Aky sa vam stal najvacsi trapas?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Bolo ich urcite vela, ale pamatam si len jedno :)

BOl su u kamarata na byte, pocas bezneho dna abol som na nete, myslim ze som si cital nejake spravy... a kamarat odisiel z izby a ked sa vratil tak nieco mi povedal... a ja plne koncentrovany som nechcel byt vyrusovany, tak som povedal, bud chvilku ticho do p*ci, citam si :D a on dobre a isiel prec :D po chilke sa vratil moj kamarat, to co si povedal mojmu otcovi :D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Neviem či trapas ale vtipná situacia.
Na hodine AJ som sa spolusediaceho spýtal " Kedy končí táto zasraná hodina "
a učiteľka že 12:45 :D
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

opakovali sme si s ucitelkou casti tela... ona ukazovala zrazu ukazala na bradu mal som povedat " chin " ale ja kkt som povedal " chick " :lol: :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm napadlo ma len tohleto

Cestujem si cca pol roka do zadu za kamaratkou do prace, avsak nevedel som presne ktoru mysli a tak som sa obzeral po budovach a vyzeral napis danej firmy..Kedze som nic nevidel tak som jej zavolal a ona mi opisovala, ze vidis to a to..Tak som sa obzeral a zrazu drb..taku stlpovku som hlavou este nespravil..Pobavil som asi 4roch ludi, co hned vedla pofajcievali na parkovisku..
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

Zaxman napísal:mno nvm čo je natom pravdy ale toto mi vravel nedavno kamarat
........ako ti tak idem zo Žiliny do martina vlakom tak som hladal nejake volne kupé a nikde nič všade skoto plne.......samozrejme bol to ten novy vlak ktory má len 3 kupé kedže na viac nemaju cash :D tak som ho obehol asi 2krat až som našiel kupé kde bolo zatiahnute ale videl som že je tam nejaky chalan tak som otvoril aby som sa presvedčil či je tam volne tak som videl chalana a nanom sedela holka ..........som si povedal :šak čo no chodia spolu ........a sedim sedim mp3 v ušiach a po 3minutach som si všimol ze pomne obidvaja kukaju ako keby som Yeti ...-.......ignoroval som to ale po 5minutahc mi to začalo liezť na nervy a som skrikol : čo je boha ??.............a oni nemysliš si že si tu trošku nevhod ........to ma dosť nasralo tak som sa postavil že mu vypi....jem a tu zrazu pozrem na tu holku rifle stiahnute po kole stale sedi na chalanovy ktory ich ma tiež trošku nižšie ............brutalne som sa začal červenať a nvdel som čo povedať ................potom uje*y ..................a odišiel som a pritom som im odtiahol zaves .......a ona v stala že to ide zatiahnut a vbehol tam nejaky detko nvm čo vydel ale začal tam pekne nadavať ....................myslim že štitky na rifliach si ale nepozerali ..............

to je skopirovane s icq :lol: :lol: :lol: :lol: ....................
ty brdo to bol teda trapas ja by soms a asi ospravedlnil a odisiel alebo im vynadal ze to tu robia ale sam by som t oasi tiez urobil keby som aml moznost nwm :) :D
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Enduro3333 napísal:Ja som mal ten ze bol som u priatelky v izbe lezal som na posteli nikto nebol doma a do izby bolo iba privrete ... robili sme si s priatelkou zle(steklenie) a ked mse sa poriadne unavili padli sme na postel a tak hlasnejsie dychali ... to už dosiel jej otec domov ktoreho sme nepočuli prist tak pustil nam do izby iba hlašku ..."mohly ste si aspon zatvorit dvere" .....No ja som nemohol ... vybuch smiechu ....
nie vybuch smiechu ale dynamitu :D :lol:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Trapasy

Príspevok od používateľa Zaxman »

Mohli by ste tu písať nejaké vaše trapasy ktoré ste zažili určite ich bolo veľa :)
niečo typu : išiel som dole po schodoch kde sedela pekná baba a ja som sa šmykol a tak .....bal ( a pod.)

nech sa trochu zasmejeme :P :P :oops: :oops:

