Nokia 6300 PROBLEM...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
TROLCO
Medium Expert
Medium Expert

Nokia 6300 PROBLEM...

Príspevok od používateľa TROLCO »

mam nokiu 6300 a ked chcem dat fotak/video, tak fon mi zamrzne(inak ide ok, vsetko)...asi tam bude treba prepalit soft,ale nepadne mi tam tym padom zaruka?(fon reklamovat velmi nechcem, bo to dlho trva a nemam na to ani cas)

este som soft neprepaloval..tak neviem velmi ako na to..mohol by mi niekto poradit?
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

ak to poseries a nasledne pojdes reklamovat tak ti to neuznaju a mas po fone :?
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Nabi baterku, pripoj telefón, cez NSU prepál, a pokial práve vtedy úplnou náhodou neskratne PC alebo nevyhodia prúd (šanca 1:1000000) tak sa absolútne nič nestane, ničím iným to byť nemôže. :)

btw.: záruka pri preinštalovaní nepadá :wink:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Ja som svoju Nokiu zaktualizoval asi na 3. krat, pocas aktualizacie mi vypisalo nejaku chybu ale postupoval som podla instrukcii a nakoniec som mobil zapol. Aj keby sa stalo nieco velmi zle a telefon by si vobec nevedel rozchodit tak pokial si aktualizoval cez Nokia Software Updater tak neprides o zaruku a v servise ti to spravia. Vsetko je to popisane na webe Nokia.

Inak skus vybrat pamatovu kartu a tak spusti fotak, mna nesmierne srala 6300ka pokial som mal v telefone pamatovku tak mu strasne sibalo a nedalo sa z neho volat, bol 4x reklamovany a potom chybu nasli a vratili mi prachy.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Syfon napísal:Ja som svoju Nokiu zaktualizoval asi na 3. krat, pocas aktualizacie mi vypisalo nejaku chybu ale postupoval som podla instrukcii a nakoniec som mobil zapol. Aj keby sa stalo nieco velmi zle a telefon by si vobec nevedel rozchodit tak pokial si aktualizoval cez Nokia Software Updater tak neprides o zaruku a v servise ti to spravia. Vsetko je to popisane na webe Nokia.
To je pravda, a dokonca na novších fw najskôr nainštaluje USB driver, čiže ak sa ti v polovici mobil zasekne alebo tak podobne, nieje problém preinštalovať, a aj keby sa fakt niečo zlé stalo, v servise to cez BOX spravia na počkanie za pár šupov :) Ale ver mi, pri fw pre 6300, otázka 20mb sa nič nestane,... :wink:
Napísať odpoveď