HUHU poculi steuz o tejtogameske ??? mozno si pamatate jednotku bola toprva hra kde bolo mozne burat vsetko naokolo pomocou vybusnin ja som jej velky fanusik vsetci v MP hrali CSko HL len ja som hral RedFaction. 2 diel bol dost traposina a nemal ani MP akurat tak z bootmi ktori neboli sice blby ale po 2 dnoch som to odinstaloval. No ale k veci teraz sa chysta 3 pokracovanie teda chysta uz je beta verzia no a preco pisem heh asi vacsina z vas RF nepozna pripadne ich asi dako nezaujalo no ale kuknite si videa na 3 hehe bude to narez hehe a ak som to dobre pochopil tak prostredie bude ako v S.T.A.L.K.E.R.ovi (veeeelke uzemie) bude tam fungovat fyzika bude sa dat nasadnut do seckeho co stretnete vsetko sa bude dat rozobrat huhu ak to bude dejovo zajimave tak sa asi pocikam. http://community.redfaction.com/ http://community.redfaction.com/blogs/?cat=6
sakja osm prave ochorel tak som sa nudil znova ju natiahol zacal hrat pak ze dame MP a neviem ani preco som siel na oficial stranku a tam sa namna vyrutilo hento ze novydiel bude skoro som sa pokakal hehe ale sranda ze je otom ticho bo tvari sa to ze to bude trhak
nie nie na PC to este nevyslo ale uz je vydanie za dverami. Presnejsie to bude 11. septembra na kedy bol datum presunuty z augusta
Svetlo sveta uzreli aj poziadavky, ktore su nasledovne: Minimálna konfigurácia:
CPU: 2.0 GHz Dual-Core procesor (Intel Core 2 Duo alebo AMD Athlon X2)
Pamäť: 1GB RAM / 15GB HDD
Grafika: 128MB, Shader Model 3.0 (Nvidia GeForce 7600/ATI Radeon X1300)
Doporučená konfigurácia:
CPU: 3.2 GHz Dual-Core procesor (Intel Core 2 Duo alebo AMD Athlon X2)
Pamäť: 2GB RAM / 15GB HDD
Grafika: 256MB, Shader Model 3.0 (Nvidia GeForce 8800/ATI Radeon HD3850) Pre multiplayer je odporucena doporucena zostava a hra bude vyuzivat Games for Windows Live.
45% snad sa mi to dovecera stiahne . tesim sa moc tato hra je jedna z najocakavanejsich hier tochto roku bude to pecka zaspominat na jednotku a dvojku . no toto bude uplne nieco revolucne pekna grafika predpokladam ze aj lepsie prepacovany dej a celkovo fyzika bude mela.
ja to uz mam stiahnute a mam problem ze ked som v menu ta mi asi kazdu tretiu sekundu sekne na chvilku a potom ide normalne zas chvilu a potom zas sekne ale to sa da este ako tak ale ma dost sere ze ked ide nejaka ukazka v hre tak seka jak blazen a pri tom ked zrusim ukazku tak hra ide ako hodinky pls pomozte
Pre istotu ja s hrou nemam ziadny problem, hral som to len chvilku a aj ked to nie je moj zaner tak sa mi to celkom pacilo. Zda sa mi ale, ze po chvilke to bude dost repetativne.