elektrony, zimne gumy
elektrony, zimne gumy
potreboval by som vybrat 15" zimne obutie (185x65) + elektrony (6,5x15'' ET40 5x114,3), ktore pojdu na letne gumy a plechace z letnych na zimne gumy
pre elektrony som sa rozhodol z toho dovodu, ze jednak je to estetickejsie ako puklice a na druhej strane cenovy rozdiel je minimalny (nebavime sa teraz o luxusnych high-endoch) - pri akcii mozno aj lacnejsie ako plechy.. chcel by som poradit nejaky e-shop (predpokladam, ze to bude vyhodnejsie ako v kamennom), nejaky seriozny a najlepsie aj odskusany (dostal som uz odporucania na centrumkolies.sk)
na znacke mi nezalezi (predpokladam, ze pri profile 65 nebudu az tak trpiet, takze neprikladam znacke velku dolezitost), prioritna je cena (idealne co najblizsia plechacom - idealne 50-70 e, realne okolo70).. taktiez design nepodstatny, nepotrebujem nic extravagantne (nejake klasicke, konzervativne 5 lucove, napr.)
gumy som este nepozeral vobec, takze nemam prehlad - uvital by som nejaku radu.. taktiez prioritna je cena, nie vsak nejake protektory
pre elektrony som sa rozhodol z toho dovodu, ze jednak je to estetickejsie ako puklice a na druhej strane cenovy rozdiel je minimalny (nebavime sa teraz o luxusnych high-endoch) - pri akcii mozno aj lacnejsie ako plechy.. chcel by som poradit nejaky e-shop (predpokladam, ze to bude vyhodnejsie ako v kamennom), nejaky seriozny a najlepsie aj odskusany (dostal som uz odporucania na centrumkolies.sk)
na znacke mi nezalezi (predpokladam, ze pri profile 65 nebudu az tak trpiet, takze neprikladam znacke velku dolezitost), prioritna je cena (idealne co najblizsia plechacom - idealne 50-70 e, realne okolo70).. taktiez design nepodstatny, nepotrebujem nic extravagantne (nejake klasicke, konzervativne 5 lucove, napr.)
gumy som este nepozeral vobec, takze nemam prehlad - uvital by som nejaku radu.. taktiez prioritna je cena, nie vsak nejake protektory
-
Stenky
Professional
tak veru. ja ked som pozeral original plechac na toyotu 15" 5x100 hybe sa cca tych 3000 sk, jeden elektron MOMO Tens Black 16" stal 2700sk takze nieje o com. navyse je to krajsie.
www.centrumkolies.sk a www.wheels4you.sk je to iste tusim ja som bral od nich a velmi dobre sa mi s nimi komunikovalo... tiez mozes pozriet www.preauto.sk maju tiez dobre ceny a ustretovy personal
napriklad tieto su fesi MOMO CORSE BLACK vo velkom ich montuju fandovia na mazdy mx5 lebo su lahke, pekne adobre
ja som ich tiez chcel ale nemali uz 16" a 15" som nechcel tak som vzal 16" MOMO Tens Black... no s odstupom casu lutujem ze som nevzal tie 15" Corsy
www.centrumkolies.sk a www.wheels4you.sk je to iste tusim ja som bral od nich a velmi dobre sa mi s nimi komunikovalo... tiez mozes pozriet www.preauto.sk maju tiez dobre ceny a ustretovy personal
napriklad tieto su fesi MOMO CORSE BLACK vo velkom ich montuju fandovia na mazdy mx5 lebo su lahke, pekne adobre
kia cee´d (alternativne neviem ci v TP nema nahodou az 17ky, ale tak su na nej momentalne nove /3800km/ letne micheliny, takze preto nechcem vacsie /kebyze potrebujem aj letne pneu, tak jednoznacne idem do 16"/)
inak skor chcem klasicky hlinik, nakolko na aute je tmavo seda metla, takze tmave by zanikli a na druhej strane nesedia rozmery
dnes co som pozeral, tak mi padli do oka (cenovo) tieto a po dizajnovej stranke mi sedi nieco na styl MAM W1, MAM W2 ("obycajne" 5-lucove, nic extravagantne)
inak skor chcem klasicky hlinik, nakolko na aute je tmavo seda metla, takze tmave by zanikli a na druhej strane nesedia rozmery
dnes co som pozeral, tak mi padli do oka (cenovo) tieto a po dizajnovej stranke mi sedi nieco na styl MAM W1, MAM W2 ("obycajne" 5-lucove, nic extravagantne)
smejo ja ti neviem ale ja by som nové elektróny na zimu určite nedával...radšej by som vydržal s plecháčmi...pozri si inzeráty na predaj plechových diskov...za tých cca 100€ sa dajú zohnať nejaké plecháče...elektróny cez zimu dobre zničíš...či už by sa stalo že by si nedobrzdil a "ťukol" by si obrubník alebo nejaké jamu by si trafil...mne sa na fábií stalo že som išiel na parkovisku cca 20km/h rýchlosťou a bola taká námraza že auto si išlo rovno...ani brzda ani nič nepomohlo...v tej rýchlosti som "ťukol" ten obrubník a ohol som plechový disk...s elektrónom by to bolo asi horšie...preto ti radšej poradím tie plechové disky...mám rover 416 a mám na ňom elektróny...ale na zimu dám plechové disky...len pre istotu...
