PSP trochu inak
-
qwerty-xyz
PSP trochu inak
ja viem, temy o PSP cku tu mame. Su stare a hovno v nich pise.
Na forach a po strankach o PSP som behal uz tiez. - vysvetlim neskor.
Ide oto, mam dvoch kamaratov co maju PSP cka jeden ma slim starsiu verziu druhy 3000 brite taktiez slim(bez hacknutia).
Ja osobne by som si velmi rad kupil novu 3000-ku slim ku, normalne z NAY a dal ju prepalit aj na stiahnute hry. IDE TO ? lebo po nete veeeecne dookol pisu jedni ze to ide a druhi ze to neide, potom sa tam hadaju o nejakych cislach dosiek a ked som to vyvalil na predavaca v nay tak chlap nemal sajn o com melem (a to je potom tazke dozvediet sa len z pohladu co za verzia to je)
Takze, ma tu niekto novu 3000 ku? a ak ano, vie ju hacknut? alebo pozna niekoho kto to robi? najlpesie vychodne slovensko popripade okolie ziliny, ked sa dotrepem do skoly . . .
a nepiste hovadiny ako ju hacknut, ja dam radsej niekomu 10 eura, nech mi to zrobi poriadne a mam pokoj . . .
Na forach a po strankach o PSP som behal uz tiez. - vysvetlim neskor.
Ide oto, mam dvoch kamaratov co maju PSP cka jeden ma slim starsiu verziu druhy 3000 brite taktiez slim(bez hacknutia).
Ja osobne by som si velmi rad kupil novu 3000-ku slim ku, normalne z NAY a dal ju prepalit aj na stiahnute hry. IDE TO ? lebo po nete veeeecne dookol pisu jedni ze to ide a druhi ze to neide, potom sa tam hadaju o nejakych cislach dosiek a ked som to vyvalil na predavaca v nay tak chlap nemal sajn o com melem (a to je potom tazke dozvediet sa len z pohladu co za verzia to je)
Takze, ma tu niekto novu 3000 ku? a ak ano, vie ju hacknut? alebo pozna niekoho kto to robi? najlpesie vychodne slovensko popripade okolie ziliny, ked sa dotrepem do skoly . . .
a nepiste hovadiny ako ju hacknut, ja dam radsej niekomu 10 eura, nech mi to zrobi poriadne a mam pokoj . . .
da sa to (aj na 3000kach, tak aby isli spustit cracknute hry) ... viac info tu: http://www.hojko.com/flashnutie-pspcka-t123870.html
10 eur nikomu nedavaj, lebo ked sa ti psp vybije (alebo ho vypnes), tak vsetko bude v povodnom stave.
3000ky sa nedaju flashnut na trvalo. Zvladnes to aj sam, potom PSP treba davat do standby a na nabijacku, nech sa nevypne, inak budes potom po zapnuti musiet proces opakovat - je to rychle a spravis to bez problemov do 2 minut po tom ako sa ti to podari prvy krat.
10 eur nikomu nedavaj, lebo ked sa ti psp vybije (alebo ho vypnes), tak vsetko bude v povodnom stave.
3000ky sa nedaju flashnut na trvalo. Zvladnes to aj sam, potom PSP treba davat do standby a na nabijacku, nech sa nevypne, inak budes potom po zapnuti musiet proces opakovat - je to rychle a spravis to bez problemov do 2 minut po tom ako sa ti to podari prvy krat.
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Ked sa ti vypne 3000 ska tak cely proces "hacknutia" spociva v otvoreni obrazkov a zapnuti jednej aplikacie. Takze skutocne je to jednoduche.
Verziu firmware musis mat 5.03. Ja som mal na novom PSP 4.05 sa mi zda, tu 5.03 stiahnes z netu. Ak tam nechtiac nahras vyssiu verziu napr. 5.50 tak uz nejde hacknut.
Verziu firmware musis mat 5.03. Ja som mal na novom PSP 4.05 sa mi zda, tu 5.03 stiahnes z netu. Ak tam nechtiac nahras vyssiu verziu napr. 5.50 tak uz nejde hacknut.
