stara multi tlaciaren + nova laserovka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
b-u-k-o
Novice
Novice

stara multi tlaciaren + nova laserovka

Príspevok od používateľa b-u-k-o »

mam taky maly problem. Vlastnim tlaciaren Lexmark F4270. Je to multifunkcne zariadenie farebne atramentove. Chcem kupit nejaku ciernobielu laserovku. Da sa? alebo ako by som tieto 2 zariadenia prepojil, pripadne cez aky software aby mi to fungovalo ako kopirka? (samozrejme viem ze pc by musel byt v tomto pripade zapnuty) Ide mi o to ze zo starej lexmarky by som pouzival iba scanner a na novej laserovky by to vyslo von. Da sa to vobec?
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no pochybujem ze existuje daky softver cez ktory to pojde automatizovane.
pokial nechces kopirovat vela a casto, tak jednoducho naskenuj, otvor "obrazok" a stlac print.
pricom tu laserofku musis mat nastavenu ako predvolenu, to ze z coho skenujes je pocitacu jedno.

prip by nemusel byt az taky problem napisat program, kde bude pevne dana cesta na vstupny subor (scanovany obrazok sa vzdy ale musi volat rovnako) a ten program to potom automaticky posle na vystup do tlaciarne, v praxi by to fungovalo tak ze oscenujes, spravis dvojklik na *.exe toho programu a vytlaci to.

zial neviem posudit narocnost daco take nakodit, ale IMHO to nebude tak zlozite.

Ak potrebujes kopirovat castejsie a vela, tak si myslim ze neuspejes...

resp ma napadlo ze mne ked stlacim na skeneri tlacitko scan tak mi WIN vyhodi dakeho sprievodcu skenovanim, cize mozno sa to v tom sprievodci da dako nastavit, musis skusit pohladat...
Napísať odpoveď