-
nejakymarko
Addict
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja mozem odporucit http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk
Maximalne som spokojny , maju velmi dobre ceny a dopravu zadara
Maximalne som spokojny , maju velmi dobre ceny a dopravu zadara
na ceede by boli taketo celkom pekne http://www.inakup.sk/obr/dotz/dotz-imola-6x15-1.jpg .
stoja okolo 65 eur
stoja okolo 65 eur
-
RATZINGER666
Darca
hmm vedel by mi niekto pomoct? zhanam biele 5cipe disky 4x100 16"... sirka +/- 8".... pobehal som takmer vsetky slovenske a ceske stranky, bazary aj fora, ale este sa mi nepodarilo najst nic, co by mi vyhovalo... ak ma niekto nejaky napad, budem rad ak sa ozvete
vopred vdaka 
// napr. keby vyzerali takto tak som uplne spokojny
pekne, hladke, rovne, bez akehokolvek zakrivenia
skoda ze tieto su z nejakeho modelu 
// napr. keby vyzerali takto tak som uplne spokojny
obnovim troska temu
este dnes musim objednat gumy, tak privitam kazdy postreh, alternativy su tieto:
-185/65 R15 Barum Polaris 2
-185/65 R15 Matador MP59
-195/65 R15 Barum Polaris 2
-195/65 R15 Matador MP59
-195/65 R15 Matador MP58
tie sirsie som zvolil ako alternativu viac-menej kvoli MP58 (starsi model)
este dnes musim objednat gumy, tak privitam kazdy postreh, alternativy su tieto:
-185/65 R15 Barum Polaris 2
-185/65 R15 Matador MP59
-195/65 R15 Barum Polaris 2
-195/65 R15 Matador MP59
-195/65 R15 Matador MP58
tie sirsie som zvolil ako alternativu viac-menej kvoli MP58 (starsi model)
-
Kibo
Hardcore addict
Tie nie su len sirsie, ale aj vyssie a tym padom mas iny priemer kolesa 
Inac je kvalita tej gumy viac menej rovnaka, navyse v zime nebudes podavat vrcholove vykony na ceste, cize bude postacovat ktorakolvek z tych gum, ak to ovsem nebudu stare leziaky zo skladu. Ja som mal napriklad zimnu gumu Debica Frigo kupovanu v Cerrefoure a vyborne s osvedcila aj v lete
Nemal som s tou gumou jediny problem, takze Barumky musia byt lepsie. Najviac sa mi ale pozdava dezen na tej MP59, podobny, asymetricky dezen mali Michelinky na sluzobnom Golfe a to boli skvele gumy.
Inac je kvalita tej gumy viac menej rovnaka, navyse v zime nebudes podavat vrcholove vykony na ceste, cize bude postacovat ktorakolvek z tych gum, ak to ovsem nebudu stare leziaky zo skladu. Ja som mal napriklad zimnu gumu Debica Frigo kupovanu v Cerrefoure a vyborne s osvedcila aj v lete
-
hojko
Site Admin
Grim-Reaperka: Ako bolo spomenute, ked denna teplota klesne pod 7 stupnov. Na jednej stranke, tusim pneumatikyadisky.sk sa udava teplota dokonca 5 stupnov. V televizii ale vsade davaju 7 stupnov, ine cislo som nepotrehol. Ja som este neprezul, nemam totizto zimne gumy a keby som mal, tak by som aj tak este pockal.