mam nokiu 6300 a ked chcem dat fotak/video, tak fon mi zamrzne(inak ide ok, vsetko)...asi tam bude treba prepalit soft,ale nepadne mi tam tym padom zaruka?(fon reklamovat velmi nechcem, bo to dlho trva a nemam na to ani cas)
este som soft neprepaloval..tak neviem velmi ako na to..mohol by mi niekto poradit?
Nokia 6300 PROBLEM...
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ja som svoju Nokiu zaktualizoval asi na 3. krat, pocas aktualizacie mi vypisalo nejaku chybu ale postupoval som podla instrukcii a nakoniec som mobil zapol. Aj keby sa stalo nieco velmi zle a telefon by si vobec nevedel rozchodit tak pokial si aktualizoval cez Nokia Software Updater tak neprides o zaruku a v servise ti to spravia. Vsetko je to popisane na webe Nokia.
Inak skus vybrat pamatovu kartu a tak spusti fotak, mna nesmierne srala 6300ka pokial som mal v telefone pamatovku tak mu strasne sibalo a nedalo sa z neho volat, bol 4x reklamovany a potom chybu nasli a vratili mi prachy.
Inak skus vybrat pamatovu kartu a tak spusti fotak, mna nesmierne srala 6300ka pokial som mal v telefone pamatovku tak mu strasne sibalo a nedalo sa z neho volat, bol 4x reklamovany a potom chybu nasli a vratili mi prachy.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
To je pravda, a dokonca na novších fw najskôr nainštaluje USB driver, čiže ak sa ti v polovici mobil zasekne alebo tak podobne, nieje problém preinštalovať, a aj keby sa fakt niečo zlé stalo, v servise to cez BOX spravia na počkanie za pár šupovSyfon napísal:Ja som svoju Nokiu zaktualizoval asi na 3. krat, pocas aktualizacie mi vypisalo nejaku chybu ale postupoval som podla instrukcii a nakoniec som mobil zapol. Aj keby sa stalo nieco velmi zle a telefon by si vobec nevedel rozchodit tak pokial si aktualizoval cez Nokia Software Updater tak neprides o zaruku a v servise ti to spravia. Vsetko je to popisane na webe Nokia.