vztah na dialku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mishiak
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

vztah na dialku

Príspevok od používateľa Mishiak »

S mojou laskou (22 rokov, ja mam 19) sa vidame kazdy druhy vikend. Som z toho trocha na nervy, ide o to ze ja som na vyske v cechach a inak sa to neda realizovat. Ked skoncim bakalarsky stupen (o dva roky), tak si chcem skolu dorobit v Ba, kde polovicka zije. Lenze ked som tu som stale nervozny, laka ma to poriadne si vypit kazdy vecer.. Nehovorim ze to realizujem...potom som vsak niekedy este nervoznejsi...a tak.. :) Viem, ze to vyzera nezrelo, ono mozno aj nezrely som.. Preto pomozte prosim vecnemu dietatu:)
Moja otazka zjednodusene znie: Ako sa pocas dvoch tyzdnov vyrovnavat s tym, ze sa uvidime az na konci tejto doby?

Odpovede typu 42 nechcem:)
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

42 je nahodou uplne uzasna odpoved na zmysel zivota :D ... najlepsia je ale, ze taketo temy tu uz su, staci pouzit tlacitko hladat...

k tvojej otazke ale vzdy sa da nieco podniknut, najdi si konicka pri ktorom na nu ani nebudes mat cas mysliet, trav chvile s kamosmi atd... okrem toho skus vazne porozmyslat, ci ides na to dobre... nie ze "boze zasa 2 tyzdne" ale ze to je nieco na co sa mozes tesit a ze "uz iba dva tyzdne" - viem ze sniem ako nejaky optimista, co teda niesom a viem co si prezivas, ale skus to...
Napísať odpoveď