-
qwerty-xyz
wou to je pekne na rit, pretoze ja psp chcem do vlaku, a do kopec inych situacii proste ked sa nudim vytiahnem a hram sa, stand by mode moze vybijat baterku, kurnajz. A nova PSP 2004 slimka? co sa dala hacknut bez problemov sa este niekde predava? inak toto mi poslal kamos ako linkymeffisto napísal:da sa to (aj na 3000kach, tak aby isli spustit cracknute hry) ... viac info tu: http://www.hojko.com/flashnutie-pspcka-t123870.html
http://www.techlivez.com/2008/12/sony-p ... e-battery/
http://answers.yahoo.com/question/index ... 919AAmGRr2
http://www.tomsguide.com/us/psp-3000-pl ... -2996.html
no a ten prvy link zvasta o nejakej baterke co to spravi, vies ja by som to rad hackol bna trvalo, inak v tych linkoch co si dal ty je tiez nejaka tabulka a pise tam ze nejake verzie hacknut stale neidu . . .
tu to mas cele pekne spisane a objasnene: http://www.pspzone.sk/forum/viewthread. ... rowstart=0
2000ky sa daju natrvalo hacknut len ak maju staru dosku ... pomocou pandora baterky.
novsie 2000ky sa daju len rovnakym sposobom ako 3000ky (docasne).
Ak chces mat PSP hacknute natrvalo - kup si FAT (1000ku), ktory je uz hacknuty.
2000ky sa daju natrvalo hacknut len ak maju staru dosku ... pomocou pandora baterky.
-
qwerty-xyz
ten clanok mam precitany cely, ja ti to rozpisem tak ako to vidim citim. Kamarat ma jeden slimku 2004 ku, hacknutu fici si na tom cely cas. Prekupenu z UK, zo vsetkym vsudy aj s kartou. Ja som sa trochu upriamil na to ze ta nova PSP ma lepsie tlacitka, nieco naviac a lepsi displej, vsak tam ale vydrzi menej baterka a nie je trvalo hacknutelna, to sa to neda nejako skombinovat? napr mat dosku zo starej a displej a tlacitka z novej? (chapes ma nie? ako skladacku) plus na nejakych americkych strankach som nasiel baterky s kapacitou 3600mAh co musi v takom zariadeni vydrzat hovadsky dlho . . .meffisto napísal:tu to mas cele pekne spisane a objasnene: http://www.pspzone.sk/forum/viewthread. ... rowstart=0
-
qwerty-xyz
no ved ja neviem, preto sa pytam a radim as nie? ved sledujShark NX napísal:1.ST of all ... Kombinovat sa to v ziadnom pripade neda ...
2.ND Rozober si tu Super Turbo High Capacity 3600mAh Baterku ... Vies co najdes? Cinsky Li-Pol clanok ktory ma ledva 1800mAh a aj to je otazne.
http://www.console-tuning.com/cat.php?c=psp3000
a skoda ze sa to neda nakombinovat, inak mi este moze niekto vysvetlit preco sa to neda nakombinovat? ako skladacka? ved ked su rozmerovo komponenty tie iste, ....Bez urazok, normalne vysvetlit.
inak to potom vyzera ze asi zoberiem 2000 ku hacknutu na furt ako ma kamos a mozem si to drtit kdekolvek . . .
Omg co je to za dementnu otazku to je ako spytat sa preco sa nedaju amd procesori pripojit do intel socketu, ved rozmerovo su take iste. To sa bez urazok ani vysvetlit neda.
//Njn, debilovi nesvysvetlis. Porovnavat poskladane PC so seriovo vyrabanym pristrojom s navzajom presne dimenzovanymi komponentami je idiocia jak hrom.
//Njn, debilovi nesvysvetlis. Porovnavat poskladane PC so seriovo vyrabanym pristrojom s navzajom presne dimenzovanymi komponentami je idiocia jak hrom.
