Mozilla Firefox
Pravdepodobne dnes bude nová verzia AdBlock Plus, ktorá ten problém čiastočne rieši.brm napísal:Inak ja náhodou včera zistil problém s AdBlock Plus.. nejaké preskriptované stránky idú strašne pomaly a procesor vyťažia na 100% aj na 1-2min, kým sa stránka načíta. Hlavne som si to všimol na stránke datacomp.sk. Po deaktivovaní celého rozšírenia AdBlock Plus (vypnutie filtrovania nepomáha) sa surfovanie po danej stránke zrýchlilo niekoľkonásobne. Nepoznáte nejakú alternatívu k AdBlock Plus?
chrono.. hej, čítal som včera aj diskusiu na domácej webke AdBlocku.. aj som nahodil fixnutý AdBlock, ktorý hentamtému pomohol.. ale u mňa 0 bodov.
Podľa mňa môjmu problému nepomôže ani nová verzia (ale nechám sa prekvapiť), pretože tento stav trvá odkedy som nainštaloval Firefox na pracovný počítač (XP, 2.4GHz Celeron, 512MB RAM).. od verzie 2.0.0.0 až po súčasnú 3.5.2. Čiastočne som problém riešil cez NoScript, ale niekde skripty jednoducho treba zapnúť. A až včera ma to totálne dožralo, tak som skúšal jednotlivé rozšírenia vypínať/zapínať a dospel som na AdBlock. Doma na svojom kompe som s týmto nikdy nemal problém (všetko bežalo aj na starom kompe s XP, P4 1.8GHz, 1GB RAM)..
vrtulnik.. to dodatočne inštaluješ slovenčinu do Firefoxa??????????
Podľa mňa môjmu problému nepomôže ani nová verzia (ale nechám sa prekvapiť), pretože tento stav trvá odkedy som nainštaloval Firefox na pracovný počítač (XP, 2.4GHz Celeron, 512MB RAM).. od verzie 2.0.0.0 až po súčasnú 3.5.2. Čiastočne som problém riešil cez NoScript, ale niekde skripty jednoducho treba zapnúť. A až včera ma to totálne dožralo, tak som skúšal jednotlivé rozšírenia vypínať/zapínať a dospel som na AdBlock. Doma na svojom kompe som s týmto nikdy nemal problém (všetko bežalo aj na starom kompe s XP, P4 1.8GHz, 1GB RAM)..
vrtulnik.. to dodatočne inštaluješ slovenčinu do Firefoxa??????????
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano... Lebo ja stahujem z tejto stranky http://www.oldapps.com/firefox.php
Ked stiahnem, tak je v ENG, tak potom si stiahnem slovencinu z Mozilla.sk .
Ako som pominal, tieto nove verzie mi robia problemy... Tak som skusal stiahnut starsie. Ako vidim aj tie robia problemy, ale po nejakych 30. hodinach.
Ked sa dostanem na pc, tak to skusim tie rady.
Ked stiahnem, tak je v ENG, tak potom si stiahnem slovencinu z Mozilla.sk .
Ako som pominal, tieto nove verzie mi robia problemy... Tak som skusal stiahnut starsie. Ako vidim aj tie robia problemy, ale po nejakych 30. hodinach.
Ked sa dostanem na pc, tak to skusim tie rady.
Tu máš oficiálne všetky verzie Firefoxu od 0.10 až po ....... aj v slovenčine..
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/
Ostatné prehliadače (IE, Opera) fungujú?
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/
Ostatné prehliadače (IE, Opera) fungujú?
Pozri Záložky -> Spravovať záložky -> Import a zálohovanieClean_Up napísal:Potrebujem si zálohovať záložky z FF. Potrebujem len čisto záložky, žiadne nastavenia, nič. Nejaký SW na to existuje? Prípadne vykopírovať nejakú zložku z FF? Dik