Nejde net

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
boy157
Medium Expert
Medium Expert

Nejde net

Príspevok od používateľa boy157 »

Chcel by som sa opytat ci nema niekto skusenost.Mojej kamoske sa neda pripojit na net.Najprv zistila ze ma zlu sietovku kupila novu ale ani to nepomohlo.Tak dali Pc do opravy tam im povedali ze im sa ide pripojit na net...bol u nich aj nejaky chlapik co sa do toho vyzna ale ani jemu to nejako neslo..ked sa on pripojil ako cez Wifi tak aj cez kabel jemu internet na notebooku isiel.Net ma cez slovanet.Ked pripoji k Pc kabel normalne jej najde ze sa pripojila k sieti ale nemoze nastavit net cez tu IP adresu lebo jej ju prehliaadac nechce nacitat. ..nema s tym niekto nejake skusenosti? za odpoved dakujem.
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Podla mna to je niecim v OS. Skuste net cez nejake z livecd linuxu.
Ako na to prosim vysvetlite ostatni mne sa uz take serepeticky po neviem kolky krat nechce vysvetlovat.
boy157
Medium Expert
Medium Expert

nie je to kus blbost ked sa v tej oprave na net pripojily cez ten OS co ma ona na tom PC?
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Si si isty? Podla mna to je dost nestandardny postup, nikto cudzi ako obchod alebo servisne stredisko by k datam na cudzom HDD nemal zasahovat. Podla mna to skusali rovnako ako som povedal, cize cez livecd.
boy157
Medium Expert
Medium Expert

dobre no ja to skusim nejake live cd doma mam taze vyskusam a dam vediet...ale keby mal niekto este iny napad ...nech pise
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa milosman1 »

Mne to tiez robilo a to som zistil ze moj pocitac nie je nastaveny na DHCP.Uz to potom slo.
Napísať odpoveď