PayPal
-
mattus
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
PayPal
Zdravim,
Ma niekto skusenosti s paypalom ? Chcem sa opytat ci neviete o takom niecom, aby ked mi pridu peniaze na moj ucet na paypale tak aby na ucte ostalo 1-2% zo sumy a zvysok preposlalo na iny ucet?
Dakujem
Ma niekto skusenosti s paypalom ? Chcem sa opytat ci neviete o takom niecom, aby ked mi pridu peniaze na moj ucet na paypale tak aby na ucte ostalo 1-2% zo sumy a zvysok preposlalo na iny ucet?
Dakujem
Peniaze z Paypalu si môžeš poslať aj na svoj vlastný slovenský bankový účet. Stačí si verifikovať Paypal účet tým, že si tam pridáš číslo svojej platobnej karty, ktorá však musí podporovať platby cez internet, tzn. môže to byť VISA, VISA Electron, MasterCard...No a po úspešnom verifikovaní už nie je problém zvoliť "Withdraw money" a preklikať sa až k úspešnému prevodu 
-
seth82
Darca
Automatické preposielanie peňazí je tuším možné iba na Premier Account, mimochodom, stačí zabehnúť na Paypal.com, tam si v Helpe otvoriť príslušnú stať, a je to...
https://www.paypal.com/helpcenter/main. ... isSrch=Yes
Ak sa ti to zdá nedostatočné, je najmenší problém napísať im email, ich odpovede prichádzajú maximálne do dvoch dní (moja skúsenosť, teda). Existuje direct debit (inkaso?neviem ako sa to volá na Slovensku), cez ktorý si nejaká firma sťahuje peniaza sama pravidelne každý mesiac, ale ja neviem, či je to na Slovensku možné a či by to dokázala aj samotná banka. Ako poznám naše bankovníctvo, tak by si istotne vyrúbili nejaké tie poplatky a boh vie, či by sa ti to aj oplatilo...
//ech, ten link si skopíruj, ináč to nepôjde...
https://www.paypal.com/helpcenter/main. ... isSrch=Yes
Ak sa ti to zdá nedostatočné, je najmenší problém napísať im email, ich odpovede prichádzajú maximálne do dvoch dní (moja skúsenosť, teda). Existuje direct debit (inkaso?neviem ako sa to volá na Slovensku), cez ktorý si nejaká firma sťahuje peniaza sama pravidelne každý mesiac, ale ja neviem, či je to na Slovensku možné a či by to dokázala aj samotná banka. Ako poznám naše bankovníctvo, tak by si istotne vyrúbili nejaké tie poplatky a boh vie, či by sa ti to aj oplatilo...
//ech, ten link si skopíruj, ináč to nepôjde...
-
canopus
Addict
pojem automaticky s 1%appendom?to nemyslis vazne?mattus napísal:Dik za odpovede, ale neodpovedali ste mi na to co som sa pytal, ja sa chcel opytat ci je na paypale nieco take aby ked mi pridu peniaze na pay pal ucet, tak aby sa hned (automaticky) preposlali na iny PAYPAL ucet len s tym ze na mojom ucte by ostalo 1% z tej sumy.
Re: PayPal
cawko pls akos a posilaju love z uctu na paypal ak mi chce niekto poslat pls surne
klikacky-paypal-spidekarta
Dobry den chcel by som sa spytat ze ked si zarobim nieco na klikackach potom to prenesiem na paypal a ze ci sa to da preniest aj na takzvanu spider-kartu to je ta karta od tatra banky.Lebo som cital na forach ze ked chcem transfer z pay-palu na nejaku kreditnu kartu tak potrebujem nejake overenie ci co.Dakujem za vsetky odpovede
-
RBG
Medium Expert
Paypal si berie 1 euro ako proviziu? Pretoze som platil za last.fm 3 eura, a paypal si zobralo 1 euro,
ja som bol v tom, ze je zadarmo
ja som bol v tom, ze je zadarmo
-
Soviet
Darca
ziadnu proviziu si neberie..
-
RBG
Medium Expert
Divna vec... uz mi to 1 euro vratilo.