//edit našiel som len trapasy v škole a takže sa to može spojit ale mna zaujímaju všetky trapasy nielen školske
qwerty-xyz

Re: Trapasy

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Zaxman napísal:Mohli by ste tu písať nejaké vaše trapasy ktoré ste zažili určite ich bolo veľa :)
niečo typu : išiel som dole po schodoch kde sedela pekná baba a ja som sa šmykol a tak .....bal ( a pod.)

nech sa trochu zasmejeme :P :P :oops: :oops:
neviem ci tu uz nie je takato tema.... :)
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

mám tu dva asi najlepšie trapasy mojej terajšej matematikárky...
1) vysvetluje povrch kocky tralalalalablablabla... a zrazu napíše na tabuľu "POCKY KOCKY" všetci sa začali smiať, ale ona sa snami asi 5minút hádala že je to dobre :D
2) Nedováno na teoretickej hodine povie učiteľka(tá matematikárka) : DETI, ZAJTRA VAM MOZEM DAT PISOMKU BEZ OZNAMENIA!!!

Inak všetko také zaujímavé som už pozabúdal :(
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

qwerty-xyz napísal:neviem ci tu uz nie je takato tema.... :)

ked tu taka tema je tak preco sem na nu nedas link?? :roll:

http://www.hojko.com/aky-sa-vam-stal-na ... it=trapasy

:lock: :lock:

//audiotrack: témy spojené
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Re: Aky sa vam stal najvacsi trapas?

Príspevok od používateľa puma19944 »

No ja mam neuveritelne vela trapasov. Najvac ich je ked cestujem zo skoly domov na autobuse. Proste raz bol plny autobus a ja jediny som stal. stojim stojim a vodic kur*a zabrzdil tak prudko ze som spadol na zem. Viete jak som sa citil? Ja som vam tam stojim,kazdy sedi len ja j*b na zem... vtedy som bol taky cerveny,pred ocami som mal len ako keby hmlu a moji skodoradostny spoluziaci a ziaci zo skoly neuveritelnu radost... Dalsi trapas je tiez z hladiska autobusovej dopravy: Idem na autobuse,sedim celkom v predu pri vodicovy a vodic pocas jazdy mi da utierku a povie nech mu poutieraz sklo lebo nevidi na prave spetne zrkadlo lebo boli zahmlene okna. Zas som sa zahanbil lebo kazdy sedi a ja jak dmnt tam utieram nejake sklo :D a vravim vodicovy staci? A on: Este tam hore trocha :D. Dalsi sa stal ked som bol na prazdniny u baby v BRNE. Ideme na zvonarku (autobusovu stanicu) elektrickou a sedim si sedim a znicoho nic taka pristarsia baba tak 45 rokov mi vravy: Proc nepustis tuhle staru pani? A zas na celu elektricku. Inak ja som si tu staru babu nevsimol,lebo inak by som ju pustil,ale vsimol som si ked tamta na cely bus vravy ze pusti ju. A najviac ma nastavlo natom ze ona bola taka tucna ze zaberala 2 miesta na elektricke a mne vravy ze pusti tuto pani...mala ju pustit ona... ale v poho uctu k starsim. Ale nevsimol som si ze tam stoji...
A spominam si este jeden trapas zase s mhd :D ze idem do skoly,prikladam karticku a vtedy pristroj povedal: Karta je prazdna. A co teraz? peniaze som na anbitie nemal a ani drobne :D a vodic bol taky sprosty ale kamos zo zadu mi zapaltil cestu tam aj spet a na druhy den som mu to vratil.
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Veľa si ich nepamätám ale poviem čo sa my stalo nedávno. Bolo to krásne chladné ráno po vystúpení z autobusu som išiel za krásnym dievčatom, ktoré sa my už dlhšie páčilo a vedľa mňa išla kamarátka. Ja som sa rozprával s kamarátkou keď zrazu som si nevšimol to nádherné dievča predomňou, ktoré bolo nahnuté lebo si práve napravovalo čižmy a ja som do nej vrazil presne no viete kde a ona skončila s hlavou v snehu pravdaže ako inak spadol som na zem a stiahol aj kamarátku. My s kamoškou sme to pobrali so smiechom ale to dievča veľmi nie a akoby to nestačilo ked som jej pomohol vstať zo snehu tak som sa šmykol a zrútila sa namňa. Kamarátka sa tam dusila smiechom zatiaľ čo dievča sa ma spýtalo či ju chcem zabiť tak radšej vstala sama a celá červená utiekla.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak to poteší teda. :lol: :lol: :lol:
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Este na zaciatku skolaku som siel do skoly /ako kazde rano/ busom, ale teraz som bol totalne nevyspaty a ledva som si vypytal listok. AKo tak cestujeme si vkuse hovorim "hlavne tu uplne nezaspi aby si nevypadal jak *****" slovo dalo slovo a ja sa o 20 min. zobudim hlava opreta o sklo postavim sa, ze vystupim a lice uplne otlacene od toho skla :D vsetci na mna cumia ako na bezdaka...ale sak nech sa pokochaju :)...stalo sa mi ich vela...ale si nespomeniem :)
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

