
UP

//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 8:56 )
UP

//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2009, 17:36 )
UP

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 16:25 )
UP, cena dohodou :wink:

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2009, 20:46 )
mam zaujemcu mimo fora na 275 Euro plus posta, ak nikto neponukne do zajtra viac, ide prec dotycnemu mimo fora

//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2009, 19:07 )
predane mimo fora, mozeme lock
Zamknuté