-
qwerty-xyz
no a preco by sa displej nemohol vymenit? ci ty mas k pocitacu len presne dany monitor a iny napojit nemozes? OMG, mozem ti tiez takto pisat, a klavesnicu musis mat tiez len dany model? a skrinu tiez? Tak klud nie? to ze zmenis maticnu nemusi ovplyvnovat ine zariadenia (lebo ked si si nevsimol na maticnej v psp je vsetko ZAPECENE dnu, menit sa to neda, ale komponenty ano)Gangy napísal:Omg co je to za dementnu otazku to je ako spytat sa preco sa nedaju amd procesori pripojit do intel socketu, ved rozmerovo su take iste. To sa bez urazok ani vysvetlit neda.
proste napr, vyzor, tlacitka a displej 3000ky a dosku hacknutej 2000ky. toto sa pytam ci by slo. . .
napr som si nasiel nieco takehoto, toto ide hacknut? ako sa dozviem ci to je stara, alebo nova 2000 ka
http://www.prodejher.cz/17-PSP/3004-PSP ... &back=view
//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2009, 15:07 )
preto sa pytam ne?Gangy napísal:Omg co je to za dementnu otazku to je ako spytat sa preco sa nedaju amd procesori pripojit do intel socketu, ved rozmerovo su take iste. To sa bez urazok ani vysvetlit neda.
-
Shark NX
Addict
Preto ... resp. Display z 3000 ma uplne ine uchyty, Rozmerovo je mozno rovnaky ale neuchytil by si ho ...qwerty-xyz napísal:no ved ja neviem, preto sa pytam a radim as nie? ved sleduj
http://www.console-tuning.com/cat.php?c=psp3000
a skoda ze sa to neda nakombinovat, inak mi este moze niekto vysvetlit preco sa to neda nakombinovat? ako skladacka? ved ked su rozmerovo komponenty tie iste, ....Bez urazok, normalne vysvetlit.
inak to potom vyzera ze asi zoberiem 2000 ku hacknutu na furt ako ma kamos a mozem si to drtit kdekolvek . . .
Dalej neviem aky je tam LCD Radic ... Kedze je na 3000 silny prejav prekladaneho riadkovania tak som si viac nez isty ze nebude rovnaky. Takze uplne iny paskovy vodic na privod signalu.
A takto by som mohol pokracovat do aleluja.
-
mikkimikki
Medium Professional
-
qwerty-xyz
a ta baterka je isto iste hovadina? lebo tam ta kapacita svadci aj o rozmeroch ktore ma, ed si pozri aka je ta baterka tlusta. . .Shark NX napísal:Preto ... resp. Display z 3000 ma uplne ine uchyty, Rozmerovo je mozno rovnaky ale neuchytil by si ho ...
Dalej neviem aky je tam LCD Radic ... Kedze je na 3000 silny prejav prekladaneho riadkovania tak som si viac nez isty ze nebude rovnaky. Takze uplne iny paskovy vodic na privod signalu.
A takto by som mohol pokracovat do aleluja.
-
Point
Professional
ty pocuvaj qwerty.. a co keby si si popri tom ako budes vyrabat ten super prierazny, vznetovy a neviem aky naboj, poskladal z clankov aj uplne obycajnu baterku a vmestil ju do krytu od povodnej resp ten kryt mozno trosku upravil.. a budes mat istotu kolko a akych chlankov sa ti tam nachadza..
alebo vyroba "zachrany armady SR" padla?
-
mikkimikki
Medium Professional
daj mi plasty a povodnu baterky a spravim ti ju vo velkosti aj meter krat meter ....qwerty-xyz napísal:a ta baterka je isto iste hovadina? lebo tam ta kapacita svadci aj o rozmeroch ktore ma, ed si pozri aka je ta baterka tlusta. . .
-
qwerty-xyz
nepadla, len este nie so mv skole ,aby som to mohol prejednavat s ludmi ktori sa v tom trocha vyznaju . . .Point napísal:ty pocuvaj qwerty.. a co keby si si popri tom ako budes vyrabat ten super prierazny, vznetovy a neviem aky naboj, poskladal z clankov aj uplne obycajnu baterku a vmestil ju do krytu od povodnej resp ten kryt mozno trosku upravil.. a budes mat istotu kolko a akych chlankov sa ti tam nachadza..