Ale v internet bankingu ukazovalo ze zobralo 1 euro pre paypal, ale uz sa vratilo
Ale v internet bankingu ukazovalo ze zobralo 1 euro pre paypal, ale uz sa vratilo
To ti pravdepodobne stiahlo z účtu to 1€ pri verifikácii platobnej karty 
zdravim!!
ja mam mensi problem na pay pale poslal mi clovek peniaze, mam ich v historii ked sa pozriem ale na ucte pay pal ich nemam....mne sa zda ze to bude tak ...ja som mal jednu kartu s ktorou som bol zaregistrovany na paypal ale sa mi zlomila a teraz mam novu a treba mi ju tam dostat ale ked si dam ze pridat novu kartu tak mi vypise:
Táto karta bola zakázaná pre použitie na PayPal. Môžete pridať inú kartu. Ak by ste predsa chceli použiť túto kartu, faxom kópiu karty výkaz PayPal poplatku a 4-miestny kód a kópiu vodičského preukazu alebo iného dokladu s fotografiou. Musíte použiť tento formulár pre váš fax sprievodným listom. Nepoužívate fax titulnej pri predkladaní dokumentov môže mať za následok oneskorenie spracovania
po anglicky:
This card was banned for use on PayPal. You can add another card. If you would like to use this card, fax a copy of PayPal charge card statement and 4-digit code and a copy of the license or other document with photo. You must use this form for your fax cover letter. You do not use fax cover when the documents may result in delay in processing
ja mam mensi problem na pay pale poslal mi clovek peniaze, mam ich v historii ked sa pozriem ale na ucte pay pal ich nemam....mne sa zda ze to bude tak ...ja som mal jednu kartu s ktorou som bol zaregistrovany na paypal ale sa mi zlomila a teraz mam novu a treba mi ju tam dostat ale ked si dam ze pridat novu kartu tak mi vypise:
Táto karta bola zakázaná pre použitie na PayPal. Môžete pridať inú kartu. Ak by ste predsa chceli použiť túto kartu, faxom kópiu karty výkaz PayPal poplatku a 4-miestny kód a kópiu vodičského preukazu alebo iného dokladu s fotografiou. Musíte použiť tento formulár pre váš fax sprievodným listom. Nepoužívate fax titulnej pri predkladaní dokumentov môže mať za následok oneskorenie spracovania
po anglicky:
This card was banned for use on PayPal. You can add another card. If you would like to use this card, fax a copy of PayPal charge card statement and 4-digit code and a copy of the license or other document with photo. You must use this form for your fax cover letter. You do not use fax cover when the documents may result in delay in processing
Lol? Paypal si berie proviziu za vsetko, len ty to pri platbach nevidis lebo to strhne az prijemcovi. Ked neplatis ale len posielas peniaze na iny pp ucet tak si tam pekne mozes vybrat kto bude platit pp proviziu (ci ty alebo prijemca) a presne aj vidis kolko ta provizia cini. A niekde v pp user agreemente najdes aj presne vypisane percenta ktore si pp strhava v zavislosti od toho medzi akymi krajinami prevod prebieha.Soviet napísal:ziadnu proviziu si neberie..
Paypal pouzivam uz velmi dlho a som spokojny. Je to velmi dobre pri nakupovani cez EBAY ale je to aj bezpecnejsie ako kreditne karty. U paypalu je vzdy mozne vratit peniaze spet alebo riesit problem.
Dnes som si zriadil PayPal a chystám sa uskutočniť prvú platbu. Pridelil som k PayPal účtu Visa kartu, aj účet (v slsp). Ako dostanem peniaze na PayPal balance (mám tam momentálne 0,00 €). Resp. je možné zaplatiť pomocou PayPalu tak, aby mi proste strhlo peniaze z bankového účtu?
ano, vobec nie je potrebne, aby si si peniaze na paypal posielalMuffi napísal:Resp. je možné zaplatiť pomocou PayPalu tak, aby mi proste strhlo peniaze z bankového účtu?
Nazdar, planujem neska vydrazit vec z ebayu problem je ze na ucte ktory mam prepojeny s paypalom nemam ziadne peniaze. Ako rychlo si stahuje paypal peniaze z uctu? Staci ked tam rychlo zajtra behnem nake vlozit ci to nepojde? Banka slsp, stud ucet bez debetu
sak tam zajtra vloz peniaze a potom zaplať 
nojo, to by slo keby ta drazba za 4h neskoncila