Velke sluchatka k PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
qwerty-xyz

Velke sluchatka k PC

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Aby sme uviedli veci tak ako maju byt. Za prve v zvukovej technike som celkom zbehany a znacky tesco a lidl v technike neuznavam.
Za druhe, mojej sestre (co vam poviem dievca ako kazde ine blbe do techniky ako tágo) sa podarilo parkrat mi pekne tresknut mojimi slucatkami o zem, parkrat jazdit stolickou po kabli a nakoniec prelomit system ktorym sa dala nastavovat velkost (ten posuvny zubkovy) Ked jej to neslo tak mi odtrhla sluchatko. Svoje nervy vam rozpisovat nebudem. Pajkovat to tiez nebudem.
Jednoznacne kupim nove (ked im nieco spravi, spravim uz asi nieco aj ja jej, blby dievcensky mozog si ocividne nevie vazit technicke veci)
rozhodujem sa medzi tymito peckami, potrebujem poradit. Sluchatka idu k domacemu PC, k zakladnej zvukovke, ale ja som celkom fajnsmaker,cize si rad pocuvam hudbu a filmy na sluchatkach. (pretoze ked je doma foter tak si svoje repraky a subwoofer-e nemozem zapnut tak ako by som cchel)

takze vyjadrite sa
Technics RP-F600E-S
KOSS SB45
KOSS UR20
CREATIVE HQ 1900
CREATIVE HQ 1400
CREATIVE FATALITY USB GAMING HEADSET HS-1000
SENNHEISER HD 418,HD 438, HD 202, HD 201, EH 250, EH 350

VSETKY SA MI PACIA, VSETKY VYZERAJU V POHODE, VSETKY VYZERAJU ZE VYDRZIA MOJE PECKY TECHNO A BASY . . . a ceny su celkom priatelne.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

1. Nie si tu dosť dlho na to, aby si vedel, že toto patrí do poradne pri kúpe?
2. Nie je tá cenová škála príliš široká? Máš tam slúchadlá od 20Euro (Technics) po 65 euro (Senny). Takže radšej zadefinuj nejakú poriadnu vrchnú hranicu...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

seth82 napísal:1. Nie si tu dosť dlho na to, aby si vedel, že toto patrí do poradne pri kúpe?
2. Nie je tá cenová škála príliš široká? Máš tam slúchadlá od 20Euro (Technics) po 65 euro (Senny). Takže radšej zadefinuj nejakú poriadnu vrchnú hranicu...
som ale v poradni pri kupe sa na to kazdy vyserie, to po prve po druhe technics stoja trocha viac ako 20 euro, vrchna hranica je 2500 sk, . . .
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Rovnako sa ti na to vyseru tu ... + Este tu ti to drbnu aj do kosa ...
qwerty qwerty ... Ta tvoja Inteligencia. Ked sa na teba pozera J. A. Komensky tak sa musi krutit v hrobe jak stropny ventilator.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nuž dobre teda, tie Technicsy mi našlo v akomsi shope alibbaba..com za 25E, tak preto. Odporučil by som niečo od AKG, napríklad http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... G-K-440-NC (pôvodne som ti chcel odporučiť K142HD, ktoré mám ja a ktoré si neviem vynachváliť, ale tie su už mierne mimo tvojej cenovej skupiny asi...)
Napísať odpoveď