Napriklad ked som minule pocuval hudbu cez sluchatka a som si pisal s jednou ex-kamaratkou/v na icq ze som si dobre vyhonil prave a zrazu pocujem ze mi mama povie za chrbtom "To co jej pises" :D
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

isiel som s kamaratakmi na vlak a otvoril som im dvere na vlakovej stanici aby vysli a jedno dievca vyzeralo ze ide tiez vyjst dverami ale iba zastala a zdalo sa mi ze caka kym vyjdem ja...tak som povedal ze utekaj vonku ja tie dvere drzim pre teba....vysla vonku dverami potom aj ja a ked som bol troska dalej zacala sa riadne smiat a vratila sa spat do stanice...no citil som sa dost trapne :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Mne sa raz za čas stane nejaký trapas, ale väčšinou nato aj zabudnem... No jeden taký aktálny (Ani neviem či trapes, ale blbo som sa cítil...) Išiel som ráno do školy na nultú hodinu, kedže dochádzam vstávam skoro... v utobuse uplne ticho a keď som vystupoval tresom som si pri vstávani hlavu do tyčky na držanie. Bolo počuť tupý zvuk a slová "Do pi*e" :D hneď všetci upreli pohľadi na mňa... Cítil som sa dosť blbo a radšej som rýchlo odišiel... :( :D

A ešte čo sa mi väčšinou stáva keď nastupujem v Prešove a pýtam "Na kartu žiacky Prešov" Väčšinou mi to hneď dojde a opravím sa, ale raz čakám a šofér odpovedal "ta vystup" Pozerám naňho či mu nedrbe a pýtam sa ho, prečo ma vyháňa keď nechcem vystupiť... Tiež dosť blbo som sa cítil, ešte keď sa predomnou tetky na tom zabávali...
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Taká klasika , ako netrafiť do dverí , padnúť zo schodov ..
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmmm tiez si na nieco spominam bol som u babky sa mi mari a problem bol v tom ze po nieco som chcel zajst lebo som sa ponahlal ako som vosiel do stodoly rezkym krokom som stupil na hrablicky, taku slehu som dostal ze sa mi az zatmelo, ani som nevedel co sa stalo ale hrca nebola :)

a zo skoly co si pamatam bolo mega cool :D boli sme na wecku asi 4 spoluziaci asi druhaci ci tretiaci a ja som len z takej hluposti povedal ze "kto je na kachlickach je debil" moj spoluziak kedze nechcel byt debil vyskocil na umyvadlo ktore rozbil :D no mega ujeb

fuu a taky intrakovy ako chalani hodili petardu do wc :D wc samozrejme rozbilo a potom to bolo 2 dni bez zachodu
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sviatocny v rodnom meste:
Prisiel som celkom nachniapany domov cez sviatky a olo mi treba na velku..tak som siel stiahol gate..a zaspal na zachode po sediaci..
Zrazu len sa prebudim otvorim oci a oco v dverach pozera namna a vravi "chod si lahnut do postele" - takym kludnym hlasom :)
Ktovie kolko namna nieco vravel predtym, kym ma zodvihlo..
Napísať odpoveď