pixmania.com-spokojnost a reklamacia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
playerSC
Medium Star
Medium Star

pixmania.com-spokojnost a reklamacia

Príspevok od používateľa playerSC »

chcem sa opytat na tejto stranke maju najlacnejsiu nokiu n96 ako prebieha reklamacia ak by bola pripadne chybna neviem tam najst ziadne miesto kde sidlia vopred dakujem
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Sidlia vo Francuzsku. Postovne je mrte drahe + platis aj za poistenie balika. Mozno ta Nokia by ta lacnejsie vysla priamo zo Slovenska. :D
http://www.pixmania.sk/sk/sk/s_action/faq/index.html
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Ja som od nich kupoval reproduktory, ae už nikdy viac. Niežeby nefungovali, ale je to strašný risk a ušetril som len stovku.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Plasmon ved postovne odtial stoji 10eur :roll:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No uvedieme si mensi priklad. Procesor i7 920 v pixmanii a ten na vlas isty v alze. V Pixmanii stoji 246€ zatial co v alze 254€, co cini rozdiel 8€.V Pixmanii stoji dorucenie balika 8,9€ doba trvania je 3-4 dni z Alzy ta vyjdu poplatky na dorucenie domov pred barak 9€ a trva to iba den + ked si z blavy tak zadarmo. V Pixmanii si este priplatis 23€, keby sa stalo, ze v baliku ti nepride to co by malo alebo tam bude vsetko roztrieskane a tak to zdarma mozes poslat naspat, ked si 23€ nezaplatis tak ides na vlastne naklady a treba pocitat zo vsetkym.
Takze v Pixmanii to stoji 255€ (+ poistenie balika ked chces 23€) a v Alze 263€. A aby som ja pre smiesnych 8€ riskoval, tak mozem aj celu Pixmaniu z vysoka osrat. Ked som mal 250€ na procak tak si priplatim aj tych posratych 8€ a kupim zo Slovenska. Len tolko som chcel povedat k "lacnej" Pixmanii. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté