Letenka do Bukuresti (Rumunsko)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Letenka do Bukuresti (Rumunsko)

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim,
Potrebujem sa dostat zaciatkom buduceho mesiaca do Rumunska a najradsej by som tam siel letecky..
Nevedel by niekto odporucit daku lacnu letecku spolocnost, ktora tam lieta priamo z Viedne,Budapesti alebo Bratislavy?
Skusal som Ryanair + Wizz ale ti tam nelietaju z tychto lokalit ako som pozeral..Lietalo tam SkyEurope, ale ti uz niesu :(

Jedine co som nasiel je toto:
http://www.flylowcostairlines.org/nizko ... urest.html
Ale to je na prestupy a to ja nechcem

Vopred dik..Za akukolvek info budem vdacny..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Je skor nadej ze najdes lacnejsi a s prestupmi... ale idem sa ti po niecom ceknut, btw preco nechces prestupovat?

No z Ba do bukuresti, cez CSA, len prestupujes v Prahe... za 154e, co si myslim ze nie je najhorsie, zase nejake salene zlavy cakat nemozes... :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal: No z Ba do bukuresti, cez CSA, len prestupujes v Prahe... za 154e, co si myslim ze nie je najhorsie, zase nejake salene zlavy cakat nemozes... :?
Prestupovat nechcem, bo to bude moj prvy let v zivote a moc pobludit na niektorom letisku nechcem :)
Este do destinacii je mozne zaradit aj Prahu..Aj tam sa viem dotrepat, keby uz inac neslo...154eur tam, alebo aj so spiatocnou?

Vopred dik za snahu :)
Retne
Darca
Darca

Fakt ohladom toho prestupu, nemas sa co bat, nie si maly chlapec a budes prestupovat v krajinach kde sa vies dorozumiet. Ked som letel prvy krat sam, tak som prestupoval v Parizi a som vedel kulove po francuzsky, nasledoval som ludi a tabule a nic sa nemohlo stat...

Btw, aby som ti nieco mohol najst najdi mi terminy kedy, odlet tam od 1-5 oktobra navrat kedy od 15-20 oktobra alebo ako, lebo inac sa nepohnem dalej...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Termin: 9.10 alebo 16.10. a spiatocne 12-13teho alebo 19-20.

Pravdepodobne to vypada zatial na let z Budapesti, kde to leti priamo cez Malev Hungarian Airlines za 139eur aj so spiatocnou..Co je celkom schopna suma (priblizne to iste ako zaplatit za bus).
Ale ak nieco rozumnejsie dokazes najst, tak budem velmi vdacny..

Ako samotneho prestupu sa nebojim..ale skor toho zbytocneho cakania z prestupovania..Preto radsej priamo, nech si odsedim hodinku a kus a mam pokoj..
Retne
Darca
Darca

139 aj so spiatocnou, tak to neverim ze by sa mi podarilo najst nieco lacnejsie, ved to uz je super cena, fakt mozes bookovat, tu nie je o com... bukurest nie je destinacia kde najdes super zlavy... :wink:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

vyser sa na let. urcite sa ti do rumunska oplati skor vlakom, jazdi pravidelne, z BA v budapesti prestupis a rano si v deve a potom za par hodin v bukuresti...

Odskusane na vlastnej kozi
Napísať odpoveď